|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
zeltera a scris: Desi sunt nou pe aici.... am cam juma de an, si sunt activ mai mult pe varianta dot ro a siteului, cred ca e mult mai liniste.
Referitor la subiecte de genul "AJUTOOOOR"... nu sunt kiar asa de rele, mai ales daca sunt puse la seciunea lor. Adika, cand ghitza ridica o problema, o sa tin minte cand si io o sa ma intalnesc cu ea, sau asemator, si o sa stiu. deci... citind postul lui in care cerea ajutor, si al celuia care ii dadea solutia (sau indicatiile) am invatzat ceva!
1. phprom....ro e concurent la asta, sunt separate deci nu il implica aici (e o politica nescrisa sa nu se vb despre asta aici, cine e mai vechi stie...
2. sunt de acord ca ar trebui sterse cele care nu au subiectul corespunzator, pentru ca la cautare se gaseste mult mai usor daca e subiectul scris cum trebuie...
3. am propus sa fiu moderator la forum dar se pare ca nu m-a auzit nimeni, oricum regula e nu ne cautati voi, va cautam noi ;)
4. sunt de acord ca discutiile sa fie mai libere dar fara certuri sau injurii si fara prea mari devieri de la subiectul abordat...
5. nu sunt de acord cu postarea a km de cod pe forum mai ales daca nu e comentat, nu prea sta nimeni sa vada ce face codul ala si unde e buba, marea majoritate a incepatorilor asta fac...
6. nu imi plac oamenii care posteaza doar asa ca sa se afle in treaba si nu au nimic concret de zis, sunt de principiul iti cer ajutorul zi daca stii altfel taci...
7. la sectiunea de linkuri in forum, nu sunt de acord cu postarea de x ori a aceluiasi site in mai multe topicuri separate, de fiecare data cand "adminul" acelui site a facut cine stie ce modificare... prefer sa se continuie discutia tot in acelasi topic dupa ce au fost facute modificarile de rigoare...
Ar mai fi si altele dar mai vedem ce ziceti si voi... |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
aurelian a scris: Threadurile unde se foloseste un limbaj "de chat" ar trebui inchise (sau raspunsul sters), vezi si forumul chip, nu sunt obligat sa statu sa citesc 10.000 de k c n s.m.d.
ex: http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?p=24292#24292
cine foloseste mai k c n bs r t si mai stiu io c ? :oops:
si ce-i drept adevar ai grait! kiar k....cine t obliga? ;) dak io as posta o intrebare ai avea dreptul sa nu-mi raspunzi sau sa nu citesti dar atata timp cat io ii raspund unuia il poate deranja p el nu p tine!
nu cred k in asta consta utilitatea acestui forum, pt k pana la urma la asta ar trebui sa se rezume, la utilitate! daca t rezumi la reguli stirbesti utilitatea!
regulile treuie sa se refere numai la mentinerea unei atitudini constructive p forum nu la cat si ce sa mananc io sau cata apa sa bea gigi! |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
De 1 an jumate de cand scriu aici, am observat ca forumul are 3 clase de utilizatori: boboci, descurcareti si meseriasi.
Bobocii sunt cei care posteaza cu subiecte de tipul "HEEEEELP, cum se face asta??" Unii sunt enervanti si tupeisti, iar altii chiar nu stiu de unde sa apuce lucrurile. E un forum prin care incepatorii sunt incurajati, asa ca cei care stiu mai mult le explica.
Descurcaretii sunt cei care se baga sa raspunda la multe intrebari de-ale bobocilor. Totodata, ei sunt cei care pun intrebari de dificultate medie, adica ceva mai rasarite decat cele ale bobocilor. Descurcaretii sunt oamenii care dau search pe forum, pe Google si in alte locuri inainte de a posta.
Meseriasii pun foarte rar intrebari, iar cand pun, ele se adreseaza exclusiv celorlalti meseriasi. Un meserias care pune o intrebare a cautat raspunsul in toate colturile Internet-ului si apeleaza la forum ca la ultima resursa. Ei sunt cei care pot raspunde tuturor intrebarilor puse de boboci si descurcareti, dar aleg sa nu raspunda la toate.
Cred ca acest forum reuseste sa-i implineasca pe boboci si pe descurcareti, dar prea putin pe meseriasi. Subiectele "haute couture" sunt mult prea rare...
Imi mentin totusi votul si opinia si anume aceea ca phpromania a evoluat.
IMHO |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Lun Dec 05, 2005 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. sunt de acord cu ce a zis aurelian , dar inainte de stergerea topicurilor despre chestiile des discutate (sesiuni, mail() etc. ...) sa se faca un topic general cu un tutorial de folosire al subiectelor spuse mai sus si sa fie pus STICKY !
2. sa nu se auto-propuna moderatorii , ei trebuie "studiati" de catre admin si alesi in functie pe merite . cea mai mare linguseala e sa te propui pentru un post care poate nu ti se cuvine , fara acordul acela . vorba aceea , lasa-l pe altul sa te laude :)
3. limbajul de "chat" (nu e limbaj de chat , iar daca chat inseamna pentru unii numai irc pe undernet , trist) sa nu fie aprobat . va inteleg ca sunteti obisnuiti de pe irc cu asa ceva insa cum eu si altii ne-am putut adapta , puteti si voi . nu am obligativitatea sa descifrez mesajul unei asemenea persoane cu toate ca as putea sa il ajut cu problema pusa de el ...
4. topicurile cu titluri de gen HELP sau NU MERE` ar trebui sterse . nu pentru limbajul taranizat , ci pentru un titlu care nu imi spune nimic . nu ma obosesc sa deschid astfel de linkuri pentru ca nu prea ma intereseaza ce scrie acolo .
5. sunteti prea indulgenti cu spamerii . categoria de webdesign a devenit un loc in care toti pustanii de 14 ani isi pun "saiturile" la vedere , pentru reclama . cand se spune lucrul acesta (am incercat de cateva ori) mi se spune ca e la categoria potrivita si ca sa tac . eu tac dar pe voi va ia de prosti ... cat timp e un site serios , ok . insa userii cu 1 post (postul acela in sine) care fac reclama la site-uri (cu mai multe reclame decat continut) ar trebui banati fara avertisment , sters userul si topicul .
6. rankurile pe forum sa fie date in functie ce stie fiecare , si nu in functie de numarul de posturi . ideea cu boboc , descurcaret si meserias este buna dar trebuie aplicata ca sa functioneze . in felul asta , sortam userii mult mai bine si mai usor !
7. forumul sa aiba favicon , pentru numele lui dumnezeu !!! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|