Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

user management system
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
redcom

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: iasi

Trimis: Mar Dec 20, 2005 6:52 pm    Titlul subiectului: user management system  

stiu ca exista se pot gasi pe phpclasses cu trenul...
dar tu folosesti vreun astfel de sistem prebuild?

sau poate ai facut tu o clasa ce spui imi recomanzi si mie un astfel de sistem?
Sus  
cdanea

Data înscrierii: 05/Iul/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Dec 22, 2005 5:52 pm    Titlul subiectului:  

Parerea mea este ca arareori gasesti un sistem "din cutie" care sa se potriveasca aplicatiei tale fara modificari majore.
Chiar mai greu mi se pare sa se potriveasca stilului tau de lucru.

Cred ca cei mai multi care au incercat sa foloseasca asemenea solutii in proiecte personale, au ajuns la o aplicatie in care nu prea se mai potrivea nimic facut de-a gata, si si-au facut un sistem propriu, care a fost rafinat cu fiecare site in care l-au incorporat.

Printre acestia ma numar si eu, si nu cred ca este cineva dispus sa iti dea sursele de-a gata. Aceste resurse implica prea multa munca si timp pentru a fi oferite pe tava. In plus, fiecare si-a facut "treaba" dupa propriul gust, care tie poate ti s-ar parea amar.

Sfatul meu este sa analizezi solutii gasite on-line, si sa iti faci o implementare proprie.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1