|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
sincer sa fiu pe mine ma deranjeaza numele pe care l-ai ales.
si abordarea ne-mai-intalnita (ne-mai-vazuta) pana acum de 5 euro / 5 gifuri animate si 4 euro / pagina HTML dinamica. vreau sa spun, vin-o si tu cu o oferta originala.
in plus subscriu si eu criticilor care ti-au fost aduse ( - portofoliu, - date de identificare). daca nu ai portofoliu, scrie acolo, dom`le o sa fii primul meu client ORDER NOW!, nu este nici o rusine.
daca ai chef de evaluat poti sa te uiti pe capodoperele mele 29dots.com (asta e ultima creatie) sau pe locknet.ro. |
|
| Sus |
|
radu.baranga
Data înscrierii: 17/Iun/2005
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ma intelege gresit, nu am postat pt laude... dar de la a evalua pana la a rupe cu dintii de orice prostie (de genu ca de ce am <!-- --> in cod ) ... asta chiar nu inteleg... si nu inteleg de ce e constructiv sa desfiintezi practic ceva... care au fost sugestii pertinente le-am adoptat, no problem. Ma deranjeaza insa atitudinea asta de "uite ce mare si tare sunt eu, tu nu poti niciodata sa te masori cu mine asa ca apuca-te de sapat santuri mai bine" pe care o adopta niste membri de p-aici (vezi piranhia : no offence)
a si cu numele ce-ai ? nu vad cu ce "te deranjeaza".. eventual o formulare de genul : nu-mi place ar fi mai la locul ei... |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
radu.baranga a scris: Ma deranjeaza insa atitudinea asta de "uite ce mare si tare sunt eu, tu nu poti niciodata sa te masori cu mine asa ca apuca-te de sapat santuri mai bine" pe care o adopta niste membri de p-aici (vezi piranhia sau email : no offence)
Sa am pardon, unde mi-am expus eu lucrarile pentru a trage concluzia ca nu te masori cu mine. Ia mai citeste odata ce am postat, ce anume te-a deranjat? Ca ti-am spus ca e un site banal? Pai este.
Ca ti-am spus ca html-ul folosit e la nivelul anilor 73? Pai este!
Uite de ce pierd eu timpul, sa-mi dau cu parerea despre site-ul tau si tu... nu-ti mai posta capodoperele daca te deranjeaza critica!
So, te rog sa citezi din posturile mele de unde reiese ceea ce ai afirmat mai sus! |
|
| Sus |
|
radu.baranga
Data înscrierii: 17/Iun/2005
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| my bad am recitit posturile tale si nu am ce sa zic.. au fost printre cele mai pertinente ... primeste-mi scuzele te rog... |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
radu.baranga a scris: Ma deranjeaza insa atitudinea asta de "uite ce mare si tare sunt eu, tu nu poti niciodata sa te masori cu mine asa ca apuca-te de sapat santuri mai bine" pe care o adopta niste membri de p-aici (vezi piranhia : no offence)
well ... nu ma simt ofensat ca zici ca am atitudinea asta (desi in topicul asta am dat exemple de site-uri de design , nu de site-urile mele , cred ca ar trebui sa fii mai atent) , dar ma simt ofensat ca scrie mare si frumos Pirahna si reusesti sa-mi pocesti porecla 8O
si oricum ... consider ca am destule motive sa adopt atitudinea asta ...
terminand offtopicul ...
vad ca nu ai refacut nimic la site ... incearca sa vizitezi templatemonster.com si ia-ti un template , edit it , cauta o tipa frumoasa care s-o pui sus in header .....
ma intreb totusi de ce adresa e : Ileana Cosanzeana str. BUCHAREST
:? |
|
| Sus |
|
kr3karas
Data înscrierii: 02/Noi/2005
|
| Trimis: Dum Feb 12, 2006 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| e cam inchis la culoare... si ramane un spatiu liber inutil...si scrisul e prea inchis...cand am zis mai sus ca e inchis ma refeream la barele de pe margine si dungile ... nu ar fi stricat un formular de contact si scoate preturile...mai degraba ai pune portofoliul...numai bine :D |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|