Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ce ziceti
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sergiu_802

Data înscrierii: 25/Mar/2004

Trimis: Sâm Noi 19, 2005 12:11 am    Titlul subiectului: ce ziceti  

am un site de felicitari(inca e pe 'masa' de lucru)
si vreu sa-mi gasesc cativa designeri buni in corel ,photoshop,... care sa-mi faca felicitari,cel putin pt. inceput

- care credeti ca ar fi un pret rezonabil per felicitare? avand in vedere ca si eu sunt un student...
- as putea avea probleme daca tipi de ex. 'fura' de pe alte site-uri felicitari,poze?

multumesc
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Sâm Noi 19, 2005 1:15 am    Titlul subiectului:  

pai ai putea avea probleme cu integritatea morala a site-ului! n-ar fi decat o alta ciordaciune :D so dak vrei sa faci ceva si sa nu zica lumea uite frate alt site dala cu felicitari,aceleasi felicitari ca peste tot, ia designerii aia(printre care ma ofer si eu :P ) si da-le banutu si poate vei face treaba buna!
imaginea conteaza ffffffoarte mult deci nu t manji cu ciordaciuni 8)
dak esti dispus sa dai banu,negociem si poate ma bag si io la design ;)
Sus  
sergiu_802

Trimis: Sâm Noi 19, 2005 10:11 am    Titlul subiectului:  

man,

io fi sigur ca platesc pt. ceva cool
vreau sa vad ce poti face (3-4 exemple - originale,de tine)
si apoi vreau un pret(daca vrei poti sa dai un pm) .. sau incepem aici pe forum o 'licitatie' :lol:

desi ,nu stiu,as vrea sa iau niste designeri de mai aproape,sa vb cu ei face-to-face ... dar sunt deschis la colaborare

=========================

care ar fi niste dimensiuni 'optime' pt. felicitari? atat mare cat si thumbnails
si pt. toata lumea... daca ati fi in locul meu,sudent,cat ati plati pt. o felicitare? nu vreau sa subaprciez munca nimanui,stiu ce inseamna munca(mai mult ca coder) dar si io scot bani de pe cate un proiect,asa ca...
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Sâm Noi 19, 2005 2:37 pm    Titlul subiectului:  

mai cam care ar fi dimensiunile optime pt niste felicitari nush(desi as putea sa ma uit p cateva situri :D ) pt k ma streseaza rau d tot genu asta de situri :lol: dar dak e vb de bani se rezolva ;)
io iti fac c felicitari vrei tu k sincer nu prea stiu c inseamna o felicitare!iepurasi,oua d paste,caini draguti c naiba tre sa fac? :D zi-mi xact c vrei si iti fac!
cat despre bani,c conteaza k esti student?:D e vb d o afacere aici,k doar nu tre sa ma platesti din banii da mancare:P banuiesc k felicitarile alea nu vor fi moca(pt utilizatorii sitului) si mai banuiesc k vei lua bani si din niste publicitate(cu putin noroc :D ),deci plata celor c muncesc va fi din castiguri asa k nu vei avea calitatea de student ci de "patron" 8)
da-mi p privat un id d messenger sau ceva
Sus  
sergiu_802

Trimis: Sâm Noi 19, 2005 2:53 pm    Titlul subiectului:  

:lol: partea cu patronu ramane de vazut....

pai io o sa am nevoie de multe....sute
si daca imi place ce faci,si pretu e ok o sa-ti dau diferite teme de ex. poti sa-mi faci ceva ex.

categorie: dragoste
subcat: cadou
subcat: dor de tine
subcat: te iubesc

ti-e deajuns?

pt. tine si pt. alti doritori sergiu_802@yahoo.com sau un link de pe site-ul personal

multumesc
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Vin Dec 02, 2005 2:20 pm    Titlul subiectului:  

Asa ca sa ma bag in seama.... :lol:

Daca vreti asa niste informatii si un pic de felicitari (pentru dimeniuni, etc) ... va dau si eu un site sa va uitati

www.celtisgroup.ro/distributie.php

Is felicitari Cardex, calitate faina si arata destul de bine....
Sus  
alexpop

Data înscrierii: 01/Aug/2006

Trimis: Mar Aug 01, 2006 11:42 pm    Titlul subiectului:  

La arte se afla raspunsul tau. Pune niste anunturi in camine la arte si o sa gasesti ceva studenti talentati care sa fie dispusi de o colaborare la un pret corect. Multa bafta!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1