Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.masaherta.3x.ro (refacut...)
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bombytza

Data înscrierii: 14/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Noi 02, 2005 11:20 pm    Titlul subiectului:  

hai ca esti haios rau, pe cuvant :)
eu n-am vazut prima varianta, dar ma-ntreb cum Dumnezeu arata, daca a patra arata asa :wink:
Acum, cum se spune, gusturile nu trebuie discutate; noi ti-am tot dat si indicii si linkuri de unde sa te inspiri; dar deh, frumosul asta e relativ: ce iti place tie, nu imi place mie si invers. Asa ca... pot sa iti arat eu 1000 de exemple, daca tu nu sesizezi diferenta... tot degeaba. Oricum, eu iti recomand sa cauti un prieten care le are cu designul (in ziua de azi cam toti avem cate un prieten din asta :) ) si sa il rogi sa iti faca el designul, sau macar sa iti mai explice cate ceva despre compozitie, culori, armonie etc. si mai departe... vezi tu ce si cum :wink:
Sus  
gabyy

Data înscrierii: 24/Feb/2005

Trimis: Mie Noi 02, 2005 11:27 pm    Titlul subiectului:  

Orice sut in fund e un pas inainte!A 5 a oara sigur e cu noroc!
Eu zic ca prim sfat sa renunti la fundalurile acelea care imi ard retina!
Daca vrei sa faci un fundal mai 'special' poti folosi un gradient discret care sa dea bine!
Structura sitului cred ca trebuie si ea modificata cum ti s-a spus mai sus!
Iar 'bannerul' acela mi se pare ca vine ca nuca in perete acolo!Cred ca ar trebui sa folosesti si alte fonturi,iar textul din continut sa nu fie bold!
Bafta!
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Noi 03, 2005 8:52 am    Titlul subiectului:  

Problema nu e numai de culori, si layout-ul (cum sunt asezate elementele) e "naspa".
Sus  
GIT

Data înscrierii: 12/Oct/2005
Locație: Resita

Trimis: Joi Noi 03, 2005 12:43 pm    Titlul subiectului: Cred ca te pot ajuta  

Desi si eu sunt incepator cred ca iti pot da cateva sfaturi(sau in cel mai rau caz sa iti fac eu design-ul si tu sa il aprobi sau nu). Deoarece sunt student in si am proiect de facut, acesta imi ocupa toata ziua dar cred voi reusi sa iti fac un design dragut. Poti sa ma contactezi pe adresa de mail curia_gheorghe2004@yahoo.com.=MSG ID
PS: DESIGNUL PE CARE DACA VREI IL FAC PENTRU SITE ESTE FREEEEEEEEEEEE:)
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Dum Noi 06, 2005 11:44 pm    Titlul subiectului:  

back to the future :lol:
pfiu m-am intors si io dintr-o mica vacanta si ete k am deskis calcu sa vad care mai e treaba :D

mai pai nush ce-i asa mare greutate sa refaci designul!tu il refaci ca nu n place noua??tu esti mandru d el??pai dak stai sa-l skimbi dupa fiecare parere o sa=-l skimbi de cel putin d 30 d ori p ora! dak tie-ti place poti sa pastrezi si prima varianta si asta dar va fi un site "prea tare frate" :)) publicul va fi mai mult decat incantat....:D
t comporti de park te-a obligat cineva sa faci un site,nu d park iti place si vrei sa faci ceva cu adevarat frumos!putem sa tinem legatura si inafara forum k nu-i problema!da ceva de contact
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2