Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

PHP 5 - admin page pe os commerce
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dever

Data înscrierii: 02/Oct/2005

Trimis: Mie Oct 26, 2005 9:32 pm    Titlul subiectului: PHP 5 - admin page pe os commerce  

Salutare,

1. a instalat cineva os commerce pe un server cu php5

2. daca da cum fac sa se deschida pagina de admin, deoarece imi apare o pagina alba, deci se incarca dar nu o proceseaza. Am inteles ca e o diferenta intre php4 si 5

Thanks.
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Oct 27, 2005 1:23 pm    Titlul subiectului:  

Citat:
osCommerce runs on all PHP versions from 4.0 to the latest version, while at the same time taking advantage of new PHP features introduced since the PHP 4.1 series and remaining compatible to 4.0+ versions.

nu prea zice ca e fully compatible cu php 5...

Citat:
osCommerce runs on most server specific configurations ranging from dedicated servers to shared servers that utilize different PHP configurations such as register_globals and safe_mode restrictions

Stiu ca anumite versiuni aveau nevoie neaprat de register_global On, altfel nu functiona...

Citat:
Am inteles ca e o diferenta intre php4 si 5

da, de versiune una e 4, alta e 5 :)
Acum lasand gluma la o parte sunt diferente destul de mari intre cele 2 versiuni, dar asta nu inseama ca un cod scris corect este incompatibil intre versiuni. In principal in php 5, a fost introdus zend engine II, refacut OOP-ul , adaugat suport mai bun pt xml si altele.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1