Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Poti modifica un script php? :)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
speedy

Data înscrierii: 18/Noi/2005

Trimis: Vin Noi 18, 2005 5:56 pm    Titlul subiectului: Poti modifica un script php? :)  

Salut. :)
Dupa cum zice si titlul, caut pe cineva pentru a-mi modifica ( si instala ) un script php deja existent...
Scriptul original poate fi vazut "in actiune" aici: www.hyipmon.com si www.hyipmonitoring.biz .La php si mysql nu ma pricep, dar mi s-a spus 8) ca va fi nevoie si de cel putin o baza de date mysql.
Sa va povestesc un pic ce face un astfel de script, pentru cei care nu sunt familiarizati. Site-ul ofera posibilitatea de a acorda un rating de la "very good" la "bad" programelor tale preferate de "investitii". Proprietarilor acestor programe le da posibilitatea de a-si face reclama pe site, prin bannere, linkuri catre ei. Versiunea originala a scriptului permite administratorului site-ului sa dea "log in" catre un admin panel, de unde poate modifica tot ce vede vizitatorul. Se pot inlocui bannere, linkuri, texte si/sau imagini de prezentare ale programelor, se pot adauga sau sterge programe.
"Cosmetizarea" consta in urmatoarele :
- posibilitatea ca eu sa adaug 5 bannere sub butoanele de navigare pe site, bannere pe care sa le pot administra din acel 'admin panel' mai sus mentionat
- in locul acelui "List programs using this currency" vreau sa pot adauga 5-10 anunturi scurte, de maxim 3 randuri... la fel, administrate prin admin panel
- voi schimba textele pe care le-ati citit pe cele 2 site-uri de mai sus, inlocuindu-le cu "creatii originale"
- schimbarea "iconitelor emotive" mici si patratoase de acolo cu unele mai prietenoase
-schimbarea butoanelor de navigare pe site cu altele mai ochioase, sa nu mai fie doar un simplu http://link

Cam astea ar fi modificarile la care m-am gandit pana acum. Pe langa asta, cel ales 8O va trebui sa instaleze scriptul. Ca si solutii de hosting ma voi decide intre rohost si host-age. Imi recomandati voi alta firma?
Bineinteles ca dupa "predarea lucrarii" va mai fi nevoie de verificari si/sau modificari ale site-ului, deci vorbim de o colaborare de durata.

De preferat ar fi sa postati aici, pe langa pretul si durata in care puteti termina, si un link doua catre "realizari" precedente. A, si inca un lucru, nu conteaza vechimea in campul muncii php, ci rezultatele :)

Astept raspunsurile/intrebarile voastre aici. Un weekend placut!
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Vin Noi 18, 2005 6:58 pm    Titlul subiectului:  

v-am trimis un mesaj privat.
Sus  
speedy

Data înscrierii: 18/Noi/2005

Trimis: Vin Noi 18, 2005 7:42 pm    Titlul subiectului: :)  

bld multumesc pentru promptitudine :)
Rugamintea este sa scrieti aici, nu in pm, eventualele nelamuriri si intrebari ca sa le putem "dezbate" impreuna. De asemenea va rog sa postati aici si pretul la care ati presta acest serviciu :) Multumesc!

P.S. Informatii suplimentare:
Homepage : http://e-topbiz.com/trafficdemos/hyip4/
Member login : http://e-topbiz.com/trafficdemos/hyip4/users.php?f=login
login : test11 si password test11
Admin login : http://e-topbiz.com/trafficdemos/hyip4/admin/
login : admin si password admin

Asta e scriptul pe care l-am cumparat eu. Sper ca va ajuta sa vizualizati mai bine :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1