Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

galerie de imagini pentru useri
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
orice_on

Data înscrierii: 01/Sep/2003
Locație: Constanta

Trimis: Lun Sep 01, 2003 4:41 pm    Titlul subiectului: galerie de imagini pentru useri  

Salut, ma numesc Ivascu Valentin si sunt operator pe #constanta pe undernet..
Vreau sa fac si eu o galerie de imagini pentru userii canalului #constanta.. astfel incat o persoana sa isi poata inregistra un username cu date despre acesta apoi sa poata sa isi uploadeze poze 6-7 si sa le administreze. Sa poata sa trimita mesaje intre useri si de ce nu si altele...
Un administrator sa poata sa se logheze si sa modereze pozele.. adica sa poata vedea pozele in asteptare deoarece nu vreau ca useruls a poata uploada direct pe pagina pzoa/pozele... ci administratorul sa vada pozele in asteptare, sa aiba posibilitatea sa le vada si sa dea sau nu accept. Administratorul sa mai poata modera pozele adica sa le stearga ...

Am un prieten care facuse acum ceva timp un asemenea script in .php .. si mi l`a dat si mie insa are ceva greseli in el si nu este terminat si eu daca ma uit imi cam prind urechile.

Daca se poate as dori si eu niste ajutor de la voi... si cine ma ajuta sa finalizez proiectul il voi trece binenteles in pagina.
Pagina este http://www.undernet.ro iar exemplul cu galeria de imagini il putet gasi la: http://www.undernet.ro/all-photos.html

Va multumesc anticipat,
Ivascu Valentin aka orice_on
Sus  
MihaiV

Data înscrierii: 09/Aug/2003

Trimis: Mar Sep 02, 2003 6:37 am    Titlul subiectului:  

pai ar fi de folos sa ne zici mai multe detalii inclusiv un user de messenger ca sa te putem contacta.
Dra siteul ala ce natie e? roman, englez? ar trebuie sa ne spui si ce design vrei sa folosesti, ce facilitati vrei sa oferi, un pic mai detaliat.
Serverul pe care ai siteul banuiesc ca are suport php+mysql.
Pe mine m-ar interesa sa te ajut, pe cit ma pricep, dar te rog sa vi cu o lista mai clara cu ceea ce vrei sa fie facut.
Sus  
orice_on

Data înscrierii: 01/Sep/2003
Locație: Constanta

Trimis: Mar Sep 02, 2003 7:59 pm    Titlul subiectului: da  

Deci pagina este a canalului #constanta de pe undernet.
Deci este o pagina dedicata romanilor.
Dupa cum am mai spus, si cred ca ai vazut exemplul la http://www.undernet.ro/all-photos.html . Acesta este exemplul de html al paginii si eu vreau sa`l facem un system in .php . Astfel incat: O persoana sa isi poata face un cont, sa isi poata uploada 6-7 poze, sa isi poata modifica informatiile, insa.. totul sa fie "manuit" de catre administratorii site`ului. Adica .. eu ca admin de ex .. sa intru, sa vad ce poze asteapta confirmarea pentru a fi publicate pe site (un review), sa vad userii care astepata confirmarea.. si sa pot controla site`ul.. adauga/sterge useri, poze, etc.
Ce zici?
Eu am un script care nu este terminat .. este dat de un prieten si el a zis ca`i gata 80%. Eu nu stiu asa bine php ca sa`l pot continua asa ca am nevoie de cineva care sa se priceapa bine si care, binenteles, vrea sa ma ajute.
Multumesc inca odata si astept un raspuns de la tine/voi.
Cu stima,
Ivascu Valentin aka oriceon
Sus  
nflucian

Data înscrierii: 03/Mai/2003
Locație: Dorohoi

Trimis: Dum Sep 07, 2003 8:55 am    Titlul subiectului: Ajutor  

As vrea sa te ajut, dar trimite-mi ceia ce ai tu facut sa ma uit si ti-l pun la punct.
Trimitel pe adresa webmaster@netcomputers.ro
Si lasa si cateva date unde te pot gasi o adresa de e-mail. user hotmail daca folosesti MSN Messenger

Sper sa ne mai auzim :wink:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Pagina 1 din 1