|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
costividroi
Data înscrierii: 26/Sep/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Sep 26, 2003 2:36 pm Titlul subiectului: Baza de date Mysql - Programul TV |
|
|
Vreau sa am acces free la o baza de date mysql care sa contina programul tv pe o perioada. Se poate? Exista undeva asa ceva? SAu trebuie sa scriu de mana, sau pe site-ul meu sa pun un link pt alt site.......ca asta ar fi o varianta.
Oricum, merci celor ce vor sa ma ajute. |
|
| Sus |
|
danovidiu
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Tg-Mures, Romania
|
| Trimis: Sâm Sep 27, 2003 5:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cred ca exista asa ceva gratuit. Daca esti dispus sa platesti, poti sa iei legatura cu port.ro, de exemplu. Daca vrei poti scrie un script care colecteaza informatii de pe ul alt site, dar nu uita de copyright !. Daca iti trebuie un exemplu de script, da-mi un mail la smarty@sparetimegroup.net. Noroc. |
|
| Sus |
|
Zamolxe
Data înscrierii: 14/Ian/2003
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Lun Dec 29, 2003 8:30 pm Titlul subiectului: re |
|
|
salut danovidiu
si eu am acceasi problema ca si tine. eu am reusit sa fac o baza de date cu programul tv pentru o televiziune, daca vrei sa discutam pe aceasta tema pe forum sau prin e-mail feel free to contact
pe scurt: elementele cele mai importante ale bazei de date sunt zilele saptamanii si orele la care se difuzeaza emisiunea, restul este simplu.
Serban |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|