Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Google indexing
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MasterPhoton

Data înscrierii: 06/Mar/2003

Trimis: Lun Noi 21, 2005 3:17 pm    Titlul subiectului: Google indexing  

Salut!
Explicati-mi si mie va rog ce naiba gresesc...nu va uitati la codul HTML, e generat.

Despre ce vorbesc: www.tucagrtrans.ro -> l-am optimizat pentru "inchirieri autocare".
Am fost pe pagina 1 vreo cateva luni la rand, insa de la "marea schimbare" de la 1 Octombrie site-ul s-a dus pe pagina 2, si se duce din ce in ce mai jos.

Am folosit keywords, am folosit cuvintele din keywords in index, am folosit linkuri cu nume lungi, cu keywords in ele...si tot un site tampit, cu o singura prezenta a "inchirieri autocare" in pagina e mult deasupra mea...WTF?!?!
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Lun Noi 21, 2005 4:04 pm    Titlul subiectului:  

la 17 Inchirieri Autocare pe prima pagina, nu ar trebui sa te mire :lol:
ai facut un sitemap? optimizarea nu inseamna sa pui aceleasi 2 cuvinte de N ori in titlu apoi in restul paginii... :lol:
dacă te interesează o colaborare, dă-mi un buzz pe y! mess: i0nutzb
spor!
Sus  
MasterPhoton

Trimis: Lun Noi 21, 2005 7:32 pm    Titlul subiectului:  

Am facut Sitemap, dupa reteta google. Nu sunt incepator, asa ca luati-o usor cu sarcasmele gratuite. Primul sarcasm a fost gratis, restul nu ma intereseaza ;).
Cine spune ca daca am 17 "inchirieri autocare" pe prima pagina e rau??? Asta ar insemna ca toate paginile cu anunturi ar fi depunctate. Si ca sa vezi ca nu e asa, o sa observi exact in fata mea sunt vreo 2 pagini d-astea.
So?
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Lun Noi 21, 2005 11:05 pm    Titlul subiectului:  

MasterPhoton a scris: Am facut Sitemap, dupa reteta google. Nu sunt incepator, asa ca luati-o usor cu sarcasmele gratuite. Primul sarcasm a fost gratis, restul nu ma intereseaza ;).

Daca intrebi ceva inseamna ca nu esti chiar expert in domeniul respectiv, si atunci nu mai sari asa ars cand ti se spun niste solutii/intrebari/sugestii...
Altadata nu te va mai baga nimeni in seama...

MasterPhoton a scris: Cine spune ca daca am 17 "inchirieri autocare" pe prima pagina e rau???

Eu iti spun.. si nu numai eu.. Google te-a penalizat pentru KEYWORD SPAM ! Dar presupun ca tu deja ai auzit de astea si zici ca te iau la misto.. 8O

MasterPhoton a scris: Asta ar insemna ca toate paginile cu anunturi ar fi depunctate. Si ca sa vezi ca nu e asa, o sa observi exact in fata mea sunt vreo 2 pagini d-astea.

N-are nici o relevanta.. Am intalnit si eu cazuri cand un site de rah** pe domeniu gratuit era in fatza mea.. si m-am chinuit o gramada pana l-am depasit.. Sunt ciudateniile lui google..algoritmi.. schimbari.. actuaiizari.. etc... Si nu prea ai ce sa faci in afara de respectarea regulilor si incercarea unei optimizari cat mai bune..

Succese...
Sus  
MasterPhoton

Trimis: Mar Noi 22, 2005 9:29 am    Titlul subiectului:  

OK, multumesc.
Stiam de spaming, dar nu cred ca se aplica. Oricum, am mai modificat putin continutul paginilor.
De ce am folosit asa de multe cuvinte cheie in pagina? Exista un programel de statistici care-ti numara totalul de cuvinte ai si, ca sa ai o optimizare, trebuie ca nr de cuvinte cheie sa fie intr-un anumit procent in pagina (nu mai stiu cifra exacta). Se pare insa ca acel program sucks... :)
Voi renunta la porcaria aia de spam text de jos, pentru ca se pare ca de-acolo e.

PS
Citat: Si nu prea ai ce sa faci in afara de respectarea regulilor si incercarea unei optimizari cat mai bune..
...si atunci firmele (tonele de firme) de SEO de pe net cum se lauda: "guaranteed to be in the first page" fara sa faca bannere pentru site-ul tau, ci doar SEO??? Nu e tot pe baza de statistici de nr de cuvinte, folosirea de h1, etc ??? Sau e doar abureala?!?!
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mar Noi 22, 2005 10:39 am    Titlul subiectului:  

MasterPhoton a scris: ...si atunci firmele (tonele de firme) de SEO de pe net cum se lauda: "guaranteed to be in the first page" fara sa faca bannere pentru site-ul tau, ci doar SEO??? Nu e tot pe baza de statistici de nr de cuvinte, folosirea de h1, etc ??? Sau e doar abureala?!?!

:lol: :lol: :lol:
Majoritatea... REPET.. MAJORITATEA "e abureala"..
Cum iti poti da seama de o firma ca e abur ?
1 - Garantarea de genul "guaranteed to be in the first page" ... Nici o firma SEO care se respecta nu iti va garanta acest lucru.. Este ceva peste puterile lor.. Daca luam ca exemplu Google.. Cati oameni de pe lumea asta stiu cu adevart care este algoritmul google ? foarte putini.. si aceia lucreaza la google.. !!! Garantarea unor rezultate exceptionale nu fac decat sa atraga pe cei noi care habar nu au ce inseamna macar SEo..

2 - Pretul .. Firmele care fac SEO adevart nu o vor face pe 50 $ ... Un SEO 'ca la mama lui', fara garantari de poveste, costa mult tati... Si dureaza... Un astfel de contract poate dura pana la 12 luni, etc.. Nu se face peste noapte, pe oki frumosi, si garantat 100% !!!

3 - Orice firma care se respecta, daca iti garanteaza anumite rezultate, specifica acest lucru in CONTRACT! Si daca nu iese asa cum trebe, s-au ars..

Vrei sa vezi cum arata o oferta SEO, sau cum se pune problema unei optimizari ? Arunca un oki aici... http://www.xperts.ro/servicii-optimizare-google-2.html

PS
Nu am nici o legatura cu site-ul de mai sus, fiind doar un exeplu demn de luat in seama.
Sus  
MasterPhoton

Trimis: Mar Noi 22, 2005 12:17 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc, din nou.
Prima data am sarit ca ars pentru ca nu-mi convine tonul. E normal. Cer o solutie, nu o mistocareala!
Doi: uita-te putin la sfarsitul paginii pe care mi-ai recomandat-o :roll: . Nu-ti da de gandit?!?! EXACT ASTA AM FACUT SI EU IN PAGINA MEA. Banuiesc ca o firma care cere atatia bani ofera servicii de calitate, si nu si-ar da cu stangu-n dreptu' facand keyword spaming pe propriul site... :)
Astept raspuns :)
PS I love to say 'I wuz right' :)
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mar Noi 22, 2005 2:50 pm    Titlul subiectului:  

MasterPhoton a scris: Multumesc, din nou.
Cu placere..

MasterPhoton a scris: uita-te putin la sfarsitul paginii pe care mi-ai recomandat-o :roll: . Nu-ti da de gandit?!?! EXACT ASTA AM FACUT SI EU IN PAGINA MEA.
Nu chiar.. :) Uita-te si la linkuri... Nu numai la cuvinte.. In primul rand fiecare cuvant (expresie) are alt link, si in al doi-lea rand nu prea se repeta acelasi cuvant, exact... Daca vezi acolo de nu stiu cate ori cuvantul "optimizare" fii atent ca apare in expresii diferite, avand si linkul diferit..

"optimizare" si "optimizare google" sunt doua lucruri diferite.. :) chiar daca un cuvant apare de doua ori..
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Mar Noi 22, 2005 4:45 pm    Titlul subiectului:  

Mă scuzați dacă v-am lăsat impresia că vă iau peste picior. Nu am vrut să am un ton oficial cu dvs, dar se pare că acest lucru v-a deranjat.
Dacă puteați observa esența mesajului meu precedent, ați fi văzut că am spus în două rânduri cât s-a discutat in restul thread-ului...
Nu am fost sarcastic când am spus că optimizarea nu înseamnă să pui aceleași două cuvinte pe toată pagina, în titlu, în meta, etc.. acest lucru înseamnă SPAM iar google te poate scoate de tot din index-ul lui...
nu citi doar textele.. încearcă să întelegi și mesajul :wink:
Sus  
MasterPhoton

Trimis: Mar Noi 22, 2005 6:27 pm    Titlul subiectului:  

OK, OK chill out
Imi cer scuze pentru ton!!!
Multumesc, i0nutzb, OiganSTUDIOS

:)

Se pare ca a ajutat faptul ca m-am plans:)) site-ul a urcat pe 5 in mod miraculos, fata de ieri, cand era pe pozitia 14.
Nu s-a modificat nimic in structura site-ului intre timp, mi-am dat seama de asta dupa faptul ca in cacheul google pagina este tot cea "veche". Asa ca ... gogol e imprevizibil si ATAT.
Sus  
iugin

Data înscrierii: 22/Mai/2003
Locație: Oradea

Trimis: Dum Dec 04, 2005 12:26 am    Titlul subiectului:  

oiganSTUDIOS a scris:

Vrei sa vezi cum arata o oferta SEO, sau cum se pune problema unei optimizari ? Arunca un oki aici... http://www.xperts.ro/servicii-optimizare-google-2.html

Buna

In legatura cu firma ce ai prezentat=o ceva nu e in regula. Sincer nu fac parte din nici o concurenta dar asa ceva nu se poate oferi. Am cateva succese SEO, chiar daca nu sunt chiar un master, am reusit cateva optimizari destul de bune.

Nu ai cum sa garantezi cati vizitatori or sa vina pe pagina dupa optimizare, doar poti face tot posibilul ca pt anumite cuvinte cheie sa fii cat mai in fata pe motoarele mentionate.
Sus  
Cristian Mezei

Data înscrierii: 04/Dec/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Dec 04, 2005 9:06 pm    Titlul subiectului:  

Salut.

Mai toti avem succese in SEO indiferent daca practicam acest doemniu in mod comercial sau nu.

Ce este important insa, este sa mentionam contractual ceea ce clientul va primi.

Oricine poate optimiza un website. Important este :

1. Greutatea optimizarii, numarul de rezultate, regional sau nu, precum si cat de "comercial" este cuvantul ales (caracteristica usor aproximabila cu Overture Keywords)

2. Timpul in care optimizarea este efectuata.

3. Daca este efectuata in mod natural, sau doar pe termen scurt.

4. Pretul.

Daca ai nelamuriri, iti stau la dispozitie.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Dec 04, 2005 9:54 pm    Titlul subiectului:  

Pe langa un seo am mai bagat si cateva zeci de doorways la o pagina .cu redirectionare desigur. si sa stiti ca se simte semnificativ.
Sus  
MasterPhoton

Trimis: Dum Dec 04, 2005 10:22 pm    Titlul subiectului:  

...atata timp cat pagina ta e sus, cred ca e ok...
Sus  
hurrycane

Data înscrierii: 18/Sep/2005
Locație: localhost

Trimis: Mar Dec 27, 2005 10:12 pm    Titlul subiectului: Hm  

nush dak ma bag yo cam degeaba dar totushi sa cautzi metode de SEO pt google speciale de ex :

http://www.seoforgoogle.com/
Da? Si-ti zice tot ce vrei despre google si SEO pt el acolo si mai cauta ca mai sunt ideea ii ca yo nu sunt mare expert da siteu`meu l-am adus in prima pagina de la GOOGLE cu sfaturile lor de la google si de la siteurile astea in 2 sapt era pe primu loc ...... deci plz totushi se paote !

"doorways la o pagina .cu redirectionare desigur. si sa stiti ca se simte semnificativ."
A zis cineva asta zi si mie ce-i aia doorways stiu ce inseamna in eng da nush in programare de inseamna plz help !!!!!!!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2