Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.vertical.dexternet.ro
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Magic

Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu

Trimis: Vin Dec 02, 2005 11:29 pm    Titlul subiectului: www.vertical.dexternet.ro  

ce pareri aveti .... :)

www.vertical.dexternet.ro
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 1:14 am    Titlul subiectului:  

omule tu vrei sa ma omori ??? :x

e noapte , am monitorul dat pe normal (setarile de contrast / luminozitate)
dar pur si simplu rosul ala nenorocit MI-A SCOS OCHII !!!!

rezulta n-am apucat sa iti vad restul site-ului ca sunt orb ...

si ... ar mai fi asta

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.vertical.dexternet.ro/

:roll:
Sus  
Magic

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 1:40 am    Titlul subiectului:  

pfffff ....

lol ... nici macar nu am verificat :D .... e facut in notepad site-ul ... daca as fi stat sa iau la puricat tot .... m-as fi dat cu capul de pereti ....
in fine ... nu mai bag si doctype ... ca ma doare capul dupa aia ... si asa ... nu cred ca exista doctype ... la ce am eu acolo :D ....

daca merge ... merge :D
pana la urma sincer sa fiu .. nu prea stiu la ce ajuta doctype-ul ala ....
ca nu am pus eu ALT ? .. sau "" .... sau mai stiu eu ce ....
si la url de forma "me.php?me=x&x=z" ... imi da eroare de ma rupe ...

cat despre site .. asa este si ziarul .... doar nu ai fi vrut sa il fac bleu ... :D
Sus  
Pirahna

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 2:11 am    Titlul subiectului:  

ma ... rosu exista si sub alte forme ...

RGB-ul e mare ...

momentan eu vad rosul ala (da , a trecut o ora si inca il am imprimat pe retina) ca
R: 0
G: 255
B: 255

asa ca mai bine renunta la el
pune un rosu mai ... prietenos
:)
Sus  
Magic

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 2:22 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: ma ... rosu exista si sub alte forme ...

RGB-ul e mare ...

momentan eu vad rosul ala (da , a trecut o ora si inca il am imprimat pe retina) ca
R: 0
G: 255
B: 255

asa ca mai bine renunta la el
pune un rosu mai ... prietenos
:)

stiu ... dar asa au vrut cei de la ziar ... mi-au dat sigla .... si "- Fa dupa culoarea imaginii" .... daca schimb ceva ... o sa ma puna sa pun inapoi :D

ca sa te convingi ... deschide imaginea cu prima pagina a ziarului ... si sa imi spui daca vezi vreo diferenta ...
Sus  
zeltera

Data înscrierii: 18/Mai/2005

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 4:49 am    Titlul subiectului:  

eu sunt adeptul siteurilor simple. imi place stilul extrem de simplu, fara foto daca se poate, fara 1000 de culori, fara culori tipatoare.

si pt ca e vb despre un site de ziar.... sa va dau un exemplu de un site de ziar care era bun si usor de citit si rapid (fara grafica sa-ti vina rau) si pe care un destept de weblooser l-a stricat (ca grafica si ca organizare a informatiilor - prpobabil pt a se alinia tuturor celorlalte siteuri de ziare imposibil de citit):

ziarul LIBERTATEA: www.libertatea.ro

cam atat despre. eu cred ca tre sa fie simplu, discret ca design, important e sa se miste foarte repede si informatia sa fie cea mai vizibila parte. siteul e de articolo de ziar, si nu de margini colorate in rosu!

* Link Exchange
Sus  
Magic

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 1:32 pm    Titlul subiectului:  

eu nu cred ca am supraincarcat acel site .... nu are foarte multe imagini ... cat despre navigare .... eu cred ca se poate naviga destul de usor prin site ...
Sus  
Pirahna

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 2:33 pm    Titlul subiectului:  

o sa confirm cand am monitor alb-negru :D
Sus  
Magic

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 6:56 pm    Titlul subiectului:  

hai sincer .. ca nu tre sa ai monitoru alb-negru ca sa vizualizezi pagina .... in fine ... ms pt critica :D

navigand .. am gasit un site ... care sigur ti-ar placea pirahna ... :

http://www.mgeo30.3x.ro/
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Sâm Dec 03, 2005 7:43 pm    Titlul subiectului:  

mai intr-adevar culorile si fonturile sunt alese ca draq! simplu este intr-adevar site-ul dar numai ca trebuie adaugat si termenul "dragut"! deci de acu cand vrea cineva ceva siplu sa nu uite ca trebuie sa fie si dragut, pt k am vazut o grama d aratari p net si cand l spuneai iti replicau ca asta au vrut, ceva simplu!
griu' ala de pe fundal si cu albastru de pe background fac una dintre cele mai urate combinatii posibile!
n-ai vrut tu sa pui imagini dar sa sti k nu inseamna neaparat k incarci site-ul dak ii pui imagini!
Sus  
Magic

Trimis: Lun Dec 05, 2005 1:18 am    Titlul subiectului:  

kknaru ..... stiu ca nu incarc site-ul cu mai multe imagini .... si nu iti zic ca asa au vrut ei ... fiecare are gustul lui .. mi-e asa mi s-a parut cel mai potrivit ....
pentru ei culoarea gri a fost ceva surprinzator ... ca iti vine sa crezi sau nu .. chiar le-a placut .. :D

ti-e iti place un mod de site-uri, mi-e alt mod ... ai voie sa critici .. ca de aia am pus site-ul aici ... am vrut sa vad pareri ...

:D
Sus  
kknaru

Trimis: Lun Dec 05, 2005 3:03 am    Titlul subiectului:  

mai c iti place si c nu iti place... dar sa sti si tu ca exista niste reguli ale esteticii! ca si in piuctura de exemplu! nu poti sa faci o combinatie de rahat numai pt k asa iti place(doar daca nu cumva vrei sa fie tratat site-ul ca atare sau daca-l tii numai pt tine si esti singurul utilizator)

culorile alea pur si simplu sunt niste culori care agreseaza de-a dreptu! ca nu m-am referit la design pt k sincer nu l-am gasit ink (da tre sa fie el p undeva pe-acolo :lol: )
as mai putea adauga: la titlurile alea de articole, borderu ala da impresia de inset si park acolo ar trebui sa se incarce o imagine, alt efect penal din cale afara!
by the way parerea mea este k si webdesignu este o forma de arta so...
Sus  
Magic

Trimis: Lun Dec 05, 2005 5:49 am    Titlul subiectului:  

pfff ... dai impresia ca ai ceva cu mine .... sincer .... odata facut site-ul ... nu mai am cum sa dau inapoi .... nu le mai schimb culoarea ... le-a placut ... asta e ...

anyway ..... tu ce culoare ai fi ales in loc de albastru ... sunt curios .... :D

app. m-am uitat prin mic-ul tau portofoliu .... am vazut .. ca obisnuiesti sa folosesti si tu: "albastru cu gri", "rosu cu gri", sau ma insel :D
Sus  
kknaru

Trimis: Lun Dec 05, 2005 8:38 am    Titlul subiectului:  

:lol: hai k esti tare! c sa am cu tine mai?stai linistit k n-am nic cu tine si nici nu tre sa-ti iei gatu k ai facut ceva naspa la viata ta :lol: k si io am facut destule :lol: io ti-am zis sincer ce era de spus despre situl ala si ti-am dat si argumente si ai vazut k parte din ele au fost sustinute si d altii.
tu zici rosu si gri sau albastru de park ar fi cateva culori p lumea asta precum un rosu un albastru unn verde si vre-o doi de gri :D hai sa facem un mic exercitiu impreuna si sa n amintim ca exista nuante de rosu de verde galben albastru etc etc etc....:D
l-ai facut p asta asa, ai auzit cate ceva de la noi si poate pe urmatorul o sa-l faci mai bun ;)
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Dec 05, 2005 10:35 am    Titlul subiectului:  

E prea mare diferenta intre culori ... alb/negru/rosu pentru titlul site-ului ca sa nu mai zic ca nu se potriveste cu background-ul.
Prea multe fonturi diferite... cred ca ai arial/verdana/times new roman/georgia ... etc.
Sunt sigur ca ajung 2 fonturi distincte.
Si intr-adevar ... rosul acela FF0000 nu poate fi reprezentat niciodata in versiune de print, deci nu are cum sa fie exact culoarea logo-ului lor ... daca il desaturai putin sunt sigur ca nu si-ar fi dat seama. Asa este pur si simplu deranjant pentru ochi.
Ai incarcat inutil codul html cu semnatura ta.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2