Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

in atentia adminilor! se instleaza comunismul ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Joi Dec 15, 2005 11:54 pm    Titlul subiectului: in atentia adminilor! se instleaza comunismul ?  

de cand pirahna a primit un amarat rol de moderator se crede adevaratul fiu al mamei omida sau tot un fel de RA!
se crede mostenitorul de drept alacestui forum!
sa nu uitam ca acest forum este destinat noua,tuturor programatorilor php si nu numai!
as vrea sa mentionez numai cum mi-a fost sters un post in care dadeam niste rapsunsuri strict la subiect si printre care spuneam si ca intr-un post precedent facusem o gluma,ma rog ceva inocent fara rautate sau ceva la adresa cuiva ci poate doar la adresa mea(cine a vazut poate confirma), insa "pirahna copilu' minune" s-a gandit ca ar trebui stearsa explicatia la acea gluam si sa faca el una poenibila!
- la asta ma refer http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=4197 , dar,postul meu era undeva intre postul lui copot si al lui pirahna(in care facea el subitla gluma ca mi-am cumparat vibrator)
-propun sa i se dea lui pirahna un forum separat in care sa faca el pe sefu si sa se simta important si sa stearta posturi,sa modereze dupa reguilile proprii
-copile,daca n-ai jucarii nu t mai juca de plictiseala p-aici ;)
-sincer nici nu sti de acu daca postul iti va aparea sau nu pe forum, pt ca totul depinde de starea "pestelui"(pirahna=peste rapitor, stiu ca stiati si mai stiu ca nu de la asta vine nickul lui :D )
-deci tinde sa devina acesta forumul personal al lui pirahna??

PS:-nu m-a deranjat asa de mult faza aia dar mi-au mai fost sterse posturi inexplicabil, fara a contine vre-un atac la persoana sau alta magarie, si nu am mai vrut sa mai tac pt ca tinde sa devina o obisnuinta!

deci...domnilor admini niste masuri??? sau tinde sa se ajunga la comnism si decat sa postam aici mai bine ne culcam?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Dec 16, 2005 12:02 am    Titlul subiectului:  

am de zis 5 chestiutze ...

1. nu are rost sa stau sa te contrazic ca iar iese un flame , cum ies toate topicurile in care postezi tu :)
2. incerc doar sa ajut comunitatea , stergand mizeria ...
3. am rugat ajutor in legatura cu regulamentul ... sunt eu orb sau chiar nu l-am primit ? :)
4. felicitarile mele ... un post fara K-uri !!!
5. daca tu simti nevoia ca un admin sa ma scoata din functia de moderator , eu n-am nici o problema ... cum zicea cineva , moderatorii tot freaca menta , cum incepe cineva sa faca ceva se pare ca e cumva ceva aiurea , si apar probleme :) ...

nu cred ca mai are rost sa stau sa va curat voua porcariile , sa pun tagul [ php ] la post-urile in care e aruncat codul aiurea , sa mut topicuri ...

Citat: dar mi-au mai fost sterse posturi inexplicabil
"k"-uri , offtopic-uri ...
ce explicatii vrei ?

eu atat am avut de zis p-aici ... somn usor in continuare
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Dec 16, 2005 12:08 am    Titlul subiectului:  

Dac-as fi admin as sterge si postul asta.
Sus  
beeuser

Data înscrierii: 20/Mai/2004

Trimis: Vin Dec 16, 2005 12:11 am    Titlul subiectului:  

Mda, fara Ku Klux Klan, deci se poate... 8O
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Dec 16, 2005 8:25 am    Titlul subiectului:  

ba copilasi, terminati. alt cod mai bun de conceput nu aveti de facut?

admini .. stergeti ma thread-u asta ca degenereaza.
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Vin Dec 16, 2005 10:51 am    Titlul subiectului:  

aolex a scris: kknaru`, uite o expresie romaneasca pentru tine:

marsh la kkt` :lol:

exact ce spuneam! totul depinde de dispozitia marelui OP international pirahna!
vi se pare ca postul asta ar trebui sa apara?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Dec 17, 2005 9:53 am    Titlul subiectului:  

noah ... doar nu crezi ca stau 24/24 pe forum sa vad ce mizerie mai faceti voi ...

am si eu viata mea ,
fac curat cand intru ...

eu nu ma ating de topicul asta asa ca astept un alt moderator sa dea lock sau delete
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1