| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 10:37 pm Titlul subiectului: Clienti idioti |
|
|
okay ... freelanceri sau nu ...
aveti si voi de-a face cu clienti idioti ??
care zic una si apoi o dau intoarsa si iese alta porcarie ?
(genul fa un site asa si asa , dar apoi il vrea inclus in nu stiu ce altceva)
sau care explica nu stiu ce tampenie cu creierul lor inferior , faci tampenia , nu e bine , mai explica odata aceeasi chestie , ii arati ca e exact ce explica , tot nu e bine ....
:? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce viata ar fi fara eii...
"clientu nostru,stapanu` nostru" , dar pana la un punct, cand te intreaba "mai poti face aia si aia si ailalta.." nu prea ai cum sa le raspunzi cu "nu" decat atunci cand tehnic chiar nu se poate
oricum eu ii spun clar si raspicat omului ca daca vrea modificari pe parcurs in afara de ce am vorbit la inceput, se taxeaza suplimentar, pana acum nu mi s-a intamplat ca cineva sa nu fie de acord sa plateasca peste ce s-a vb la inceput daca mai vrea modificari |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da tu iei o sticla de cola si te linistesti si lucrezi la tampenie in continuare..de ce mai faci..pt alta cola? cauta si tu clienti mai rasariti care stiu ce vor..si cu pretentii mai serioase.. nu gen neakalu :) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
well ...
problema e ca la astia mai rasariti plata nu e la fel de "grasa" ...
:D
una e cand iei pe un modul 1 milion , la care muncesti 2 sapt
una e cand iei pe un modul 6 milioane , la care muncesti 3 zile
(2 sapt = 20 ore programare , 3 zile = 3 ore max) |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine-nteles k am intalnit! dar ori ma invart io prin medii nasoale ori ceva nu e ok, pt k am intalnit multi cu impresii da care ei n-aveau o treaba, pt ei ceva marfa se limita la ceva gen necenzurat.tol.ro :lol: (ete ca are si parte de reclama moca);
si sa vezi atunci kinu dracu, cand incerci sa-i explici c inseamna imaginea prin site in ziua de azi, si in general ce inseamna imaginea p net! si omu o tine una si buna!
dar hai sa nu ma dau mare dar io am refuzat sa fac ceva p care nu puteam sa pun "numele' meu (care evident nu e KKNARU :lol: )de rusine si i-am zis pur si simplu k nu pot sa fac aia si k nu n intelegem. (mentionez k nu asta e ocupatia mea d zi cu zi si daia imi permit sa fac numa ce-mi place in domeniu asta :D si cu atat mai bine k iese si banu ;) cat de-o ciorba)
si cu explicatiile wrong se intampla la tot pasul stai linistit, daia io cand fac ceva am grija sa intreb pana la cel mai mic detaliu dupa fiecare pas al evolutiei proiectului! (si oricum p langa k t asiguri k nu muncesti k bou' si iti spune ala dupaia k nu e bine si tre sa o iei d la capat, mai si castigi increderea clientului ca zice ia uite frate cata pasiune pune :D )
asta e vor fi dastia tot timpul si poate k e mai bine asa :D |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Dec 07, 2005 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
kleampa a scris: ce viata ar fi fara eii...
"clientu nostru,stapanu` nostru" , dar pana la un punct, cand te intreaba "mai poti face aia si aia si ailalta.." nu prea ai cum sa le raspunzi cu "nu" decat atunci cand tehnic chiar nu se poate
oricum eu ii spun clar si raspicat omului ca daca vrea modificari pe parcurs in afara de ce am vorbit la inceput, se taxeaza suplimentar, pana acum nu mi s-a intamplat ca cineva sa nu fie de acord sa plateasca peste ce s-a vb la inceput daca mai vrea modificari
la experienta ta cred ca nu s-a intamplat ... 30 de euro e mult si asa :lol: :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
|
| Trimis: Joi Dec 08, 2005 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| era, a fost, a trecut, reusesc acum sa nu scad sub 100$ |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Dec 08, 2005 4:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu exista clienti asa cum spui. Exista insa unii needucati .. caz in care ai si tu ce face. Incearca niste cursuri de "project management". |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Joi Dec 08, 2005 6:09 am Titlul subiectului: |
|
|
CUM MAI CLIENTI NEEDUCATI .. ?
iti dau exemplu sa vezi ca nu e asa ...
am avut de facut odata un site la o clinica stomatologica ....
pff ... doctorul vroia ca nevasta lui sa fie pe prima pagina .....
"mi-a" dat o poza cu ea ..... bineinteles ... dupa cateva ore de "muncit" la ea .... sa o aranjez .. in photoshop ... si paintshop .... imi zice ca nu ii place ... ca imi aduce alta poza .... mi-a adus una cu el ... si ea ... la nunta .... chinuie-te ... si scote-o doar pe ea din poza ... genereaza din corp ... ca doar era aproape in spatele lui ..... NU ia placut nici asa .... in fine ... am ajuns ... la poza_index15.jpg ... cu dinti "albiti", ochi "albiti", dinti "stralucitori", fata "roza" .... ca era galbena .... ochi mai simetrici .... s.a.m.d ..... ca sa imi zica dupa vreo cateva ore de "makeup" .... ca vrea ca rochia sa fie rosie .. din neagra ....
CUM POTI ZICE CA EL ESTE CLIENT NEEDUCAT ? .... cum sa il numesc eu ? cand mi-e mi-a scos perii albi .... pt. 300 euro ? ca sa nu mai pun la site ca l-am schimbat de 3 ori .... si bineinteles ... ca am pus pana si ultima imagine cum a vrut el ... si nu o miscare a pozei ..... cate 5 - 6 repozitionari ...
I-AM FACUT pana si sistem de admin ....
super f**king simplu .... poze:
http://img213.imageshack.us/my.php?image=clipboard013wn.gif
http://img213.imageshack.us/my.php?image=clipboard046gp.gif
http://img213.imageshack.us/my.php?image=clipboard059ww.gif
http://img213.imageshack.us/my.php?image=clipboard067cb.gif
si mai are 2 calculatoare si un laptop ... si tot nu stie ce sa faca in "zona de administrare" ....
pai ..... eu ce sa mai zic ?
Ca sa nu mai zic .... de o primarie ... care dupa ce mi-a platit pe site ... ma rog de primar de 1 an .. sa imi dea ce sa pun pe el ... si sa isi cumpere domeniu .... si nici acum nu m-au mai contactat ... si nu ca nu le-a placut site-ul ... ca au tot cu panou de administrare .... si destul ... de bine aranjat cred eu .... http://rovinari.dexternet.ro .. Pirahna .. stiu ca nu e validat ... scuze . :D ....
culoarea asta au vrut-o ... asta am facut :D .. si le-a placut ... numai ca se pare ca nu ii prea mai intereseaza .... o sa vina ei .. pana la urma ... ca doar am facut contract cu ei :D |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
|
| Trimis: Sâm Dec 10, 2005 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Am avut si eu probleme de genu asta, dar am inceput sa fac instructie cu ei, daca le dai un deget iti iau toata mana...
cei care isi schimba ideile din 5 in 5 min le spun ok se poate face in atata timp respectivele modificari dar mai costa xx dolari in plus datorita acestor modificari... daca ii convine lui imi convine si mie daca nu asta e...
ideea e sa discuti cat mai detaliat cu clientul inainte sa faci ceva ca sa nu mai aiba ce sa zica dupa aceea, eventual pui totul pe hartie (fiecare pagina) si dupa ce clientul nu mai are nimic de adaugat ii dai ce a cerut apoi daca iar vine cu modificari ii cresc pretul pentru fiecare modificare (eu lucrez cu plata in avans pe baza de contract :wink: ) |
|
| Sus |
|
copot
Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe
|
| Trimis: Sâm Dec 10, 2005 11:13 am Titlul subiectului: Rovinari |
|
|
Referitor la http://rovinari.dexternet.ro/ !
Seamana extraordinar de bine cu vechiul site al Primariei Timisoara. |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Sâm Dec 10, 2005 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| chiar nu stiu cum arata site-ul Primariei Timisoara .. sincer ... |