| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
radu.baranga
Data înscrierii: 17/Iun/2005
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 12:02 pm Titlul subiectului: w3design.ro |
|
|
| Asta e situ, www.w3design.ro. Va rog sa-l evaluati si astept opinii. Va rog sa va abtineti de la comentarii inutile, vreau o evaluare profesionala si constructiva nu mahalageala pls. Multumesc ! |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Simplu si eficient..site`urile cu aspect putin tehnic sunt super dar la tine o singura chestie nu prea cred ca atrage.. fundalul acela negru..ma gandeam sa incerci alta imagine care sa mearga cu o culoare mai deschisa. Si la produse...nu era bun si un mic demo de pagina? cum crezi ..d.p.d.v. al design`ului e f bun. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru o firma care vrea sa vanda "professional" website HTML-ul folosit e mai mult decat primitiv.
De exemplu, pagina de webdesign, pentru descrierea unui pachet s-au folosit table-uri in table-uri in table-uri... de ametesti cand era suficient un simplu
an style="color: #000000"><?php <h2>Basic<h2>
<ul>
<li>HTML & CSS</li>
<li>static menus</li>
<li>10 pages maximum</li>
<li>2 images</li>
<li>10 days working time</li>
</ul>
<h3>starting at 100 €</h3>
la care se adugau cateva linii CSS pentru formatare.
Mici 'erori':
In pagina support:
- ai un paragraf in romana
- nu folosesti stripslashes cand reafisezi valorile in formular (daca dai username xx's la reafisarea formularului apare xx\'s)
- erorile (invalid password de ex.) apar prea jos (nu se observa). Ar trebui afisate imediat sub formular.
In rest... e un site banal, fara continut, fara grafica... nimic de evaluat. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
un site de webdesign ar trebui sa fie calumea ...
din cate vad asta la oferte inca are <br> sau <p></p>
8O
ok ... next :
individu din poza ce dracu face ?
mie imi sugereaza ca se intreaba "ce o fi si asta ?" ...
care sugereaza lipsa de profesionalism
exemple de site-uri de design profesioniste :
http://www.webdesign.co.nz/
http://www.amorphys.com/
http://www.obuweb.com/web-design-portfolio.php
http://www.leveltendesign.com/
http://www.agencynet.com/
Citat: Basic
€ HTML & CSS
€ static menus
€ 10 pages maximum
€ 2 images
€ 10 days working time
starting at 100 €
100 euro daca era gata in 12 ore ... 10 zile ??? ai innebunit ?
si vrei si 100 euro ? :|
no ... acum www.w3design.ro cat ar costa ?
deci evaluarea mea "profesionala" e ... :
Ala nu e un site de webdesign profesional , nu are nimic special decat o poza , niste bordere si niste text , serviciile din cate vad sunt scumpe chiar daca mi se pare ca nu isi merita banii , ai onoarea sa-l refaci :P. |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| numele este suoerb. in rest nu ma atrage nimic |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bai nu are nik care sa ma faca sa cred k e facut d un webdesigner :D deci cre k ar apela la tine numai aia care nu situ care e treaba cu netu si webdesignu! un sit care sa doreasca sa vanda niste servicii in design trebuie sa fie el insusi ceva super special!trebuie lucrat mult mai mult la grafica si FX ;) si atunci o sa meriti toti banii :D |
|
| Sus |
|
radu.baranga
|
| Trimis: Sâm Oct 29, 2005 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de raspuns in primul rand tuturor. Vad ca aprecierile sint in primul rand contra, ma asteptam... im primul rand trebuie sa pecizez ca nu sunt webdesigner, sunt programator... probabil de aici si stilul tehnic. am notot dintre parerile vostre care mi s-au parut indreptatite... ma apuc de remedieri :) site-ul nu se vrea o sorcova de animatii sau alte chestii ci o simpla prezentare a unor servicii.. sigur ca am f mult de invatat, aici sunt de acord.
si acum cateva dintre observatii :
Citat: Pentru o firma care vrea sa vanda "professional" website HTML-ul folosit e mai mult decat primitiv.
De exemplu, pagina de webdesign, pentru descrierea unui pachet s-au folosit table-uri in table-uri in table-uri... de ametesti cand era suficient un simplu
PHP:
<h2>Basic<h2>
<ul>
<li>HTML & CSS</li>
<li>static menus</li>
<li>10 pages maximum</li>
<li>2 images</li>
<li>10 days working time</li>
</ul>
<h3>starting at 100 €</h3>
la care se adugau cateva linii CSS pentru formatare.
am incercat chestia asta in prima varianta dar nushtiu care era probl ca <li> are o problema cu interpretarea diferita a paddingului in FF fata de IE / Opera
Citat: In pagina support:
- ai un paragraf in romana
- nu folosesti stripslashes cand reafisezi valorile in formular (daca dai username xx's la reafisarea formularului apare xx\'s)
- erorile (invalid password de ex.) apar prea jos (nu se observa). Ar trebui afisate imediat sub formular.
notat si le voi remedia cat pot de repede.. nustiu cum de am avut asa scapari :-X .
Citat: un site de webdesign ar trebui sa fie calumea ...
din cate vad asta la oferte inca are <br> sau <p></p>
ce ai domnu, nu e html ? :| .. i don`t get it !?!
Citat: mie imi sugereaza ca se intreaba "ce o fi si asta ?" ...
care sugereaza lipsa de profesionalism
mdea, aici cam ai dreptate... cred ca am sa schimb poza aia .... poate si culorile sa vad...
Citat: un sit care sa doreasca sa vanda niste servicii in design trebuie sa fie el insusi ceva super special!trebuie lucrat mult mai mult la grafica si FX si atunci o sa meriti toti banii
la ce e bun un site cu multe flash-uri si imagini daca nu se incarca in veci ? hostingul e super slab la banda asa ca a treb sa la limitez la minim de poze pt ca sa nu ma injure lumea |
|
| Sus |
|
coti
Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 4:43 pm Titlul subiectului: Parerea mea.. |
|
|
| www.gd.ro raporteaza-te si intreaba-te cam pe unde te situezi pe o scara de la 1 la 10 :) probabil 2 No offence ! |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
E nedreapta comparatia!
Gapefruit design sunt axati pe imagine, pe identitate. Nu fac site-uri de 100EUR ca w3design (sincer, un pret mai realistic pentru ce ofera w3design ar fi 30EUR) |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
comparatie cu GP:
companie de brading, corporate identity, etc. cu o firma foarte modesta.
ok, acum:
site-ul este simplu, se mai pot aduce multe imbunatatiri atat din puct de vedere structural, cat si al continutului.
Demeniunile nu sunt omogene, adica intru in prima pagina, este ocupat 80% pe verticala, intru in urmatoarea pagina, aceasta se redimensioneaza. Ar fi util probabil un min-height sau un continut mai bogat, ca sa acopere pe verticala tot timpul pagina.
De asemenea cand schim din "Web aplications", in "order", se deplaseaza pe orizontala (catre stanga).
Acceasi imagine statica se repeta in fiecare pagina. Imaginea este seaca, fara continut. Poate pentru fiecare sectiune o imagine dedicata, care sa aiba un mesaj.
Forumularul de contact afiseaza mesajele de eroare in partea inferioara a paginii, cred ca un highlight pe campul completat eronat/necompletat ar fi potrivit, Il obligi sa completeze si email si telefon...
Lipseste pagina de Portofoliu. Atunci cand intentionez sa apelez la o firma, nu pot sa ma bazez doar pe niste texte (Apropo si astea trebuie revizuite, vezi un spell checker pentru Englez: conexion, "We offer you individual solutions to manage your", "Please contact us for a personalized offer" - asta suna a disperare, scoate plz ala).
Si lista poate continua cu aspecte tehnice si de continut contra cost :) |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
johnny a scris:
Lipseste pagina de Portofoliu. Atunci cand intentionez sa apelez la o firma, nu pot sa ma bazez doar pe niste texte (Apropo si astea trebuie revizuite, vezi un spell checker pentru Englez: conexio
+ lipsesc datele de identificare a "entitatii" ce ofera aceste servicii?
E vorba de o firma? Daca da, cum ii zice ei la catalog? (un CUI/J ar da o imagine mai credibila).
Nu e firma? Atunci ce este? PFA? Si astea au date de identificare, spune acolo ca esti Vasilica Persoana Fizica cu autorizatia/J-ul....
Nici una din astea? Nasol... |
|
| Sus |
|
Uplink
Data înscrierii: 26/Oct/2005
|
| Trimis: Dum Oct 30, 2005 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| O prima impresie clientul si-o face din ceea ce vede la tine pe site... o a doua impresie si-o formeaza atunci cand se plimba prin portofoliul sitului... problema ta este ca situl tau inspira lipsa de profesionalism si de seriozitate si rubrica portofolio lipseste cu desavarsire :) e un inceput de la foarte prost in sus :)... Daca vreo sa-ti deschizi o afacere din webdesign primu pas (parerea mea) ar trebui sa faci minim 3 pagini din tot sufletul pentru portofoliu si cu ocazia asta mai prinzi si niste experienta :) |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai uitat <!-- --> prin cod.
o serie de table in table nejustificate.
ORDER? ????
eventual ceva de genul "ask for quote".
nu am gasit portofoliul ... exista? |
|
| Sus |
|
radu.baranga
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| man, am inteles... daca ar fi dupa voi ar trebui sa ma las de programare... vreau si eu sa vad un site pe care sa nu-l mai desfiintati total... hmmm care din voi are ? |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
IO, vezi www-ul de sub mesaj :lol:
Acum nu trebuie sa te superi, ca doar nu l-ai postat ca sa primesti laude, l-ai postat sa primesti niste sugestii de imbunatatire. Orice sut in fund e un pas inainte, asa ca ... refa-l ! :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|