Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.masaherta.3x.ro (refacut...)
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
masck

Data înscrierii: 19/Apr/2005

Trimis: Mie Noi 02, 2005 5:01 pm    Titlul subiectului: www.masaherta.3x.ro (refacut...)  

dupa foarte multe critici la designul cel vechi am revenit cu unul now....sa vedem daca ma criticati tot la fel de mult ...:P
Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 5:03 pm    Titlul subiectului:  

http://www.masaherta.3x.ro
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Noi 02, 2005 5:14 pm    Titlul subiectului:  

well ... un pic mai bine dpdv al design-ului ...
culorile sunt alese ca ... dracu ...

anyway ... raspunsul e tot : "not good yet" ...

Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 5:33 pm    Titlul subiectului:  

ok... dar ce culori sa folosesc..??? poti sa-mi dai un sfat si poate iau aminte....
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Noi 02, 2005 5:37 pm    Titlul subiectului:  

http://colorcache.com/
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Mie Noi 02, 2005 6:29 pm    Titlul subiectului:  

mai sincer nici nu stiu c sa zic!mi-e sa nu fiu prea bulangiu prin ceea c spun:D da acu sincer...k design nu are c cauta ala p netu nostru minunat :lol: p bune e o varza totala! u kiar nu vezi diferenta??nu ai navigat macar putin asa d proba k sa vezi in c epoca suntem? asa ceva se vedea prin anii '95-'96
si in paint se pot face lucruri mult mai aratoase! sorry da ala e junk "curat" :D (k sa nu zic rahat neimpaketat :lol: )
Sus  
bombytza

Data înscrierii: 14/Mai/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:11 pm    Titlul subiectului:  

uite aici sa te inspiri la culori http://www.colorschemer.com/schemes/;
in ceea ce priveste designul... mai uita-te pe net, ca e mare :wink:
cauta si tu pe forumuri de design; uita-te macar la niste template-uri (da' si p'alea tre' sa le alegi); poti sa incepi de aici si vezi tu mai departe http://www.templatemonster.com/category/last-added/.
Macar uita-te pe la astea si vezi ce e iti place la ele si vezi cum poti si tu sa faci. Decat un site prost (a se citi groaznic) desenat de tine, mai bine unul copiat de la cineva care le are cu designul; parerea mea :wink:
Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:14 pm    Titlul subiectului:  

mah sincer sa fiu nu stiu ce **** mea sa-i mai fak.......... serios.... chiar am o problema??? chiar nu am nici un pic de gust in **** mea ca incepui sa ma oftic
Sus  
kknaru

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:23 pm    Titlul subiectului:  

bai intre un site copiat d la unu care site si unu nasol k draq facut d tine,esti obligat sa alegi sa t lasi :lol:

si apropo d **** ta(banuiesc k basca vroiai sa zici) dak designu ala ti se pare macar sters,palid sau neinspirat inseamna k nu ai pic d oki :lol: k ala e monstruos :twisted:
cum poti macar sa-ti pui intrebarea d bun gust?cand ai auzit d net?

si acu trrrr(pt mine :D ) k prea am fost agresiv 8) ,da vb serios
Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:33 pm    Titlul subiectului:  

ok imi cer scuze pentru cei care au inteles ce e sub stelutele alea..
in fine asta e...
eu idei as avea dar sunt incepator si ma confrunt cu eroriel si asha mai departe
ca sa fak cakatul asta de site(cum ziceti voi...) am invatat css..... deci nu l-am facut intr-o noapte..
daca te uiti un pic in cod o asa vezi ca pana si butoanele alea albastre sunt facute in css....
oricum critici critici si iar critici....... numa asha nu si-o poate lua omul in cap...
deci siteul este varza(nu am dorit sa-l umplu cu flasuri animati si chestii de astea ca nu cere continutul... am vrut ceva simplu care sa se incarce usor...)

poate cineva sa-mi dea niste indicatii de culori.... adica niste sfaturi exacte ??
daca va dati seama cer un ajutor.... Sincer sa fiu am muncit mult la el(am si invatat mai multe) si nu ma asteptam sa fie criticat in halu asta

aricum ce pot sa zic..... merci ca mi-ati scos din cap ideea aia ca a iesit ceva binisor si dragut...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:35 pm    Titlul subiectului:  

nu trebuie sa fure, se poate doar inspira (adica layoutul de la unu, culorile de la altul :) )
Ia uite masck, ia vezi aici (culori, aranajare in pagina)... ai de unde sa te inspiri

De exemplu:
http://www.templatemonster.com/website-templates/8250.html
Rogi pe cineva (dai o bere) sa-ti faca banerul de deasupra (niste nori + un porumbel + o familie si gata site-ul.
Sus  
kknaru

Trimis: Mie Noi 02, 2005 7:47 pm    Titlul subiectului:  

vai si e atat d simplu sa faci ceva simplu!(care intotdeauna va fi d bun gust, macar va fi apreciat ca prea simplu decat k tiganeala :D ) ia exemplul de site p care ti l-a dat email si incearca sa faci cu c ai invatat in css sau macar in html! apeleaza la multe dreptungiuri!fa pagina echilibrata!imagineaza-ti o coala d hartie A4 si apoiadauga p ea butoanele,linkurile,niskaiva poze integrate cu textul! culori nu prea stridente(mai bine griuri decat stiu io c nuanta d verde)
fa o pagina daia "clasica": forma de dreptunghi->sus un banner->sub el butoanle(pur si simplu niste dreptungiuri cu niste culori bine alese)->mai jos d linia cu butoanele imparti pagina in 2 coloane(una mai ingusta cu niste linkuri sau mai stiu io ce si alta mai lata care sa contina textul principal si unde vrei u sa-ti exprimi sentimentele :lol: ) bagi un bacground dragut si dupaia unu lafel de dragutz si la cele doua coloane si gata site-ul care iti garantez k d alegi bine culorile si pozele o sa arate din epoca asta 8)
Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 8:58 pm    Titlul subiectului:  

dar daca m-as hotara sa schimb culorile... adica sa-l modific ai avea cateva sugestii?
Sus  
kknaru

Trimis: Mie Noi 02, 2005 9:33 pm    Titlul subiectului:  

mai poti sa-i pui si verde vanatoresc :lol: k tot nu ajuta la nik! toata conceptia e nasoala (parerea mea ;) ) ti-am dat in postu precedent kilu de sugestii! io nu ma refeream k nu-mi plac culorile,nu-mi place nik!deci poti sa alegi u orice culoare k tot draq ala e!urmeaza sfaturile alea d mai sus k e f simplu! uita-te p alte situri si incearca sa compari c vezi acolo cu c ti-am zis io
Sus  
masck

Trimis: Mie Noi 02, 2005 11:02 pm    Titlul subiectului:  

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
mah mai refak o data designu...... da sincer sa fiu... mie nu-mi displacea asta... chiar daca e cum ai zis u anii 95-96...
da in fine....
asta e al patrulea site si sincer sa fiu se vede diferenta si la design si la programare....
mie si primul mia placut... da acu :roll: cam stramb din nas ca imi dau seama ca nu e reusit chiar deloc... Oricum se vede ca progresez.. singur... da asta e...
fak si programer si designer..
apropo ca sa nu zici ca m-am suparat pe tine... ca m-ai criticat asha aspru... am putea sa tinem o legatura si in afara forumului asta?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2