Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Propunere: Solved button
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iul 18, 2005 8:18 pm    Titlul subiectului: Propunere: Solved button  

Nu este o inovatie, exista in alte forumuri (phpfreaks, de exemplu).
Cred ca ar fi util un astfel de buton, pentru a marca anumite topicuri rezolvate...
Scop: evitarea posturilor off-topic/inutile, ulterioare, poate si un solved targetat catre user(i), clasament cu helperi, etc...
:D
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004

Trimis: Lun Mar 13, 2006 12:01 pm    Titlul subiectului:  

De obicei exista moderatori, si personal prefer sa las subiectul deschis nu se stie niciodata ce idei mai apar sau solutii noi... in ce priveste discutiile offtopic, pentru asta sunt moderatorii...
Sus  
raul_

Data înscrierii: 15/Sep/2005

Trimis: Lun Mar 13, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Re: Propunere: Solved button  

---
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Mar 13, 2006 2:44 pm    Titlul subiectului:  

in legatura cu ce a spus birkoff ...

pai , chiar daca apare [solved] in titlul post-ului ,
tot mai poti adauga ceva :)

in legatura cu ideea ...

eu sunt de acord ...
un buton de "Mark as solved" pentru creatorul topicului , ca sa isi marcheze topicul dupa ce a primit rezolvarea
Sus  
raul_

Data înscrierii: 15/Sep/2005

Trimis: Lun Mar 13, 2006 2:46 pm    Titlul subiectului:  

---
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Apr 04, 2006 3:31 pm    Titlul subiectului:  

pai si cine apasa butonul? cred ca ar trebui cel care a inceput threadul.. daca este "rezolvat" da un push ca sa inteleaga lumea ca nu mai are nevoie neaparata de alte raspunsuri. da in general e o idee buna.. dar cum adminul .. e floare de colt pe aici... mai are cineva acces la serverul forumului?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004

Trimis: Mar Apr 04, 2006 4:19 pm    Titlul subiectului:  

Mascka a scris: pai si cine apasa butonul? cred ca ar trebui cel care a inceput threadul.. daca este "rezolvat" da un push ca sa inteleaga lumea ca nu mai are nevoie neaparata de alte raspunsuri. da in general e o idee buna.. dar cum adminul .. e floare de colt pe aici... mai are cineva acces la serverul forumului?

eu nu ii vad pe incepatori sa scrie [rezolvat] la topicul lor...
in ce priveste adminul, iti zic eu ca e prezent si chiar lucreaza pe serverul unde e forumul...
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mie Apr 05, 2006 1:12 am    Titlul subiectului:  

Ideea cu [solved] button nu e rea atat timp cat cineva cauta raspunsuri prin posturile vechi. Se poate face o arhiva (soft-forum care contine doar link-uri) cu posturile rezolvate unde sa poata cauta lumea cate ceva. Cand ai o problema e mai simplu sa gasesti ceva care are o finalizare oarecare .. si e marcat ca atare.

Pentru alte motive, eu nu vad rostul implemetarii butonului respectiv. Oricand se vor gasi persoane care sa intrebe inainte sa caute raspunsuri. Oricand este posibil sa uit unde anume am vazut un post si sa intreb din nou unde il pot gasi.

:)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1