Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

CONCURS DE WEBDESIGN
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
HIT PARK

Data înscrierii: 03/Noi/2005

Trimis: Joi Noi 03, 2005 12:49 pm    Titlul subiectului: CONCURS DE WEBDESIGN  

In zilele de 18 si 19 noiembrie 2005, Parcul Industrial HIT Hemeiusi, judetul Bacau, va fi gazda concursului de preselectie webdesign, din cadrul FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE WEBDESIGN 2005-2006, „WIF”!
Regiunea Limousin din Franta și județul Bacău prin Consiliul Judetean Bacau, au semnat pe 3 octombrie 2005, o convenție de cooperare. Astfel Consiliul Regional Limousin prin Agenția Regională de Dezvoltare Limousin, ne invita sa participam la Festivalul International de Webdesign, “WIF” - marcă internațională, un eveniment care se dorește a fi o provocare dar și un instrument de promovare, de prospectare, de schimburi economice privind tehnologiile de informare și de comunicare.
Preselectiile vor fi tinute in paralel pe 4 continente si in mai mult de 10 tari.
Amatori și profesioniști din zone diverse ale lumii - Belgia, România, Portugalia, Brazilia, Chile, Canada, Spania, Polonia, UK, China, Rusia, Japonia, Italia, Germania, SUA, se reunesc prin intermediul web-ului pentru a susține o competiție internațională de webdesign, on-line, fără precedent și pentru a lua parte la schimburi, demonstrații, convenții de afaceri.
Preselecția va limita numărul echipelor de amatori și profesioniști la două, trei sau patru. Ele vor concura în finala de la Limoges, Franta din 2-4 februarie 2006.
„Webjam” aparține unui nou gen și implică atât designeri cât și dezvoltatori.
Unui număr de 2- 4 membri din fiecare echipă li se va cere să creeze o interfață web dinamică, vizuală, interactivă pe un subiect dat, în timp de 24 ore.
Acest concurs urmărește să promoveze creativitatea artistică, multimedia. Artiști graficieni, profesioniști și pasionați, webdesigneri, amatori si profesionisti, sunt asteptați să participe, indiferent de varsta.
Inscrierea pe http://www.hitpark.ro/wif/rec si informatii referitoare la desfasurarea concursuluile le puteti afla, accesand www.hitpark.ro/wif
Data limita a inscrierilor este 10 Noiembrie 2005. Dupa inscriere veti fi contactati pentru a stabili detalii, pentru a va intocmi un dosar de participare si pentru a primi un ID.
Va asteptam!
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Noi 07, 2005 12:10 am    Titlul subiectului:  

muuuuult de citit :D so...daca mai intri sa n spui am si io o intrebare! ;) totul se desfasoara online?stau lejer in kilotei la mine aks si fac treaba sau merg la bacau! sau info si p mine care ati citit ditai regulamentu :D
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Lun Noi 07, 2005 11:24 am    Titlul subiectului: Re: CONCURS DE WEBDESIGN  

HIT PARK a scris: (...)
Inscrierea pe http://www.hitpark.ro/wif/rec si informatii referitoare la desfasurarea concursuluile le puteti afla, accesand www.hitpark.ro/wif
(..)

cred ca omul a fost destul de clar in exprimare :roll:
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Noi 07, 2005 11:47 am    Titlul subiectului:  

da sa vezi acolo ditairegulamentu 8O ma rog eram si cam obosit aseara asa k n-am citit!poate imi iau acu inima-n dinti :D
apropo u ai citit cum se desfoasoara ?:D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1