Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cine imi vinde versiunea oscommerce in romana?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Mar Ian 03, 2006 11:13 pm    Titlul subiectului: cine imi vinde versiunea oscommerce in romana?  

sa imi spuna si mie daca are cineva oscommerce in romana si cat costa!
Sus  
assault

Data înscrierii: 03/Dec/2005

Trimis: Mar Ian 03, 2006 11:18 pm    Titlul subiectului:  

park mai era un topic... da-i si tu un search
Sus  
Ion

Data înscrierii: 23/Oct/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Dum Ian 08, 2006 12:54 pm    Titlul subiectului:  

E gratis!!!! :D
Te duci pe www.oscommerce.net la community/contributions si o sa gasesti acolo pachetele traduse in limba romana (la pagina 6) . E simplu (am reusit si eu si sunt incepator 8O , e prima oara cand instalez oscommerce) descarci pachetele (iti recomand primul -e complet, inafara de butoane care sunt in lb engleza dar le poti gasii in alt pachet si in lb romana) dupa ce ai instalat in lb engleza nu trebuie decat sa faci upload si pachetelor in limba romana iar in sectiunea admin poti seta ca implicita lb romana...(e simplu...citeste si tutorialul in pdf care se descarca odata cu oscommerce iar in pachetul de limba romana vei gasii doua fisiere txt in care iti este explicat unde si cum sa pui fisierele)
(http://www.oscommerce.com/community/contributions,1811/page,6 - este link-ul de unde descarci fisierele cu traducerea Romanian - Admin & Catalog osCommerce 2.2MS)
MULTUMIRI D-LUI Gabriel I. Dica PENTRU MUNCA FACUTA :roll:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1