Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vreau si eu o parere
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Shacal

Data înscrierii: 07/Sep/2004
Locație: Hunedoara

Trimis: Sâm Dec 10, 2005 3:24 pm    Titlul subiectului: Vreau si eu o parere  

Salut cum vi se pare designeul siteului http://www.autoflamar.z1.ro .... ma refer doar la aspect ce-i lipseste (cred ca destul de multe) .... a si nu va luatzi de validare ca stiu ca nu e valid .... dar sper sa fie in viitor.
Merci anticipat![/url]
Sus  
assault

Data înscrierii: 03/Dec/2005

Trimis: Sâm Dec 10, 2005 4:07 pm    Titlul subiectului:  

Nimic iesit din comun ;)
Sus  
Magic

Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu

Trimis: Sâm Dec 10, 2005 4:49 pm    Titlul subiectului:  

la formularul de la contact ... se poate trimite fara nici un camp completat ....
in rest .. e bine ...
ai grija ca te trage Pirahna de urechi ... in legatura cu validatl ... si ai site mic ... nu e asa de greu ... BELEVE ME
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Sâm Dec 10, 2005 5:22 pm    Titlul subiectului:  

De corectat:
1. Cursorul mouse-ului, cand e deasupra meniului de la tuning, ar trebui sa apara ca o mana. El nu apare asa in Firefox. Si nu e de vina Firefox, ci css-ul folosit la :hover. Trebuie sa aiba cursor: pointer, si nu cursor: hand.
Dar nici o grija, se intampla si la case mai mari, ex. http://support.asus.com/

2. Fonturile folosite ar trebui sa fie de tip sans-serif.
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Sâm Dec 10, 2005 8:57 pm    Titlul subiectului:  

-mai este ceva care da urat de tot si anume afisarea produselor!ar trebui sa le afisezi in alt mod pentru k e prea mult spatiu nefolosit asa cu poza in stanga si o linie de text in dreapta!o varianta ar fi sa pui cateva produse p un rand si sa ai mai multe randuri!
-si nu prea dau bine bannerele alea de la fiecare catogorie, ideea intr-adevar nu nu e rea dar mai trebuie lucrat la ele,vad ca ai incercat cu blend dar sunt prea palide! mai joaca-te cu ele pana iese o combinatie mai frumoasa :)
-si fontul de pe prima pagina este cam mare, stiu k este prea ptuin de scris si d'aia :P k mi s-a intamplat si mie de multe ori dar mai bine mai gandeste-te la ceva de "abureala" , mai baga niste text si fa-l mai mic si mai ordonat, mai compact si ai putea kiar sa mai adaugi o coloana de text.
-ai putea pune si alte informatii pt k este cam simplut p prima pagina si asa continua si p celelalte(din cauza asezarii produselor,arata ca si cum l-ai lungit cu apa neavand ce sa pui p el)
-cred k a ar trebui si un logo mai mare si mai expresiv, pt ca momentan logo-ul este aproape la aceeasi dimensiune cu un buton de meniu!este emblema trebuie scos in evidenta
-daca mai imi vine ceva iti mai spun :)
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Dec 11, 2005 12:35 am    Titlul subiectului:  

pana la urma care e treaba cu validatul acesta ca nu intelec..sunt atatiua pretentiosi ca nu e bun la validare dar niciunul nu a incvercat sa valideze un site mare..sa incercati de ex pe google sau pe mns sa le validati si pe urma sa aveti pretentii la un site facut de un tip care este la inceput...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Dec 11, 2005 9:55 am    Titlul subiectului:  

[offtopic]
well ... google este afisat corect pe toate browserele da ?

tu le validezi ca sa fii sigur ca sunt afisate corect :)
[/offtopic]

site-ul e dragutz dar nu de ajuns
Sus  
Shacal

Data înscrierii: 07/Sep/2004
Locație: Hunedoara

Trimis: Dum Dec 11, 2005 10:27 am    Titlul subiectului:  

Merci pt sfaturi Citat: -mai este ceva care da urat de tot si anume afisarea produselor!ar trebui sa le afisezi in alt mod pentru k e prea mult spatiu nefolosit asa cu poza in stanga si o linie de text in dreapta!o varianta ar fi sa pui cateva produse p un rand si sa ai mai multe randuri!
-si nu prea dau bine bannerele alea de la fiecare catogorie, ideea intr-adevar nu nu e rea dar mai trebuie lucrat la ele,vad ca ai incercat cu blend dar sunt prea palide! mai joaca-te cu ele pana iese o combinatie mai frumoasa Smile
-si fontul de pe prima pagina este cam mare, stiu k este prea ptuin de scris si d'aia Razz k mi s-a intamplat si mie de multe ori dar mai bine mai gandeste-te la ceva de "abureala" , mai baga niste text si fa-l mai mic si mai ordonat, mai compact si ai putea kiar sa mai adaugi o coloana de text.
-ai putea pune si alte informatii pt k este cam simplut p prima pagina si asa continua si p celelalte(din cauza asezarii produselor,arata ca si cum l-ai lungit cu apa neavand ce sa pui p el)
-cred k a ar trebui si un logo mai mare si mai expresiv, pt ca momentan logo-ul este aproape la aceeasi dimensiune cu un buton de meniu!este emblema trebuie scos in evidenta
-daca mai imi vine ceva iti mai spun
Pai o sa pun mai multe produse dar sa-mi dea sa pun .... ca mi-a dat ff putine si o sa pun mai multe pe rand .... oricum trebuie sa editez umpic imaginile. In legatura cu fontu .... da stiu ca e cam mare dar tot ce e acolo am bagat eu de la mine pt ca tipul dorea o poza mare pe toata pagina .... si mi s-a parut penal o sa incerc sa fac si logoul mai mare
Citat: la formularul de la contact ... se poate trimite fara nici un camp completat ....
in rest .. e bine ...
ai grija ca te trage Pirahna de urechi ... in legatura cu validatl ... si ai site mic ... nu e asa de greu ... BELEVE ME
o sa fac si asta zilele care urmeaza ... am uitat .... se mai intampla.
Dar ce imi recomandati pt bg ca nu imi prea place griul ala poate aveti vreo idee.
Merci de sfaturi!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Dec 11, 2005 10:30 am    Titlul subiectului:  

aaaaa ... grav ...

pai ce facem noi dom'ne aici ? :P

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.autoflamar.z1.ro

grr ... no doctype ???
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1