| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
haba
Data înscrierii: 11/Noi/2005
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 12:30 am Titlul subiectului: promovare site & inregistrare domeniu |
|
|
O metoda buna de a promova site-urile este prin inscriere platita sau prin link exchange, prin directoare web, cum ar fi http://www.haabaa.ro
Foarte important de asemenea este alegerea unui nume de domeniu potrivit pentru site-ul sau directorul d-voastra, fapt care conteaza considerabil in directionarea traficului catre site, dar si in relevanta la diverse motoare de cautare. Pentru inregistrari de nume de domenii si consultanta, un exemplu ar fi http://www.velnet.ro/numedomeniu.html , dar sunt bineinteles si multe alte firme care ofera aceste servicii. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Noi 11, 2005 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dc tu si nu dmoz? |
|
| Sus |
|
horse9665
Data înscrierii: 05/Feb/2006
|
| Trimis: Sâm Mar 25, 2006 9:52 am Titlul subiectului: Everyone |
|
|
| Okay but i dont that will suit everyone. |
|
| Sus |
|
Vic
Data înscrierii: 12/Noi/2005
Locație: victorstanciu.ro
|
| Trimis: Sâm Mar 25, 2006 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| BAN? |
|
| Sus |
|
CatZ
Data înscrierii: 02/Noi/2004
Locație: Arad
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oameni buni pentru a va promova site-ul aveti nevoie:
1.De un site
2.De un nume de domeniu
3.de un server care ofera web hosting(apropo daca serverul vostru nu are un page rank bun in google asta va afecta si site-ul vostru).
4.Daca vreti sa va si mearga afacerea pe internet angajativa un SEO Expert.altfel si cel mai frumos site care va costat o gramada de bani nu va face 2 lei. |
|
| Sus |
|
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ei nu!? poti face si altfel de reclama... |
|
| Sus |
|
black diamond
Data înscrierii: 23/Mai/2005
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cea mai buna metoda: CONTINUT de calitate si prieteni interesati care au alti prieteni interesati s.a.m.d. (preferabil sa aiba unii blog-uri / forum-uri / etc) |
|
| Sus |
|
Tudy
Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Interesant site-ul haaba.ro. O data scrie in romana, o data in engleza. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
catZ(ero) a scris: (apropo daca serverul vostru nu are un page rank bun in google asta va afecta si site-ul vostru).
Si cam cum ar putea sa aiba un server page rank? La ce-l da? La procesor sau la memorie? |
|
| Sus |
|
CatZ
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Si cam cum ar putea sa aiba un server page rank? La ce-l da? La procesor sau la memorie?
Tu cand soliciti un serviciu de hosting nu acesezi un site ?Care e pe serveru la care soliciti serviciul nu?Ti se pare ca site-ul ala il gasesti fara sa fie indexat in google? |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Mar 27, 2006 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
CatZ a scris: Citat: Si cam cum ar putea sa aiba un server page rank? La ce-l da? La procesor sau la memorie?
Tu cand soliciti un serviciu de hosting nu acesezi un site ?Care e pe serveru la care soliciti serviciul nu?Ti se pare ca site-ul ala il gasesti fara sa fie indexat in google?
Esti pe langa, amice...
Mai citeste o data ce a scris em@il.. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
CatZ a scris: Citat: Si cam cum ar putea sa aiba un server page rank? La ce-l da? La procesor sau la memorie?
Tu cand soliciti un serviciu de hosting nu acesezi un site ?Care e pe serveru la care soliciti serviciul nu?Ti se pare ca site-ul ala il gasesti fara sa fie indexat in google?
pai CatZ ... functioneaza in felul urmator ...
ai un serveras ...
pi el ai 4 hdd-uri de 200 gigi fiecare ...
pe fiecare hdd iti hostezi cate 40 de site-uri ...
deci ai 160 de site-uri pe un server ...
explica-mi si mie de ce serverul ala ar avea pagerank , si nu domeniul fiecarui site in parte ?
tu stii ce inseamna pagerank ? |
|
| Sus |
|
CatZ
|
| Trimis: Mar Mar 28, 2006 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate m-am exprimat gresit.Nu serveru are Page Rank.
Uite spre exemplu unele companii de hosting pun sute sau chiar mii de domenii cu subdomenii pe o singura adresa IP si pe un singur server(Shared Hosting). Asta va face serverul sa mearga foarte incet si la un moment dat sa cada tot la vreo 2-3 ore.Ce zici cati clienti deci trafic vei pierde?
Da de obicei motoarele de cautare ca si Google penalizeaza domeniile pentru spam nu IP-ul.Dar am auzit cazuri in care toata reteaua de hosting a fost penalizata pentru spam dar asta se intampla foarte foarte rar..
De asemenea am citit ca conteaza si de unde e hosting providerul.Adica daca tu vinzi ceva in romania vei primi o importanta mai mare dca ai site-ul hostat pe un server din Romania.
Sper ca am fost destul de clar.
Cat despre Page Rank fiecare pagina al unui site are un Page Rank care ii este dat de motoarele de cautare cand o gasesc prima oara.Page Rankul te ajuta sa gasesti paginile cele mai relevante cand tu cauti ceva in google.Ca sa fii catalogat bine de motoarele de cautare(deci ca sa-ti dea un Page Rank mare) trebuie sa ai un continut bun,multe linkuri spre pagina ta ,meta tgs-uri ,la imagini un alt tag descriptiv,un titlu bun si prezenta in directoare,pentru ca la urmatoarea indexare de catre spiders-ii motoarelor de cautare sa va dea un Page Rank mai bun(deci sa fiti mai sus in lista lor de cautare).Am fost destul de clar acum?
Un link util despre PageRank:
http://www.webworkshop.net/pagerank.html |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|