|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
copot
Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 3:20 pm Titlul subiectului: Maxxx.ro |
|
|
Desfiintare placuta !
http://www.maxxx.ro
..... be gentle though...... |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
arata bine tanti alea de pe acolo :lol:
serios : e frumos site-ul , usor de navigat si placut la ochi 8) |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 3:38 pm Titlul subiectului: Mersi |
|
|
Patronu` e vinovat de aparitia fetelor.
A promis ca le pune si pe alea de la Constanta.
Acolo cica a fost dezmat !
:twisted: |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
:lol: singuru care era pregatit sa faca fata furtunii si si-a luat teapa :D
mai bine asa decat ca restu, kasa vrei si mai mult de la tine si nu esti multumit cu putin!
eu confirm, si mie imi place (aviz celor ce cred k aici se desfiinteaza "siturile"(sau ce-or fi alea) fara sens)
-design kiar OK si se potriveste cu ceea ce este situl (magazin virtual am presupus io :P )
-imi place si logo-ul si asezarea in pagina
bine mai copoate ;) dar continua cu atitudinea de nemultumire fata de ce faci k o sa iti iasa lucrui din ce in c mai stralucite :P (a vorbit partea educativa din mine :lol:)
doar o kestie :D, stanga jos: "© 2005 by" , by cine ? :D |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:06 pm Titlul subiectului: By Infofarm |
|
|
| okay ! will do ! :lol: |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci nu e de bine cum ai pus acolo :D
ti-am notat o greseala :D pt k ai lasat spatiu mare intre "by" si infofarm si zici k infofarm face parte din linkurile alea din dreapta, fa ceva sa se vada diferenta intre ele
EDIT: ce s-au scumpit vaginurile in ultima vreme :lol: :lol: :lol:
alt EDIT: ai putea pune simplu "infofarm©2005" pt ca da cam naspa "©by infofarm" ma rog...nu cre k se uita cineva :D |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:12 pm Titlul subiectului: Multam |
|
|
Mda .. arata cam tampit...
Fixed it. Kind of patchy, but what the hell, it's Sunday after all...
Cat despre preturi:
Nu stiu ce sa zic... Tipul se aprovizioneaza de la Bucuresti si sustine ca are cele mai mici preturi......
Alt edit: Ok... removed the by and the underline decoration. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: This Page Is Valid HTML 4.01 Transitional!
felicitarile mele :P
Citat:
Intrand, declarati pe propria raspundere ca:
aveti peste 18 ani (sau 21 in unele tari sau regiuni);
legile statului, tarii sau regiunii dvs. (inclusiv prescriptiile religioase) nu sunt impotriva materialelor pentru adulti;
nu sunteti ofensat in nici un fel de materialele audio si/sau video pentru adulti;
nu veti utiliza materialele de pe acest site decat pentru dvs;
nu veti arata aceste materiale minorilor sau altor persoane care s-ar putea simtii lezate sau ofensate de materialele pentru adulti;
aici as avea niste idei pentru niste modificari
pune un form cu fundal negru in care sa intrebi utilizatorul cati ani are , pui cookie pe valoare introdusa de acesta ,
daca are sub 18 -> Forbidden
viziteaza http://quake4game.com/ pentru exemplu
neeext
faza cu "sa nu utilizezi materialele decat pt dumneavoastra" ...
pai daca imi cumpar un vibrator ?
nu intentionez deloc sa il folosesc pe corpul meu :)
asa ca poti sa tai bucata aia
la categoria Prezervative e tragic ...
alea din punctul meu sunt NONAME ...
adica daca nu scrie Durex sau Love+ pe ele , nu sunt prezervative ...
nu am incredere in Blowtex sau Romantic :lol:
si acum referitor la sigla
indivizii aia din stanga arata a lopeti , cele 3 x-uri iti sugerez sa le scoti in evidenta cu un rosu (ori umplute cu rosu , ori cu margine rosie)
succes in continuare , macar e valid
kknaru a scris: EDIT: ce s-au scumpit vaginurile in ultima vreme
sa inteleg ca iti cumparai dom'ne ? :)
sa iti trimit poza cu "women are better when they're free ?"
:lol: |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa nu-l asculti p pirahna :D cu x-urile, dar intr-adevar la lopeti m-am gandit si io cand am vazut alea, dar nu e o urgenta pur si simplu mai stimuleaza mintea vizitatorului :lol:
pirahna am ultimu model de vagin lolita, daca mai ai modelu tzatza leana t bagi la un skimb? :lol: :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:34 pm Titlul subiectului: okay, mersi |
|
|
Citat: Faza cu "sa nu utilizezi materialele decat pt dumneavoastra" ...
pai daca imi cumpar un vibrator ? Solved - ai dreptate.
Initial, era o pagina care cerea utilizatorului sa specifice varsta. Apoi a disparut.... :oops:.
8O Referitor la prezervativele Blowtex (pe un forum): blowtex hd > Blowtex hard dick ( blowtex is the brand of a brazilian condom -lol)
Habar n-aveam. |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie personal nu imi plac textele de descriere, probabil ca nu tine de tine asta.
Pluralul de la papusa nu este papusi? O sa ma uit in DEX dar parca asa imi vine sa pronunt.
Bafta... |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:46 pm Titlul subiectului: descriere |
|
|
Aici trebuie discutat cu patronul. El s=a ocupat de introducerea datelor...
Mersi ! Bafta si tie. |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
..hmm..no discount for programmers? :roll:
ar trebui sa ai grija la textul din descirerea produselor; nu la ce e scris ci ;a cum e scris. pune un spatiu dupa punct sau dupa virgula...
In rest, e ok..
Felicitari! |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Dum Dec 11, 2005 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand felicitari pt. site. E dragut, e functional. De comentat am scris mai multe (poate prea multe). Cate ar fi bune, rele, folositoare, ca necesita sau nu multa/putina munca...
- dat fiind ca este un site adult, ar trebui un acord la intrarea in site. e bun si un alert cu "OK / Cancel"
- ce se intampla daca cumpar un produs? cum ajunge la mine? cine plateste taxele postale?
cum, scrie asta deja pe site? unde? in "Plata se face la primirea coletului." Eu sunt prost nu inteleg. Ar fi trebuit sa citesc explicit in sectiunea de informatii: Se trimite prin posta, taxele postale sunt sau nu incluse in pretul produsului , etc. Si poate nu vreau sa contactez suportul online.
- si daca am chef sa platesc prin card? pe viitor aha...
- o cautare avansata cu produse intre pretul si pretul sau numai din categoria?
- search-ul se face cu get, nu cu post (issue back/forward, page cannot be displayed, info tre' retransmisa, etc.)
- cand comand se autoselecteaza judetul Bacau? toata lumea e din Bacau? banui totusi ca vinde la nivel national. daca nu, sorry.
- galeria de imagini are blur pe ea si cand fac mouseover... c'mon, vreau sa vad toate imaginile de o data, de ce ma obligati sa ma chinui sa le vad? efect inutil. lasa-le clasic. la fel poza cand se incarca e prea mare pt. web, si efectul ala... e cam in plus.
- pot sa votez poze? pentru ce? cui ajuta? culmea, un produs nu pot insa.
- unde specific marimile la un produs daca-l comand? si daca eu sunt atat de prost incat uit ce varianta vreau sa specific, ce mi se trimite? ma contactati telefonic? bun.
- ce-i cu casuta aia de "checked" la stock? e confuz. ce vrea sa zica? e produsul verificat? un Da/Nu nu era mai simplu. si daca tot nu-i disponibil in stock, de ce il mai pot comanda? n-ar fi mai bine sa ma arunce pe contact cu mesaj deja gata completat: mai aduceti din alea! ... ?
- trebuie sa completez si tara? vinde international? unde-i varianta de engleza?
- cui pasa de linkul de validare? tie si echipei de olimpici la informatica? cum ajuuunge comada la mine, produse similare, in cat timp vine, ce se intampla daca nu sunt multumit de produs! asta imi pasa mie.
- scoate de tot "lopetile" o sa dea mai bine. daca musai vrei sa le pui, refa semnele alea super-clasic, imbarliga-le si gata. doi care se pupau romatic era mai de efect. dar decat o poza care nu merge, mai bine nimic.
- nu folosi text vertical. vezi header "SEXSHOP".
- "Maxxx.ro - bine ati venit la magazinul nostru !" Oh, multumesc frumos, m-ai salutat cand am intrat pe site. Da mai bine puneai o scurta descriere a magazinului (scurta!) si cu cateva cuvinte cu imp. SEO
- tot dpdv SEO inlocuieste virgulele cu spatii din titlu. "Maxxx - * Shop - Jucarii Vibratoare - Bacau Razboieni". Si n-ar fi "SexShop"? nu stiu, cauta. "Jucarii" ce cauta acolo? Foloseste un tool, daca n-ai folosit, pt. keywords. spun fara sa fi cautat ca "magazin virtual" "*" e tinta ta.
- link pe logo - usability
- ce cauta caracterul "|" dupa Contact? Nu se poate pune o conditie de exceptie-n bucla respectiva?
- in loc de GuestBook mai bine niste testimoniale. cred ca asta si au vrut sa fie de fapt. nu le aveti? cereti-le. nu le fabricati.
- "cum cumpar" si "garantii" (adica beneficii de fapt) sunt prea jos, le observ de abia dupa scroll.
- completati-va sectiunea de Info, este f. importanta
- apare sintagma "pretul nostru". mai sunt si alte preturi pe site?
- acolo e bestseller sau e un cadou? ori e best sell ori e cadou
- bestseller pana se fac vanzari se pun de obicei most vizitate. sau votate. daca o fi.
- RSS la ce? la produse? la toate? numai la alea noi ar fi trebuit? faceti o sectiune de news.
- Forum?!! Pentru ce? Ca sa ai ce updata cand apar noi buguri de sec. la phpBB? Daca se vrea dezvoltata, incurajata o comunitate, mai luati un domeniu, faceti un forum special, "sponsorizat de"... Externalizati in alt site. Va da bine si SEO asta.
- aveti poze cu fete pe site se pare. poze reale facute de firma. aveti acordul fetelor in scris ca...?:D daca aveti va scutesc de niste posibile procese....
- nice ca poti sa urmaresti comanda
- nice grafica, simpla, de e-commerce
- si nu in ultimul rand, bravo pt. curaj. trebuie sa ai curaj sa vinzi online orice, trebuie sa ai curaj sa vinzi *&asociate in .ro. daca n-ar curaj sa intre romanul in sexshop o sa comande pe net? nu? nu cred. da o sa functioneze cel putin ca branding pt. firma si magazinele reale. adica va vedea pe net ce o sa cumpere din magazin cand o sa aiba timp sa se duca. |
|
| Sus |
|
copot
|
| Trimis: Lun Dec 12, 2005 7:34 am Titlul subiectului: busy little bee |
|
|
Mersi pentru observatii.
2/6 nu tin de mine. :)