| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ad
Data înscrierii: 11/Noi/2005
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 11:40 am Titlul subiectului: Nou site: www.ecadoul.ro |
|
|
Hello people,
A, lansat si noi de curand acest site, www.ecadoul.ro , si am vrea sa stim parerea voastra despre el, nu atat despre partea tehnica (intrucat e o solutie cumparata si nu se poate schimba decat intr-o anumita masura) cat despre design si functionalitate.
Multumesc.... |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
si la ce doamne iarta-ma vrei review?
http://www.fungift.ro va bate la fundulet din toate punctele de vedere |
|
| Sus |
|
Ground.Zero
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 5:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
kleampa mama ... daca mergi pe principiu asta... ce rost mai au review-urile daca oricum toate site-urile postate sunt "batute la funduletz" de 2advancend & co. ?!
ca nu merita sau nu vrei sa faci un review data fiind calitatea e cu totul alta mancare de peste. |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| atat d mult ma plictisesc genu asta de situri incat nu am stat sa verific"functionalitatea"! cat despre design am incercat sa-l evaluez,dar...ink nu l-am gasit! :D deci cand apare si designu o sa-ti zic de el cu placere 8) |
|
| Sus |
|
bchrys
Data înscrierii: 21/Oct/2005
Locație: Targu Mures, Romania
|
| Trimis: Dum Noi 13, 2005 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai pe mine m-a socat (in sensul rau). Are un constrat si o aranjare ca dupa ce am deschis homepage-ul am inchis browserul ca ma dureau ochii. |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Dum Noi 13, 2005 7:37 pm Titlul subiectului: Doohhhh.. |
|
|
| Exista oameni care dau bani pe asa un site??? Designul e facut cu mana stanga de un dreptaci olog?!? Si rosul ala e super enervant si deranjant la ochi in contrast cu albul si cu negrul! ar trebui sa mai bagati o culoare sa-l mai eclipseze nitzel. :wink: ...cat despre functionalitate, nu cred ca se mai pune problema pana acolo..Please redesign the site! thank you! :roll: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|