| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Morrison
Data înscrierii: 06/Mai/2005
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 12:06 am Titlul subiectului: Concerte reloaded |
|
|
avand in vedere ca anumiti cocalari au inchis topicul trecut, fac altul
exista libertatea de exprimare atat muzicala cat si de alte feluri
asa ca eu consider ca faptul ca acel topic a fost inchis fara a fi eu anuntat direct constituie o subminare a integritatii miscarii rock din romania
cu fraza de rigoare de "rusine" astept si explicatiile si scuzee de rigoare, altfel veti fi dati in judecata pentru discrimare
si nu, nu glumesc
multumesc
concertele saptamanii urmatoare
METALHEAD
va invita
marti 1 noiembrie @ VIKING / 21h
BRUMA
Heavy Metal Bacau
3 lei intrarea
Rockoteca dupa concert ca in fiecare marti si vineri in VIKING
PSYCHO SYMPHONY
Progressive Meta Carei
L.O.S.T
Death Metal Melodic Bucuresti
7 lei intrarea
Rockoteca dupa concert ca in fiecare marti si vineri in VIKING
www.dracu.ro pentru detaii
Concurs cu 2 bilete pe site |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 8:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Posturile tale sunt anunturi, so, nu se incadreaza la "discutii generale" asa ca ...
Ti s-a permis sa-ti promovezi site-ul desi este reclama si ar fi trebuit sa platesti pentru ea! Platesti tu hostingul pentru acest site? Cred ca nu! Atunci stai draq pe domeniu' tau, nu consuma resursele altora. Vrei promovare? Plateste!
Eu zic sa te calmezi si sa te rezumi in a promova ce dracu promovezi pe site-ul tau sau in spatiile special amenajate pentru reclama altfel s-ar putea sa superi suficient de mult pe careva si sa ramai si fara domeniul ala... (stii tu de ce, sau, daca nu stii mai citeste odata astea daca tot esti asa de priceput in drepturi si obligatii).
"'r'ati ai dracu cu melcii vostri" |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 8:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| morrison nu si-a postat site-ul la partea de critica? |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma,
daca morrison ar contribui la plata hostingului .. asa .. '4 reclame (maxim 1 poza / post) / luna - $10', bonus: '1 post gratis / sarbatoare legala'. ce ziceti? |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: mori ma! sau, ca sa fiu ontopic, du-te dracu!
bai em@il m-am distrat d m-am kakat p mine cand am vazut postu' tau :lol: ai fost ultra bestial kiar simteam nevoia sa rad cand am vzut! ai fost genial! ai un premiu d la mine ;) |
|
| Sus |
|
Morrison
|
| Trimis: Lun Oct 31, 2005 12:41 am Titlul subiectului: |
|
|
si parca programatorii erau inteligenti
o parte vad ca-s cersetori
email eu zic sa ai grija CUM vorbesti
macar unpic de bun simtz
te faci singur de kkt |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Lun Oct 31, 2005 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
D'nu Morrison, de unde stii tu ce e ala bun simt, tu, un spamer ordinar?
Si ia mai zi odata cine-i cersetor? Cine merge cu miloaga pe toate forumurile pentru un amarat de castig de 1 leu per bilet vandut? Aud? Pai daca nu ai ce manca, invata tata macar PHP, ca de-un 200$/luna tot iti iese!
Vrei sa zici ca promovezi miscarea rock? Pardon! Nu esti decat un bisnitar ordinar, tu nu vrei decat sa-ti vinzi nenorocitele alea de bilete sa-ti iese si tie de-un pachet de carpati pe seara si de-o bere. Prin iritarea pe care o produci postand in locuri total nepotrivite faci un mare deserviciu miscarii rock. O sa iau legatura si cu trupele ale caror concerte zici ca le promovezi sa vedem ce parere au ei de modalitatea ta de "promovare".
Referitor la CUM vorbesc, lasa-ma pe mine sa decid, da-mi voie sa folosesc un limbaj adaptat pentru parazitii ca tine, cu alte cuvinte, mori ma! |
|
| Sus |
|
Morrison
|
| Trimis: Lun Oct 31, 2005 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
bun asa
deci tu crezi ca eu chem trupe in concerte si festivaluri pentru a castigat 1 leu/bilet
:)
chiar nu mai trebuie sa adaug nimic
gradul tau de inteligenta se observa clar din spusele matale :twisted:
adica am facut 2 festivaluri de mii de euro ca sa castig 1 leu/bilet
poate pe 200$ lucrezi tu in PHP
eu cand te jucai tu cu mucii in fasole si programam mi se pre ca, castigam de vreo 4 ori mai mult
dar marog. fiecare dupa cum poate
p.s. daca te-ai uita macar odata pe www.dracu.ro ai vedea ca e facut in PHP
loser :roll: |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Oct 31, 2005 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
da de ce nu facem skandenberg (sau cum dracu se scrie) direct sa vedem care e mai sfortos ??
na ca eu castig mai mult ca voi doi la un loc ... happy now ?
nu sunteti cam batrani sa mai fiti asa imaturi ?
grow up (nu glumesc)
8O |
|
| Sus |
|
Morrison
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 2:41 am Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate
dar nu las un geek cu cosuri pe cur sa-si bata joc de munca mea si a celor peste 60 de oameni din staff care asudeaza din greu pentru un singur concert
pamponash asta nici nu cred ca stie ce inseamna sa conduci o afacere. o firma, sa faci un brand sa ai 50 de parteneri media si sa muncesti zi lumina pentru a realiza ceva in tzara asta de kkt si plina de cocalari retardati
marog.. |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 7:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Morrison a scris: dar nu las un geek cu cosuri pe cur sa-si bata joc de munca mea si a celor peste 60 de oameni din staff care asudeaza din greu pentru un singur concert Aha... care staff? Baietii aia carora le oferi o intrare libera in schimbul lipirii de afise pe stalpii din cartier? Ma leshi?
Morrison a scris: pamponash asta nici nu cred ca stie ce inseamna sa conduci o afacere. o firma, sa faci un brand sa ai 50 de parteneri media
Afacere promovata prin SPAM? Ce parteneri? Ia da niste nume sa le trimit niste linkuri sa vada si ei cu ce "firma de 2bani" lucreaza.
Citat: si sa muncesti zi lumina pentru a realiza ceva in tzara asta de kkt si plina de cocalari retardati Aici sunt de acord cu tine, tara asta plina de paraziti care inteleg libertatea de exprimare prin libertatea de a face SPAM pe forumuri, prin mail, prin lipirea de afise pe stalpii renelului...
Citat: marog.. roaga-te fiule, da si acatiste, poate-ti vine mintea la cap, spamer ordinar ce esti!
So, desi pe alte forumuri sustineai ca nu faci decat sa promovezi miscarea rock, pana la urma ai recunoscut ca de fapt iti promovezi afacerea! Pai daca ai asa multi bani... cumpara tata publicitate, vezi ca atat pe linux360 cat si pe chip (de unde ai fost eliminat printr-un elegant sut in cur) au zone dedicate. Vezi ca aia de la neogen nu-s asa scumpi.
P.S. am vazut ca pe site-ul tau ai la vedere scris "Your banner here ! Very low prices.Click here to contact the administrator" Adica cum? Vrei sa scoti bani din bannere pe site-ul tau insa tu sa-ti faci publicitate moka?
Morrison a scris:
p.s. daca te-ai uita macar odata pe www.dracu.ro ai vedea ca e facut in PHP
loser :roll: Care site? Ca pentru motoarele de cautare e inexistent?
Ia incearca ! Pana si aia de la sfaturiortodoxe.ro sunt mai bine situati :lol: Cred ca si acesta-i motivul pentru care apelezi la SPAM, cu un "site" cu PR3 cam greu sa-ti promovezi "afacerea". |
|
| Sus |
|
Morrison
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
gigi nu esti normal la cap
e informatie publica
am parteneri media 2 televiziuni si 4 radiouri, peste 20 de site-uri de profil, mailing list + site cu 6-7000 de hituri pe luna etc..
pot renunta aici oricand
dar sunt oameni care citest posturile astea si vin la concerte
cu ei ce faci ?
esti obsedat si bolnav si te ignor
esti mai paranoic ca aia de isi dau foc in numele mai stiu eu carui dumnezeu de-al lor
asa ca te ingnor total
get a life GEEK |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Discutia asta a degenerat.
Morrison, nu cred ca esti in masura sa jignesti pe unii din membrii forumului, mai ales pe unul din cei mai valorosi, de la care toti de aici am avut si mai avem multe de invatat. Tu aici nu ai facut decat reclama si spam. Si nu, asta nu se incadreaza la discutii generale. Nu degeaba ti-a fost sters topicul.
Intri aici numai sa-ti postezi anunturile...si mai nou sa te certi si sa jignesti. De ce nu te folosesti de nenumaratii tai parteneri media pentru a promova concertele ? Costa ? A... |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 3:24 pm Titlul subiectului: :( |
|
|
| Io cred ca nu are rost sa mai intrati pe aceste subiecte daca nu va convine cine a inceput topicul. Asa ca nea muritoru in somn " cum zicea cineva" posteaza pana te`o lua draq iar tu em@il cauta tata altceva de facut decat sa intri unde miroase a rock. Nu stiu care sunt regulile exacte pe acest forum dar observ si cred ca se incalca la greu. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
stealth a scris: SITE DE KKT.php
:?
Morrison a scris: mailing list + site cu 6-7000 de hituri pe luna etc.
eu am cu suta de mii de hituri pe luna ... nu inteleg ce ai vrut sa zici cu cele 6-7000 hits :?
Mascka a scris: Nu stiu care sunt regulile exacte pe acest forum dar observ si cred ca se incalca la greu.
facusem un thread cu regulamentul ... dar mai trebuie completat pana il punem in functiune
:?
okay ... thread closed ...
facem frumos regulamentul si apoi continuam discutiile in conformitate cu acesta ... :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|