Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Foloseste cineva GIMP pentru crearea graficii site-urilor?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
radubozga

Data înscrierii: 02/Iun/2004

Trimis: Vin Mai 18, 2007 8:04 am    Titlul subiectului:  

M-am apucat de grafica pe Photoshop si dupa 2 ani am trecut pe Gimp. 90% il folosesc pt site-uri. Cand am trecut pe Gimp m-am chinuit cam 2 saptamani sa ma obisnuiesc dar cu perseverenta reusesti. Nu mai stiu cum arata Photoshopul si nici nu ma mai intereseaza. Daca aveti o firma si nu vreti sa aveti batai de cap cu licentele, GIMP-ul merita "toti banii" :wink:
La fel si Open Office-ul
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Dum Mai 20, 2007 12:36 pm    Titlul subiectului:  

radubozga a scris: M-am apucat de grafica pe Photoshop si dupa 2 ani am trecut pe Gimp. 90% il folosesc pt site-uri. Cand am trecut pe Gimp m-am chinuit cam 2 saptamani sa ma obisnuiesc dar cu perseverenta reusesti. Nu mai stiu cum arata Photoshopul si nici nu ma mai intereseaza. Daca aveti o firma si nu vreti sa aveti batai de cap cu licentele, GIMP-ul merita "toti banii" :wink:
La fel si Open Office-ul
Si poti sa ne arati si nou siterui facute de tine in GiMP?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2