|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Rifflections
Data înscrierii: 20/Ian/2005
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 3:45 pm Titlul subiectului: Vizualizare PHP in Flash |
|
|
Buna,
Am urmatoarea nelamurire. Am o pagina in php pe care vreau s-o afisez in flash. In principiu am un site, pe care as vrea sa-l rulez din interiorul flash-ului. Sunt mai multe componente dar, din cate am citit eu ruleaza doar movieclip-uri externe. Poate stie cineva, cum sa rulez o pagina php din exterior.
Multumesc |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din cate stiu io nu merge direct asa sa afisezi pur si simplu html-ul in flash ca p un movieclip sau o poza dar poti sa afisezi ceea ce proceseaza fisierul php cu, loadVariables, ma rog interactiune flash-php |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Dec 06, 2005 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| intr-adevar nu merge ... suportul pentru afisat cod html este foooooarte limitat.. se rezuma la efecte pt text si cam atat din cate imi amintesc eu. o solutie hibrid ar fi sa pui un iframe pozitionat peste elmentul flash ... si din flash poti sa rulezi comenzi javascript ca sa incarci in iframe ce doresti... poti chiar si sa ascunzi iframe-ul cand nu ai nevoie de el. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|