Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Dacia Cabrio
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aditd

Data înscrierii: 20/Oct/2005

Trimis: Joi Noi 10, 2005 2:54 pm    Titlul subiectului: Dacia Cabrio  

Aici gasiti un articol, cred ca mai interesante sunt pozele, despre Dacia Cabrio Street Racing - Masini, curse si tuning

Mai interesant ca o puteti CUMPARA, dupa cum scrie in articol.

Cum vi se pare?
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Joi Noi 10, 2005 3:07 pm    Titlul subiectului:  

bleah dacia tunata!(recunosc ca arata binisor :D ) dar la banii aia...mkai bine un golf 5 tunat ;)
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Noi 10, 2005 3:27 pm    Titlul subiectului:  

lol, aditd, te-ai inscris pe PHP Romania si din multitudinea de categorii/subiecte gasisi sa postezi primul mesaj tocmai la cafenea, despre dacii? Daca vrei sa-ti promovezi/evaluezi site-ul vezi ca sunt sectiuni dedicate.
Sus  
aditd

Data înscrierii: 20/Oct/2005

Trimis: Joi Noi 10, 2005 3:48 pm    Titlul subiectului:  

chiar vroiam sa prezint articolul si sa vedeti si voi ce mai face romanul cand are timp.
stiu ca evaluarile se fac in alta parte.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Joi Noi 10, 2005 4:26 pm    Titlul subiectului:  

Ce pot sa zic, daca are numele de dacie poate sa fie ea si cu aripi ca tot dacie ramane.Cat despre tunareala, hai sa fim seriosi, nu merge sa tunezi orice caruta ca tot caruta o sa fie. Si hai sa vezi si una mai misto decat alea, bine cred ca procesata la greu Logan
Am scos`o din tel si deaia e mai mica..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1