|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
phpweb
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 3:00 pm Titlul subiectului: Vegastel |
|
|
| Vegastel astept pareri despre acest site |
|
| Sus |
|
copot
Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 3:11 pm Titlul subiectului: Super |
|
|
1. (c) 2003 ? copyright (C) 2005 ???
2. Ceva probleme pe firefox la meniul din stanga (Prima pagina, Telefoane) - CSS issues.
3. Cam mult javascript si in all the wrong places.
4. http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.vegastel.ro - 172 errors. 8O
5. " Citat: Telefoanele de grad A au fost folosite si returante la magazin intr-un termen mai mic de 14 zile, fara defect. "
etc.
6. Cam golas.
7. Cautarea functioneaza ?
8. vad un "clickstream" cam la fiece pagina: sunteti aici ->, dar linkuri doar pentru home.
9. Poti sa te uiti putin si aici http://www.vegastel.ro/smartexchange.php. Uneori smartexchange.php?producator=producator e adaugat in lista de producatori.
Dragut |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu prea am timp sa ma uit la continut si ca design , la prima vedere e placut . insa ai niste greseli (in firefox) . pagina e mult mai mare astfel incat pot sa fac scroll in jos mult mai mult decat continutul . borderul de la link-uri e prin link , si nu dedesubt cum ar trebui ... |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar e placut l aspect dar cred ca da foarte prost spatiul acela de easupra menu barului rosu! cred ca banneru acolo ar fi trebuit pus, pt ca asa acolo e muuult prea mult spatiu gol iar unde este acum banneru arata ca si cum ar fi un banner de reclama(la alt site :P)
-si cand intri la telefoane nu prea mai e placut okiului, nici nu-si mai pastreaza tema,daca pe pagina principala menubarul este rosu cu alb in pagina cu telefoane aceasta se skimba in negru cu rosu(nu m-am uitat si in celelalte) si e cam prea mult negru (comparativ cu tema sitului) iar boxurile n care sunt afisate telefoanele nici ele nu mai seamana cu nimic, e un alt fel de rosu,cel putin la mine arata spre portocaliu
si intr-adevar e prea golas,hai nu neaparat pe prima pagina dar cel putin in pagina cu telefoane(ca tot m-am legat de ea :P )
si pe bune kestia cu diferenta de culori intre pagini e kiar nasoala, si daca stau bine sa ma gandesc nu e numai diferenta de culoare ci si de design pt ca in pag principala e cu shadow si in restu e simpla
-dar in rest e bine formatat si cu imbunatatirile de rigoare cred ca isi atinge tinta :P
EDIT: asta nu-mi prea place,sitului ai reusit sa-i dai o finete, dar banneru asta parca e facut de altcineva(poate o fii...:D ) si nu da bine;fa-l mai shic ;)
|
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
site-ul e slabut.
Probleme la randarea paginii in mozilla meniul de pe stanga are dungile care banuiesc ca trebuiau sa fie bottom, apar ca strikethrough (si cam peste tot in site sunt probleme la aranjarea in pagina),
bannerele foarte slabute, se vede ca sunt facute de un incepator, care acum invata sa faca tranzitii in flash, si sa schimbe culoarea la fonturi in photoshop,
pagina de telefoane (listing + specificatii), e copiata dupa site-uri de profil (gsmarena & co)
Sursa html javascript amestecat cu html, commenturi de la dw <!--DWLayoutTable--> (apropo de un alt topic: ai licenta :D )
de ce ai pus linkul catre contor, vot, etc ... ?
mai dand cateva clickuri, meniul din stanga, again: are probleme, schimba-l.
Cunosc vegastelul ca dealer de telefoane mobile, si aveam pretentii din partea lor.
Nu intentionam sa fiu acid, dar la ora asta, cam asta e starea mea de spirit.
Poti sa o interpretezi ca pe o critica constructiva.
Toate cele bune. |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Dec 14, 2005 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
PS: ca sa termin intr-o nota mai haioasa:
Poti sa apelezi la dl Excalibvr pentru consultanta, design, whatever, ca tot are in toate posturile in semnatura linkul cu exigo, si si-a reparat linkurile, si chiar are si sectiunea portofoliu completata.
pSS: @Excalibvr:
sa-mi dai 5 ron ca ti-am facut facut reclama. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Lun Dec 19, 2005 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ma poate ajuta cineva cu sugestii link-uri si toate cele pentru un design fara tabele ? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
|
| Trimis: Lun Dec 19, 2005 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| sa te ajutam in ce sens? |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Lun Dec 19, 2005 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
kleampa a scris: sa te ajutam in ce sens?
stii citii??? nu te mai baga in zeama de dragul de a posta ceva... doneaza-ti conexiunea unui prieten, poate ajuta!
http://www.w3schools.com/ |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 8:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu se incumeta la un design CSS no table |
|