Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.webanunt.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
webanunt

Data înscrierii: 26/Noi/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 6:29 pm    Titlul subiectului: www.webanunt.ro  

Ce parere aveti? Imi este foarte importanta parerea Voastra, cu sugestii privitor la idee, design, functionalitate. Astept idei, critici! Locatia - http://www.webanunt.ro
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 7:19 pm    Titlul subiectului:  

Cat de cat...
Prima pagina:
Iconuri mai sugestive?
"Cautare avansata" si la formularul din partea dreapta sus?
Restul paginilor:
-un dezechilibru
-o ruptura in zona centrala in majoritatea paginilor (exceptie facand prima pagina si paginile unde sunt afisate tabelele cu anunturi care se intind suficient in cat sa acopere zonele esentiale)
-in unele pagini ai text in partea stanga iar in dreapta alb...zero...nimic...nasol!
Modulul de cautare:
La cautarea dupa judete aleg judetul dar in input-ul pentru cautarea termenului nu introdus nimic...
La submit alerta js...dau ok...zbam...s-a uitat de eroare...imi este afisata o pagina fara produse.
:?:
Sa dau niste note?
Design:9
Layout:6
Implementare:8.5
Accesibility:9
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 7:46 pm    Titlul subiectului:  

Sunt in pagina imobiliare/anunturi/terenuri si incerc sa schimb locatia din drop-down si nu merge.

Nu se face validare si am reusit sa bag 2 anunturi (in aceiasi categorie) fara a avea un continut.

Pe mijlocul paginii apare o reclama cu "este o capsuna" (wtf)

In aceiasi pagina, linkurile (probabil de sortare) cu Vând Cumpăr Diverse Toate nu merg.

In aceiasi pagina, afisarea mai multor rezultate pe pagina nu merge.

iar am impresia ca am pierdut 10 minute pretioase :)
Sus  
webanunt

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 8:20 pm    Titlul subiectului:  

aurelian a scris: Sunt in pagina imobiliare/anunturi/terenuri si incerc sa schimb locatia din drop-down si nu merge.

Nu se face validare si am reusit sa bag 2 anunturi (in aceiasi categorie) fara a avea un continut.

Pe mijlocul paginii apare o reclama cu "este o capsuna" (wtf)

In aceiasi pagina, linkurile (probabil de sortare) cu Vând Cumpăr Diverse Toate nu merg.

In aceiasi pagina, afisarea mai multor rezultate pe pagina nu merge.

iar am impresia ca am pierdut 10 minute pretioase :)

1. Sa vezi cum lucreaza drop-down cind vor fi sute de anunturi :lol:. Sensul dropdown-ului este alegerea sectorului in depedenta de regiunea depusa de vinzator-cumparator - lucreaza ca sortare. Acelasi lucru e cu tipul de anunt (vand, cumpar, diverse).

2. Capsuna ma gindeam ca e originala :P

3. cum de ai reusit sa adaugi anunturi fara mesaj? teoretic apare alerta javascript. probabil cunosti vreun siretlic. 8)
Sus  
webanunt

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 8:27 pm    Titlul subiectului:  

bld a scris: Cat de cat...
Prima pagina:
Iconuri mai sugestive?
"Cautare avansata" si la formularul din partea dreapta sus?
Restul paginilor:
-un dezechilibru
-o ruptura in zona centrala in majoritatea paginilor (exceptie facand prima pagina si paginile unde sunt afisate tabelele cu anunturi care se intind suficient in cat sa acopere zonele esentiale)
-in unele pagini ai text in partea stanga iar in dreapta alb...zero...nimic...nasol!

ideea de baza e sa fac un site cit mai simplu, cit mai usor navagibil, lipsit de tot ceea ce este in plus. in locul golurilor albe despre care mentionezi, planific sa pun catalog al firmelor.

Citat: Modulul de cautare:
La cautarea dupa judete aleg judetul dar in input-ul pentru cautarea termenului nu introdus nimic...
La submit alerta js...dau ok...zbam...s-a uitat de eroare...imi este afisata o pagina fara produse.

Cautarea dupa judet etc. este la cautarea avansata..pe fiecare pagina e o cautare simpla in cadrul anunturilor din categoria data, selectarea judetelor fiind ca un filtru al anunturilor depuse, nu a dat nici o eroare deoarece a deschis anunturile din acel judet (deocamdata 0), in autoturisme, telefoane mobile este sortare dupa un anumit model.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Noi 26, 2005 10:09 pm    Titlul subiectului:  

Vezi ca la hotscrips.com au un select misto. Nu mai incarca alta pagina ci apare inca un select pentru subcategorie. La publicitate nu era mai bine daca faceai contur la chenarele acelea de alta culoare? nu am studiat , doar o privire..
Sus  
aurelian

Trimis: Dum Noi 27, 2005 11:21 am    Titlul subiectului:  

webanunt a scris:

3. cum de ai reusit sa adaugi anunturi fara mesaj? teoretic apare alerta javascript. probabil cunosti vreun siretlic. 8)

Sincer sa fiu nu am facut nici un siretlic, pur si simplu a mers, poate o fi de la browser (firefox), cine stie :)
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Dum Noi 27, 2005 11:52 am    Titlul subiectului:  

javascript se poate dezactiva... :twisted:
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Dum Noi 27, 2005 12:21 pm    Titlul subiectului:  

Citat: teoretic apare alerta javascript. probabil cunosti vreun siretlic.

Nu e nici un siretlic.. JavaScript se poate dezactiva din browser... Si toata verificarea ta se duce de rapa..

Pentru verificari foloseste cod server-side nu client-side .. Sau cel mai bine, pe amandoua.. :)
Sus  
aurelian

Trimis: Dum Noi 27, 2005 12:29 pm    Titlul subiectului:  

NU am dezactivat javascript!!!

Sincer nu stiu ce sa intamplat.
Sus  
webanunt

Trimis: Dum Noi 27, 2005 2:57 pm    Titlul subiectului:  

Lucrez asupra validarii cu php, javascript-ul m-a facut de ris :oops:.

Am modificat si validarea cu imagine la depunerea anunturilor captcha - probabil cineva a vrut sa vada cum arata cu mii de anunturi :lol: . nu stiu cum au trecut scripturile, stau acum si verific toate gaurile. :roll:

Ce erori ati mai gasit? 2 ochi e bine, 100 e cu mult mai bine :D.

Multumesc pentru ajutor.
Sus  
aurelian

Trimis: Dum Noi 27, 2005 3:11 pm    Titlul subiectului:  

am mai bagat eu inca unul fara continut :)

java script console din firefox zice:

Error: x has no properties
Source File: http://www.webanunt.ro/rom/bin/functii_js.js
Line: 32

si

Error: check is not a function
Source File: http://www.webanunt.ro/rom/bin/functii_js.js
Line: 18
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004

Trimis: Dum Noi 27, 2005 6:02 pm    Titlul subiectului:  

site-ul nu pare a fi terminat. nici pe departe...

in listing, nu functioneaza sortari, filtrari, cautare, nimic...

sper ca nu ai
in filesystem structura asta
/auto-moto/anunturi/autoturisme.php
ci folosesti mod_rewrite (or something)

cand schimb numarul de anunturi pe pagina ma duce intr-un formular de contact.

La validare poti sa folosesti javascript, daca stii cum sa-l folosesti.

(am postat acum catva timp - nu mai stiu daca aici sau la sectiunea js - o metoda pentru validare client side, daca a dezactivat js-ul nu va submite formul...)

etc... etc...
termina-l si pune-l la evaluare cand e cat de cat gata.

Bafta.
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Lun Noi 28, 2005 4:03 am    Titlul subiectului:  

Daca nu folsoesti mod-rewrite (si n-am observat nimic de genul asta in banner-ul webserverului -- Apache/1.3.33 (Unix) mod_throttle/3.1.2 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_jk/1.2.8 PHP/4.3.11 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a) cred ca ai cam multe de modificat in site ..

#1 ?? <!DOCTYPE> nu exista ??

#2 Fii atent la SQL Injection pentru "rom/auto-moto/anunturi/piese.php" si "/rom/tehnica/anunturi/serviciifoto.php". Mai ai o gramada de pagini la care trebuie sa fii atent la XSS (CrossSite Scripting). O alta gramada de directoare permit browsing direct cand afiseaza pagini de index generate de Apache. Cand te bazezi pe acelasi script pe care il tot modifici (automat sau nu) un link invalid intr-una din paginile generate devine un grup de link-uri invalide in toate paginile obtinute in felul asta.

Un raport complet gasesti la http://www.diax.ch/users/subspace/webanunt.htm << Si ai rabdare, ca e mare ..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1