Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Tabela creata, manual Oriceon citit (atata)... daTL taBLlor?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
LI

Data înscrierii: 06/Feb/2005
Locație: Brasov

Trimis: Vin Noi 04, 2005 12:06 pm    Titlul subiectului: Tabela creata, manual Oriceon citit (atata)... daTL taBLlor?  

Salut,

la toata lumea.
O intrebare, asa mai de incepator, sper ca am ales bine sa pun postul. Deci, am creat dupa citirea manualului PHP scris de Oriceon (multumesc pe aceasta cale) prima baza de date cu phpMyAdmin. Am introdus cateva date, merge, brici, cu intergoare in localhost/tutorial/extragere_date.php. Am uitat sa mentionez, folosesc EasyPHP.
Bun, necazul meu, mi-ar place sa vad datele. Unde sunt scrise? In ce fisier? Sau ma rog pe unde le scrie phpMyAdmin, ca sa le pot vedea (imi imaginez ceva de genul unui fiser *dbf, care sa se poate vedea cu un editor gen Notepad). Se poate face asa ceva? Unde sunt scrise datele?
Asa inca o intrebare buna, daca cineva scrie o tabela intr-o aplicatie de calcul tabelar, cum as putea face exportul spre o tabela MySQL, care ulterior sa o pot interoga cu PHPul?

Rog pe cei in masura sa posteze unde trebuie intrebare mea, chiar nu stiu unde apartine.

Cu sperantza pe care orice inceparetz o are legat de un raspuns care sa ma dumireasca, va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

LI.
/LATER
Este pentru un sit al scolii, secretara (sau oricine), completeaza fisiere intr-un program de calcul tabelar (Excel, OOo), din acel tabel se face exportul ca *.dbf, care sper sa pot sa-l utlilizez in cadrul sit-ului. Cum pot sa il transform? Cum pot interoga *.dbf-uri? Aveti alta idee? Mi-o puteti impartasii? Va rog.
Sus  
Ghost

Data înscrierii: 13/Dec/2004
Locație: Galati

Trimis: Sâm Noi 05, 2005 8:32 am    Titlul subiectului:  

datele sunt salvate in ..\EASYPHp~\mysql\data

nu poti vedea ceea ce este scris in ele ,,, doar daca te folosesti de php pentru a afisa continutul bazei de date

*.dbf -? mysql uite aici un post care iti explica cum se face

http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2143
Sus  
LI

Data înscrierii: 06/Feb/2005
Locație: Brasov

Trimis: Joi Noi 10, 2005 4:49 am    Titlul subiectului: thx  

Multumesc Ghost, pentru raspunsul dat, am gasit tabelele in locatia data de tine (c:\Program Files\EasyPHP1-8\mysql\data\<i>tabela_mea</i>). Ramine sa studiez problema transformarii tabelelor din format DBF in mysql, la care fiind cam inceparetz in ale PHPului o sa imi ia o vreme, oricum legatura ta m-a ajutat. Intre subiectele tratate am gasit si o legatura catre un programel VBA (la http://www.cynergi.net/exportsql/) care o consider relativ pe intelesul meu.

Multumesc.
LI
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1