Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

EASY PHP.SI MAI DEPARTE CE FAC?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lil debul

Data înscrierii: 23/Dec/2005
Locație: BUCURESTI

Trimis: Mie Dec 28, 2005 2:07 pm    Titlul subiectului: EASY PHP.SI MAI DEPARTE CE FAC?  

Salut, sint un incepator, sau chiar mai putin in ale php-ului.Am terminat de instalat easyphp, acum ce mai am de facut, incep sa invat php cu ajutorul unui editor si a unui manual sau mai am ceva de facut in legatura cu setarile?
Scuzati, poate intrebarea pare timpita dar chiar ca nu stiu cum sta treaba.In tutorialul domnului ORICEON nu prea atinge subiectul decit tangential, vorbeste mai mult de Apache, MyAdmin etc.,la care nu prea vreau sa ma bag deocamdata.
Va multumesc pt. viitoarele sfaturi.
Sus  
assault

Data înscrierii: 03/Dec/2005

Trimis: Mie Dec 28, 2005 2:13 pm    Titlul subiectului:  

Daca ai instalat easyphp nu mai ai nimic de facut. Dar mie personal nu imi prea place easyphp. Foloseste wamp sau for best performance instaleaza-le separat. Cu tutorialul ai dreptate :roll: dar poti sa cauti si altele pe net si pt functii explicatii etc foloseste cu incredere www.php.net :).

Bafta
Sus  
lil debul

Data înscrierii: 23/Dec/2005
Locație: BUCURESTI

Trimis: Mie Dec 28, 2005 2:53 pm    Titlul subiectului:  

CE ARE ASTA DE NU E SUFICIENT DE BUN? Ma gindeam ca pentru inceput sa o iau mai usor si am vazut ca cel care a facut tutorialul il recomanda, oare e destul de bun pentru un -incepator?
Sus  
assault

Data înscrierii: 03/Dec/2005

Trimis: Mie Dec 28, 2005 3:02 pm    Titlul subiectului:  

ba da pt un incepator e bun... mai incolo cauti altu :P
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Mie Dec 28, 2005 4:04 pm    Titlul subiectului:  

hahaha, ce raspuns tare. cum s-a ratoit la el.. da al meu ce-are ma?!?!?! :lol: :lol: :lol:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1