Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Need help PHP+mysql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dark_x

Data înscrierii: 10/Oct/2003

Trimis: Vin Oct 10, 2003 8:08 pm    Titlul subiectului: Need help PHP+mysql  

Vreau sa ma apuc a invata php si mysql de instalat le-am instalat am facut cateva mostre in php chestii dalea simple cu heloo word ... mai departe sunt cam varza asa ca daca este cineva binevoitor sa ma ajute ai multumesc anticipat .. ma intreb daca exista undeva un link de unde sa iau un site gata facut in php nu conteza ce anume si ma distrez prin el pentru inceput ... am inteles ca phpnuke ar fi ceva de genul asta dar la mine nu prea functioneaza ...deci need help
Sus  
dark_x

Trimis: Vin Oct 10, 2003 8:45 pm    Titlul subiectului: am o eroare care imi apare la mysq  

driver 3.51 not found semaforul e verde dar am eroare asta
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Sâm Oct 11, 2003 9:31 am    Titlul subiectului:  

Incearca www.hotscripts.com/PHP/
Ai acolo si tutoriale si scripturi, categorisite pe ce vrei tu...poti sa te apuci de "Form processor", ca e o chestie esentiala.
In legatura cu eroarea...nu cred ca e o problema.
Sau s-ar putea sa fie (?!) :roll:
Sus  
dark_x

Trimis: Sâm Oct 11, 2003 9:55 am    Titlul subiectului:  

deci am instalat php
2 am instalat mysql
am facut p mea un html care merge
am sters html ca asta e floare la ureche
3 tot in fisierul hdocs din apace server am facut un fisier text asta dupa ce am sters html l-am redenumit index.php am scris in el chestia aia cu > ... print ..acesta este un test ... merge
4 am sters si index.php
5 am luat phpnuke lam extras tot acolo dar rahat nu merge se vad numai diresctoare cand intru pe localhost p mea nu mai stiu ce dreaq sa ai fac
Sus  
dark_x

Trimis: Sâm Oct 11, 2003 10:01 am    Titlul subiectului:  

oricum acest lucru se poate vedea accesand http://80.97.146.38
Sus  
dark_x

Trimis: Sâm Oct 11, 2003 6:41 pm    Titlul subiectului:  

nu ma asteptam sa fie asa simplu sa instalez toate astea oricum mersi anticipat tuturor care m-au ajutat pentru cei care inca au probleme le recomand sa instaleze fastwork2_0_6 e de vis instaleaza php-ul apace si mysql fara bataie de cap destept tipul care a facut programul p mea m-a scos din bezna , atata abureala pe netul asta legata de aceste programe incat chiar ca nu le mai dadeam de cap
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Oct 23, 2003 4:04 pm    Titlul subiectului:  

Mersi dark_x :)
FastWork poate fi downloadat de aici: http://www.oancea.3x.ro/descarcari/fast/index.php
Versiunea 2.0.6 e chiar rapida si nu are decat 8Mb.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1