|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Dec 01, 2005 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Right. Rezolvat si asta. 10x. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Dec 01, 2005 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O chestie mai subtila, la formularul de contact, cand nu completezi datele, afisezi mesajul " Mesajul NU a fost trimis" iar in fata lui pui un X care seamana destul de mult cu cel din sigla. Folosirea elementului din sigla pentru a semnala o eroare mie imi sugereaza ca si X-ul din sigla e de la "NU, GRESIT, INACCEPTABIL". |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Joi Dec 01, 2005 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte adevarat. O observatie, intr-adevar, subtila! |
|
| Sus |
|
bruzli
Data înscrierii: 17/Oct/2005
|
| Trimis: Vin Dec 02, 2005 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domeniul e down, tre sa dau o fuga pana la voi, vad ca e vreo 500m de mine :) |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Vin Dec 02, 2005 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :p |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo de meniul path de care-mi ziceai in threadul cu eurohouse.
Ziceam eu ca nu pot pune home->servicii->financiar pt. ca pe servicii nu am link. Ma uitam pe site-ul tau (care-mi place rau de tot), vad ca si la tine e cam la fel. Nu ar merge pe servicii (din Home->Servicii->Design Web) sa nu pui default Design Web ci sa-ti apara un fel de lista cu optiunile respective? (chiar daca sunt si in stanga). |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La mine nu e neaparat un ajutor pentru navigatie acel path, ci mai mult sa-ti spuna unde esti. Fiind listate si in stanga, am sarit peste o pagina oarecum inutila, aceea in care as lista toate serviciile. Ramane de vazut daca e cea mai buna varianta. |
|
| Sus |
|
kul
Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Excelent! Frumusel logo. Si fara imagini (eh poa' in extremis o gagica buna header first page, sau chiar doua... :) ).
Remarc ceva. Voi faceti:
- Design web, Dezvoltare software (moa'... ce poveste lunga. lucrati si in C? dar in Fox?:) ), Rețelistică, Consultanță tehnică
(Va) intreb fara pic de rautate: babysitting nu oferiti? stiu pe cineva in zona care...
Asa e, cand nu ai ce sa pui esti tentat sa pui tot, sa vada lumea, inclusiv skill-urile de stilist profesionist dobandit-n Franta la ultimul sejur... Nu-i o abordare rea. Dar domn' director de la fabrica de confectii caruia ii faceti site presupune automat ca respectivul mufeaza si cabluri (adica 'pune netu') si sterge si compurile de praf pe dinauntru. Ca asa e el.
Deci in loc de povesti as fi oferit 'something for nothing' orientat catre core targetul meu sau povesti despre: de ce e bine sa dam banii in IT, de ce e bine sa avem site... scrise in stil f. propriu si care construite un pic dadeau bine si SEO. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
:)
Adevarul e ca "facem site-uri", cream aplicatii software (web-based), proiectam si implementam retele, instalam si configuram servere si oferim service si consultanta tehnica. Deci oferim un pachet complet de servicii de IT. Si nu, nu sunt aceiasi 2 oameni care le fac pe toate. Sunt 3 :P.
Babysitting... nu facem, dar iti pot recomanda pe cineva. I know some people... ;)
Domnul director de la fabrica de confectii va avea oportunitatea sa lucreze cu o singura firma, care sa-i acopere toate nevoile companiei sale in domeniul IT.
Acel "something for nothing" de care zici tu, kul, este blog-ul.
Nu cred ca mai e nevoie sa explici cuiva de ce are nevoie de site web si toata palavrageala standard.
Si, inca ceva: pe clienti ii cautam noi, nu asteptam sa vina ei la noi. Sigur, cei care vin totusi ca au auzit de noi din diverse medii de informare, sunt un bonus. This works.
Citat: Si fara imagini (eh poa' in extremis o gagica buna header first page, sau chiar doua... :)
Hmmm, gagicile bune au ajuns sa vanda orice. De ce nu ar vinde si servicii tehnice, nu? Viitoarea reclama la CIEL: o tanti dezbracata, acoperita doar de 3 cd-uri... :lol: |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| apropo de 2 tipe cu 3 cd-uri pe ele, n-ar strica :)) .. doar ca oamenii intelijenti privesc dincolo de imagine .. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|