Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Brainbench reloaded
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Noi 12, 2005 6:07 pm    Titlul subiectului: Brainbench reloaded  

Citat:
ANNOUNCEMENTS

11/1/05 - FREE TEST EVENT - DON'T MISS IT! - From 11/1/2005 until the 15th, Brainbench is opening up its library of 500+ certifications, as a primer for April's 2006 Bench Games. A $49.95 value PER TEST, you can take any of our tests free - beef up your resume - impress your boss - see where you stand! Printed certificates not included. View our test list now, to begin taking advantage of this great offer!

Brainbech - Editia de toamna a inceput din nou. Include acelasi teste PHP4, si multe alte teste.
Puteti sa va testati cunostintele, sau pur si simplu sa vedeti cum arata testele.

Acum, a ajutat pe cineva in cadrul unui interviu pt angajare Certificarile Brainbench?
Cunosc angajatorii aceasta institutie "Brainbench"? (IMO, nu prea stie nimeni ce e aia....)

Ajuta la ceva asta:

Exceptand satisfactia personala...

Bafta.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Noi 12, 2005 6:37 pm    Titlul subiectului:  

am o lenee ...

azi cica participam la .campion ...
ciu-ciu ... somn
(dupa 40 ore work nu ma mir)

am auzit si eu ca iar baga free ...

eh ... poate ma trezesc pe 14 sa fac si eu 2 teste :P
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Sâm Noi 12, 2005 8:10 pm    Titlul subiectului:  

eu mi-am luat 2 certificate de la ei...ce era gratuit...html 3.2 si css 2...de gratuitatile acestea stiu insa totusi...ideea ii ca trebuie sa platesti acea taxa...apoi ai parte de gratuitati...nu?

Oricum...unele teste sunt chiar hardcore...yay!
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Noi 13, 2005 11:58 am    Titlul subiectului:  

Toate testele sunt gratis pana pe data de 15!
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Dum Noi 13, 2005 8:17 pm    Titlul subiectului:  

hmmm...adevarat...uite ca eu am incercat chiar atunci cand am primit mail de la ei...insa nu am reusit nimic...toate trebuiau platite...multumesc pentru observatie oricum...trec la teste :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1