Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

nu imi merge chestia asta in php!pls help
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdanucom

Data înscrierii: 13/Aug/2003
Locație: craiova

Trimis: Dum Sep 07, 2003 10:42 pm    Titlul subiectului: nu imi merge chestia asta in php!pls help  

am incercat tutorialul din chip web site special si
nu imi merge chestia asta de cod (de la pag32) atunci cand trebuie sa iau numele unui domeniu de pe un link
$sql1="select titlu from carti, domenii where nume_domeniu='".$_GET['nume_domeniu']."' and domenii.id_domeniu=carti.id_domeniu";
astept help pls
Sus  
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Lun Sep 08, 2003 8:23 am    Titlul subiectului:  

Ce anume nu-ti merge, da si tu mai multe detalii, eroare care iti apare ...
Sus  
bogdanucom

Data înscrierii: 13/Aug/2003
Locație: craiova

Trimis: Lun Sep 08, 2003 9:45 am    Titlul subiectului: mai complet  

am o pagina index.php care preia numele a trei domenii dintr-o baza de date, nume pe care le transform in link.apoi cand dau click pe fiecare link(domeniu) apeleaza pagina domenii.php si trebuie sa numere cartile din domeniu.daca folosesc get ca sa ia adresa nu merge daca pun in schimb domeniul(numele sau id domeniu) in clauza merge.dar sunt trei domenii deci nu pot folosi numele unuia pt toate!am incercat get cu litere mari cu http si deloc.
la numarare cu get imi spune ca sunt 0 carti, si cand ii pun numele domeniului sau id imi numara corect.am sa postez diseara codurile complete si te rog sa-mi spui unde este greseala.sunt incepator si am nevoie de ajutor la ac cod.
multumec.
Sus  
liviurad

Data înscrierii: 12/Sep/2003
Locație: buc

Trimis: Vin Sep 12, 2003 2:57 pm    Titlul subiectului:  

incearca:

select a.titlu from carti as a, domenii as b where b.nume_domeniu='".$_GET['nume_domeniu']."' and b.id_domeniu=a.id_domeniu
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1