|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdanucom
Data înscrierii: 13/Aug/2003
Locație: craiova
|
| Trimis: Dum Sep 07, 2003 10:42 pm Titlul subiectului: nu imi merge chestia asta in php!pls help |
|
|
am incercat tutorialul din chip web site special si
nu imi merge chestia asta de cod (de la pag32) atunci cand trebuie sa iau numele unui domeniu de pe un link
$sql1="select titlu from carti, domenii where nume_domeniu='".$_GET['nume_domeniu']."' and domenii.id_domeniu=carti.id_domeniu";
astept help pls |
|
| Sus |
|
ovi2ut
Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere
|
| Trimis: Lun Sep 08, 2003 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce anume nu-ti merge, da si tu mai multe detalii, eroare care iti apare ... |
|
| Sus |
|
bogdanucom
Data înscrierii: 13/Aug/2003
Locație: craiova
|
| Trimis: Lun Sep 08, 2003 9:45 am Titlul subiectului: mai complet |
|
|
am o pagina index.php care preia numele a trei domenii dintr-o baza de date, nume pe care le transform in link.apoi cand dau click pe fiecare link(domeniu) apeleaza pagina domenii.php si trebuie sa numere cartile din domeniu.daca folosesc get ca sa ia adresa nu merge daca pun in schimb domeniul(numele sau id domeniu) in clauza merge.dar sunt trei domenii deci nu pot folosi numele unuia pt toate!am incercat get cu litere mari cu http si deloc.
la numarare cu get imi spune ca sunt 0 carti, si cand ii pun numele domeniului sau id imi numara corect.am sa postez diseara codurile complete si te rog sa-mi spui unde este greseala.sunt incepator si am nevoie de ajutor la ac cod.
multumec. |
|
| Sus |
|
liviurad
Data înscrierii: 12/Sep/2003
Locație: buc
|
| Trimis: Vin Sep 12, 2003 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca:
select a.titlu from carti as a, domenii as b where b.nume_domeniu='".$_GET['nume_domeniu']."' and b.id_domeniu=a.id_domeniu
|
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|