Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

xtCommerce
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
PaulSerban

Data înscrierii: 02/Dec/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Dec 02, 2005 4:23 am    Titlul subiectului: xtCommerce  

Lucrez la o firma care nu are nimic de a face cu internetul, insa, echipa s-a gandit sa vanda produsele si pe internet. Tinand cont ca catalogul este de peste 300.000 de produse, ne-am gandit ca merita sa creem un mediu de vanzare online. Toate bune si frumoase pana la realizare.
Am cautat pe net si am gasit intr-un final dupa ce m-am chinuit ceva timp cu ShopFactory si ne-am dat seama ca nu este exact ceea ce cautam, ca lipseste profesionalismul, si am dat de xtCommerce.
xtCommerce dupa cate am vazut eu este creat pe OSCommerce.
xtCommerce este construit in PHP, probabil ca si OSCommerce.
Problema principala este ca nu stiu sa-l instalez pe server. Am incercat sa-l urc pe un domeniu gratuit la www.lx.ro, am introdus baza de date pe server, si pe urma am urcat tot pachetul. Problema e ca nu stiu sa-l instalez. Intrand pe pagina de net imi arata totul alb. Deci nu vad nimik.
Daca ma poate ajuta cineva sunt foarte recunoscator.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Dec 02, 2005 12:30 pm    Titlul subiectului:  

daca te-ai uitat prin fisiere vei vedea ca are si un fisier README

citeste-l si urmeaza pasii de acolo

la lx.ro de vreo 3-4 zile nu merge mysql, deci incearca in alta parte
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1