Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cat costa versiunea in oscommerce in romana?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 4:29 pm    Titlul subiectului: cat costa versiunea in oscommerce in romana?  

sa-mi spuna si mie cine are o versiune de oscommerce in romana, cat costa si daca e bineinteles buna si fara erori sau altceva!
multumesc!
eventual schimb servicii webdesign sau buttons oscommerce in romana!
Sus  
beeuser

Data înscrierii: 20/Mai/2004

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 4:33 pm    Titlul subiectului:  

Aici am vazut, la arond

http://www.arond-design.ro/en/news/1.php
Sus  
ADYRS

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 4:36 pm    Titlul subiectului: nu se chinuie sa faca nimeni o traducere?  

eu zic ca ar scoate ceva bani din asta!
eu sincer nu m-as apuca de asa ceva!
prea mult de lucru?
la cat ziceti k s-ar ridica costul versiunii in romana?
Sus  
redline

Data înscrierii: 15/Dec/2005

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 4:42 pm    Titlul subiectului:  

Exista pe oscommerce.com varianta in romaneste dar se pare ca imi da o eroare :x :x :x

Warning: main(includes/languages//osc/includes/languages/romanian.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/s/t/e/site/html/osc/includes/application_top.php on line 285

Warning: main(includes/languages//osc/includes/languages/romanian.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/s/t/e/site/html/osc/includes/application_top.php on line 285

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages//osc/includes/languages/romanian.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/content/s/t/e/site/html/osc/includes/application_top.php on line 285

Ce pot sa fac sa mearga? ca nu merge nimic din pacate:(
Sus  
ADYRS

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 4:50 pm    Titlul subiectului: cum fac securitatea pe /admin ?  

versiunile de roamana de pe oscommerce.ro is cam aiurea da...
mie pe localhost nu imi cere parola cand intru http://localhost/vanzare/admin/
oare de ce?
pt ca nu am dar user si parola la baza de date?
oare cand va fi instalat pe net va cere parola?
vreau sa ma ajutati sa scot la capat problema asta...
Sus  
voodooclan

Data înscrierii: 17/Dec/2005

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 7:12 pm    Titlul subiectului:  

For security reasons, the romanian version of osCommerce was temporarily disabled on our servers.

For any additional information on osCommerce please visit the official osCommerce site (http://www.oscommerce.com) or the list of the registered stores (http://www.oscommerce.com/shops/live) which are using osCommerce

hahahahha

ma daca vrei iti dau eu un script identic cu oscommerce dar 700% mai bun
ce zici... contact me (voodoo{@}voodooclan{.}com)

sau daca vrei sa iti faci oscomerce i romana ia draqu dictionaru si traduce fila de limba engleza in romana si nimic mai simplu .. fa si tu ceva pentru netu asta nu astepta sa primesti de la alti... o sa fi mult mai satisfaacut.... si unule traduceri in romana care le gasesti pentru programe scrise in engleza sa shti ca is de tot cacatul (ex. php-nuke... i tradus in romaneste de un taran... ca numa aia folosesc asa un limbaj...)
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 7:53 pm    Titlul subiectului:  

voodooclan a scris: unule traduceri in romana care le gasesti pentru programe scrise in engleza sa shti ca is de tot cacatul (ex. php-nuke... i tradus in romaneste de un taran... ca numa aia folosesc asa un limbaj...)

..cred ca ne-am dat sema cu totii cine a tradus Php Nuke..din limbajul tau.. :!:
Sus  
andreibrr

Data înscrierii: 02/Oct/2004

Trimis: Dum Dec 18, 2005 10:36 am    Titlul subiectului:  

voodooclan exact asta nu trebuie sa faca, sa traduca el versiunea in limba romana.
Pentru acest motiv exista persoane specializate in domeniul asta, iar faptul ca unii ca tine gasesc ca este doar o joaca a condus la traduceri mizerabile in multe din aplicatiile open source (manuale ... etc).

ADYRS - daca tot vroiai sa platesti pentru aceste servicii incearca site-uri specializate (http://www.proz.com/), o sa simti diferenta.
Sus  
ADYRS

Trimis: Lun Dec 19, 2005 12:24 pm    Titlul subiectului: .....  

ideea era ca vreau sa cumpar varianta in romana
ca sincer sa fiu nu prea am timp de traduceri ... m-am apucat da e prea mult! deci cine are si cat cere?
si partea cu administrarea: rog pe cineva sa ma lumineze! de ce nu imi cere user + pass cand intru in admin?
multumesc!
Sus  
beeuser

Trimis: Lun Dec 19, 2005 12:27 pm    Titlul subiectului:  

Pai poti sa pui partea de admin user/pass cu .htaccess
Sus  
ADYRS

Trimis: Lun Dec 19, 2005 12:34 pm    Titlul subiectului: da...  

ar mai fi intr-adevar o solutie da nush care e treaba cu .htaccess
nush cum se face
daca poti sa ma ajuti nu ma supar! :)
Sus  
beeuser

Trimis: Lun Dec 19, 2005 12:37 pm    Titlul subiectului:  

Pai teoretic, in cpanel la hostingul tau, tre sa fie ceva de genul protected web directories,in care poti adauga protectie pentru un director, pentru care trebuie sa setezi un user/parola.
Sus  
ADYRS

Trimis: Lun Dec 19, 2005 12:45 pm    Titlul subiectului: excelent  

daca asa sta treaba ... e numa bine
sper ca hostingu in cpanel sa aiba asa ceva :P
mersi mult...
Sus  
Ion

Data înscrierii: 23/Oct/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Dum Ian 08, 2006 12:58 pm    Titlul subiectului:  

tocmai am raspuns la primul topic al tau....
Vezi ca e un bug in fisierul cu oferte - e o ghilimea in plus la linia 26, daca deschizi fisierul cu un program de editare highlighted se vede imediat de unde se schimba culoarea intregului text....
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1