Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

sugestii..
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Lun Oct 31, 2005 12:47 pm    Titlul subiectului: sugestii..  

NU este un site nici pe departe terminat dar la cate pagini am de facut (>1500) vreau sa stiu daca pastrez tematica sau nu. Am incercat mai multe variante. Nici nu stiu de care sa ma apuc asa ca dati si voi cateva sugestii. Nu folosesc mysql si nici nu doresc. Nu doresc sa ajung ca Softpedia dar macar asa de-o fasole sa fac :))

This is
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 31, 2005 12:54 pm    Titlul subiectului:  

Foarte frumos, tine-o tot asa! Ar fi totusi o problema, despre ce site e vorba?
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Lun Oct 31, 2005 2:12 pm    Titlul subiectului:  

bai io stiu variantele precedente si....asta e lux p langa alea :P deci oricum serios kiar e un drum bun! mai tre sa-i dai si putina viatza k zici k e asa...sters!pune si u un banner,mai apeleaza la niste grafica(nu cine stie c dar sa fie d bun simtz) mai cerceteaza...idei poti sa gasesti singur(uita-te p toate paginile d p tot netu :D si o sa gasesti c vrei si c nu vrei) ma refer doar la idei d design(sa-ti ia okiu :D) nu la ciordeala! si de vezi ceva ce-ti place incearca sa aplici si u! in general la design e nevoie mult prea putin d parerea celorlalti(dak e un sit pt tine) si conteaza sa-ti bucure tie okiu :lol:
Sus  
php_tiger

Data înscrierii: 11/Iul/2005

Trimis: Lun Oct 31, 2005 5:20 pm    Titlul subiectului:  

Este interesant de urmarit capitolul "Proiectarea unui sit Web" din cartea "Proiectarea siturilor Web" a lui Sabin Buraga (editia a II-a), POLIROM, 2005.
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Noi 01, 2005 4:09 pm    Titlul subiectului:  

e ok ... ai putea sa folosesti culori / nuante de gri ca fundal pt anumite zone ca sa le delimitezi (Main page si Available se cam imbina )
nu stiu cu ce scop ai impartit tag-urile pe mai multe randuri dar mie mi-e lene sa le analizez ... vezi ca ti se vad neste dreptunghiuri aiurea pe site unde nu cred ca trebuia sa se vada.(sub main page).
ai putea sa formatezi putin tag-urile <legend> sau mai bine ...sa nu le folosesti :)
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Noi 01, 2005 10:00 pm    Titlul subiectului: 10x  

e cam naspa sa fac fundaluri la <fieldset> ca iese aiurea... dreptunghiuri? cred ca te referi la acea imagine pt vot care nu se mai incarca la un refres..
ms pt sugestii
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1