Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

incepator: probleme cu mysql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ionut_83

Data înscrierii: 11/Noi/2005

Trimis: Vin Noi 11, 2005 11:07 am    Titlul subiectului: incepator: probleme cu mysql  

am instalat pe pc apache_2.0.55-win32-x86-no_ssl.msi[/b] si php-5.0.5-Win32.zip ( + pecl-5.0.5-Win32.zip ). am configurat apache si php corect -cred eu, ptr. ca nu mi-a dat mici o eroare :) .
mysql, prima oara am instalat mysql-essential-4.1.14-win32.msi. totul a fost bine pana cand am ajuns la configurare - cand nu putea sa creeze mysql service, cand imi spunea ca nu putea aplica niste setari de securitate. l-am dezinstalat si am pus ultima versiune de mysql - mysql-essential-5.0.15-win32.msi. totul a decurs fara probleme. poate avea legatura treaba asta cu firewallul?
prima intrebare: am intrat cu comanda mysql -u root -p, si am dat sa creez o noua baza de date. am nevoie doar de baza ca de populat o fac automat. mai trebuie facut ceva ptr creearea unei baze de date goale?
a doua intrebare: unde trebuie instalat phpmyadmin? am gasit mai multe tutoriale, dar nu am inteles clar. am incercat mai multe variante, dar nimic.
Folosesc windows xp sp1 iar programele sunt instalate in:
- apache in c:/program files/apache group
- php in c:/program files/php
- mysql in c:/program files/mysql
Multumesc!!!
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Noi 21, 2005 3:12 am    Titlul subiectului:  

prima intrebare:
- create database databasename; daca ai facut asa totu e bine ;)

a doua intrebare:
-phpmyadmin tre sa-l copiezi pur si simplu in directorul htdocs sau ceva de genu din c:/program files/apache group/apache/
(io am instalat phptriad si se numeste altfel :D ),dar din cate imi aduc aminte htdocs se numeste la tine
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1