| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vegaweb
Data înscrierii: 21/Noi/2005
Locație: Arad
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: dezmembrari auto online -versiunea noua |
|
|
Salut,
este vorba de http://www.autoschrott.ro
v-am mai cerut parerea cam pe la inceputul lansarii siteului. Acum o fac din nou. Site-ul a primit un desig nou si are multe functionalitati in plus.
Ne se valideaza W3C :oops: doarece nu m-am chinuit sa scriu "alt" peste tot , dar fata de multe site-uri are aceasi design in orice browser.
astept pareri pro/contra, atat design cit si functionalitate :roll:
multumesc... |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:34 pm Titlul subiectului: Re: dezmembrari auto online -versiunea noua |
|
|
vegaweb a scris:
Ne se valideaza W3C :oops: doarece nu m-am chinuit sa scriu "alt" peste tot ,
pai de la omisiunea completarii alt pana la asa ceva
Citat:
td colspan="3" class="vc_leftbox_inside">
S.C. Binner Lux S.R.L.</a>
e-o cale'atat de lunga....
Unde incepe a-ul ala? Probabil in sectiunea "Prezenti pe acest site:" trebuiau sa fie linkuri, nu?
In rest nu ar fi asa "mari" gafe la captilol html (desi asta e simpatica <td width="" >. Adica cum width="" ? E 0, e auto, e 100% e cat? Nu mai pune width daca tot nu pui o valoare.
Citat:
Table 'autos1_autoschrott.schrott__msg' doesn't exist
si eu ca umil vizitator cu ce sunt de vina ca nu exista?
Citat:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')to_msg ORDER BY creation_date DESC LIMIT 9' at line 1
|
|
| Sus |
|
vegaweb
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: a |
|
|
mersi de observatie.. chestia cu <a.. a ramas uitat de lume un </a> din greseala.. acum e scos. si pina decid ce width sa auie td-urile respective am sters width=""
:P
partea cu eroare e chiar ciudata... a fost aceasta eroare intr-o versiune mai veche. Incearca sa dai refresh, poate ceva mai vvechi la tine. Defapt tu dai click pe o masina ce a fost deja sters/mutat, deci ID nu exista => normal ca da eroare.
In caz ca totusi i-ti mai apare as fi recunoscator daca ai descrie calea de a reda eroarea
mersi |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cod:
http://www.autoschrott.ro/index.php?act=show_msg_manuf&manufacturer_id=-1 http://www.autoschrott.ro/index.php?act=gohome&CurrentVehicle=mo'to
s.a.m.d, adica nu faci nici o verificare a datelor ce-ti vin de la vizitator.
P.S. le-am pus in code deoarece al 2-lea link nu reusesc sa-l includ in tag-ul url.
vegaweb a scris: deci ID nu exista => normal ca da eroare.
Nu, nu e deloc normal. Tb sa "catch" aceste situatii anormale si sa le tratezi. Gandeste-te ca-ti vine un utilizator din google (un id vechi ce nu mai exista). Ii spui frumos ca "acest produs nu (mai) exista" si-i indici cateva posibile directii de urmat: home, anunturi, ... ceva acolo. |
|
| Sus |
|
vegaweb
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: verificare |
|
|
da, asa e foarte posibil sa iasa eroare..sa am putin timp si o sa rezolv si cu verificarea.
Teoria mea a fost ca clientul da un click pe un link existent sa vada o masina existenta....dar cum am zis, se va face si verificarea de acest gen, oricum, mersi de idee :wink: |
|
| Sus |
|
zeltera
Data înscrierii: 18/Mai/2005
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Siteul e ok!
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Joi Feb 02, 2006 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai putea sa renunti la imaginile alea mici ...la detalii anunt ..slabut si la search.. ia trage cu ochiul pe http://www.mobile.de |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|