Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Inainte sa pun un site la evaluare am in vedere ...
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ufo

Data înscrierii: 25/Dec/2005
Locație: bucuresti

Trimis: Vin Dec 30, 2005 11:35 pm    Titlul subiectului:  

"[...] v-or exista cu siguranta [...]
???

:lol: :lol: :lol:
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Sâm Ian 07, 2006 1:01 pm    Titlul subiectului: !gramatica!  

...de asemenea, na-r (!!!) trebu-i s-a comente-ze ce-i care nu stie gramatik.
Sus  
hurrycane

Data înscrierii: 18/Sep/2005
Locație: localhost

Trimis: Lun Ian 30, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului:  

http://www.websiteoptimization.com/services/analyze/
Deci un nou criteriu dupa mine dupa ce ai xhtml + css valid te duci aicea sa vezi care-i rezultatu la optimizare ! Adica iti spune clar cam cum se incarca si ce trebe sa reduci ceea ce ii foarte bine :D !
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Mar Ian 31, 2006 3:32 am    Titlul subiectului: Re: !gramatica!  

MasterPhoton a scris: ...de asemenea, na-r (!!!) trebu-i s-a comente-ze ce-i care nu stie gramatik.

nea Photonane aicea sar io :D nush daca spre mine bateai da stiu ca io nu scriu cuvintele calumea, da nu din punct de vedere gramatical!(ma rog poate si dpdv gramatical da din graba)

si acu sa-ti zic care-i treaba, daca vrei sa "comenteaza" numai aia care "stie" gramatica atunci dati-va intalnire pe ste-ul literaturii si gramaticii limbii romane :D sau rromanes :lol:

poate ca omu a stat prea mult prin state si a uitat sa scrie, poate are in cap prea multa programare, motiv pt care este si pe acest forum si nu pe ala de literatura :lol:

io zic ca nu am fost offtopic pt ca am spus argumente pro si contra legat tot de subiect :D
Sus  
MihaiDragos

Data înscrierii: 23/Aug/2005
Locație: Far away...

Trimis: Lun Feb 27, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului:  

Am o problema de validare cu o animatie flash:

Codul e urmatorul:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="400" height="285">
<param name="movie" value="images/animation.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="images/animation.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="285"></embed>
</object>

Doctype-ul este:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

Erorile sunt :

1. there is no attribute "SRC".
<embed src="images/animation.swf" quality="high" pluginspage="http://www ....

2. there is no attribute "QUALITY".
...d src="images/animation.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedi

3. there is no attribute "PLUGINSPAGE".

...tion.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashpl

4.there is no attribute "TYPE".
...cromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="4

5. there is no attribute "WIDTH".

...application/x-shockwave-flash" width="400" height="285"></embed>

6.there is no attribute "HEIGHT".
...-shockwave-flash" width="400" height="285"></embed>

7.element "EMBED" undefined.
...kwave-flash" width="400" height="285"></embed>

S-a mai lovit cineva de problema asta?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Feb 27, 2006 9:35 pm    Titlul subiectului:  

MihaiDragos nu inteleg ce cauta topicul tau in aceasta discutie, chiar nu vad legatura cu ce se discuta aici...

1. Eu sunt de parere ca fiind un site adresat programatorilor web, site-urile puse la evaluare ar trebui sa fie priam data valide (eu mai merg pe net si cu browser-ul de pe palm (pda) care uneori da rateuri la afisare daca nu e cod valid si ma enervez la culme pe ala care a facut pagina asa tampita sa nu mearga cu orice browser... pe lumea asta nu exista doar IE, FF si opera, mai sunt zeci de browsere si validarea asta are si ea rostul ei...
2. nu am ce sa validez din punct de vedere al programarii site-urile facute cu phpbb sau alte CMS-uri opensource... deci degeaba le puneti
3. Din punct de vedere al continutului, un site trebuie sa se adreseze unei anumite categorii de vizitatori, cand vad "portaluri" cu de toate amestecate anapoda in prima pagina ca nici macar nu sti pe ce sa apesi (sa vezi cum se vad alea pe un palm cu rezolutie 320x320) iti vine sa il impusti pe ala care se crede "programator web" eu ii spun carpaci
4. din punct de vedere al designului, trebuie sa fie ok, sa nu sara in ochi si sa nu oboseasca ochiul daca stau mai mult de 5 minute pe acel site (altfel faci pagini special ca sa gonesti vizitatorii de pe site...)
5. pe net conteaza informatia mai mult decat designul, nu cauti desen pe net cauti informatie... deci ar trebui sa se vada bine chiar daca setez browserul sa nu incarce imaginile... (asta in caz ca nu faci pagini de arta sau pentru agentie de modeling...)
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Dum Mar 12, 2006 12:50 am    Titlul subiectului:  

Haha... hai ca mi-a placut topicu asta. BV Piry :wink:

In leg cu codu valid... daca asa s-a inventat acest HTML, de ce sa il scrie lumea altfel? In PHP daca faci erori, nu merge. Cred ca ar fi o solutie sa nu se vada deloc site-ul daca codul nu e valid :D
Sus  
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Dum Mar 12, 2006 4:53 pm    Titlul subiectului:  

:))
yeah right
s-ar duce juma de net
Sus  
tolteci

Data înscrierii: 21/Mar/2006

Trimis: Mar Mar 21, 2006 1:26 pm    Titlul subiectului:  

O prima impresie a fost ca "evaluare" inseamna a se transmite celor care fac site-uri ce si unde gresesc ...sau m-am inselat eu ?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mar 21, 2006 2:30 pm    Titlul subiectului:  

gresesti ...

s-au scris niste conditii de evaluare (pentru ca se aplica la prea multa lume si nu ne place sa ne repetam pentru fiecare individ ca niste prosti) ...

te uiti pe ele , le respecti , si apoi postezi ...

deci , cei "care fac site-uri" gresesc postand aici site-uri , neavand bunul simt sa consulte si micile liste cu greseli pe care toti le cam fac (validari ?) ...

azi sunt tare agramat :|
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Sâm Apr 08, 2006 2:17 pm    Titlul subiectului:  

Ar fi util sa spui despre ce site este pus la evaloare, INCA din titlu.

titluri precum:
"pararea voastra despre siteul meu :p"
"salut! un mic ajutor va rog"
"Cer si eu o parere.."
"ce parere aveti de acest site"

pierd din start din rating...
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Sâm Apr 08, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului:  

Right :D
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Apr 08, 2006 2:54 pm    Titlul subiectului:  

Eu as propune interzicerea furnizarii adresei site-ului ca link direct iar posturile care nu se conformeaza sa fie sterse. Astfel o sa scapam de cei ce posteaza doar pentru backlink-uri.
Adresa site-ului s-ar putea pune in titlu, ceva de genu'
[www.alabala.com] Ala bala
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Apr 08, 2006 6:01 pm    Titlul subiectului:  

cel mai simplu cred ca ar fi ca in acest forum (evaluare site) sa nu mai fie considerate link`uri adresele ce incep cu http:// sau www. cred ca nu e asa de greu de realizat ceva numai pentru aceasta sectiune
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Apr 08, 2006 10:21 pm    Titlul subiectului:  

saaau ...

folositi h**p:// :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3