Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

K-Meleon - Browser opensource, bazat pe Gecko
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Oct 30, 2005 12:31 pm    Titlul subiectului: K-Meleon - Browser opensource, bazat pe Gecko  

Navigand eu asa fara nici un tel, am dat de acest browser care se lauda a fi foarte rapid si super customizabil. Browserul se impaca bine cu standardele fiind bazat pe motorul Gecko si motorul de randare Mozilla, este free si open source (GPL) si, din pacate, este pentru Windows (win32).

Dupa ce o sa ma joc cu el poate o sa zic cateva cuvinte, pana atunci insa va invit si pe voi sa va jucati cu el sau, cei ce il folosesc, poate ne zic cateva cuvinte.
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004

Trimis: Dum Oct 30, 2005 1:39 pm    Titlul subiectului:  

La prima impresie pare ok.
Consuma resurse mai putine decat firefox.
Taburile se numesc layere, iar cand schimbi dintr-un layer in altul in bara apare si dispare icon-ul, parca ar inchide si deschide o alta fereastra...
E misto posibilitatea de a schimba user-agent, am intrat cu k-meleon pe gmail si a intrat in interfata cu ajax, deci l-a recunoscut...
Test ACID2, pt ca e tot gecko, tot cam la fel arata si pe k-meleon si pe firefox.

Acum am intrat pe un site si a dat primul crash. la a 2-a tentativa: atentionare ca nu are pluginul de flash. (sa fi fost crashul legat de asta?).

La instalarea pluginului de flash imi cer sa inchid firefox all versions.
Se misca bine, consuma mai putine resurse. Poate dupa versiunea 1.2 il fac default.... mai schimb monotonia...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Dum Oct 30, 2005 2:09 pm    Titlul subiectului:  

Si la mine a crapat prima data cand am intrat pe un site cu flash, probabil de pe acolo e. E dragut ca e light.
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Dum Oct 30, 2005 2:32 pm    Titlul subiectului:  

Ya......., se misca super, imi place, o sa-l tin in teste.
La mine a recunoscut pluginul de flash (8), fara sa ii instalez nimic, si pana acum nu a crapat.
Sus  
Ropiku

Data înscrierii: 12/Ian/2005

Trimis: Dum Oct 30, 2005 2:50 pm    Titlul subiectului:  

A mai aparut un browser. Se cheama Flock :lol:
E de abia in versiunea 0.5. Se vrea a fi un browser interactiv si e folositor pentru bloggeri (poti posta user pe blogul tau din browser, interactioneaza cu flickr si multe altele, vezi articolul)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Oct 30, 2005 3:04 pm    Titlul subiectului:  

Full size

uhm ... nu are si skin "Windows default theme" sau ceva ?
ca nu se intelege cu theme-ul meu :|

firefox e ok pe theme-ul lui default ...
k-meleon vad ca nu vrea :|
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Pagina 1 din 1