Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cand vine vb de design....
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Oct 26, 2005 1:45 pm    Titlul subiectului: Cand vine vb de design....  

hm... dupa cum zice si titlul ..sunt inca la ceva ...basca...si anume la design....

Postez si eu aici un link poate ma ajutati cu ideei ce sa fac la pagina asta sa fie frumoasa ca eu .. emty head.. nu gasesc ceva placut.

fiecare sugestie si critica constructiva este bine venita..

this is my problem

10x 4 your atention.. :lol:

inca ceva...headul ramane...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Oct 26, 2005 2:27 pm    Titlul subiectului:  

prima sugestie :

scoate spatiul dintre header si top-ul paginii ...

nu sta bine albul ala acolo ...
lipeste header-ul de top ... :D
Sus  
kknaru

Data înscrierii: 10/Dec/2003

Trimis: Mie Oct 26, 2005 3:06 pm    Titlul subiectului:  

si fa-l mai "adunat"!prea l-ai imprastiat asa p toata pagina!fa-l mai grupat! si meniul ala din stanga,arata ca dracu linkurile alea "center" da-i si u un "left" si ai putea kiar sa pui linkurile in niste tabele cu o cu loarea draguta in bground!

la banner: nu tre sa-l refaci ci doar sa aduci logo ala cu "best soft..." mai aproape (kiar mult mai aproape) de partea colorata din stanga pt k e mult prea mult alb absolut degeaba intre ele

cand intri sa vezi softurile sau ce-s alea ai in continuare aceeasi problema cu randuri generate aiurea!dak u ai in DB doar 1 produs de ce "scoti" randuri goale??si am vazut k ai facut o pagina anticipat (index2) ai putea sa faci o paginare automata si asa se rezolva si problema cu linku ala fals si cu randurile afisate aiurea(stiu k asta nu e o problema de design dar am dat din curiozitate d ea si am zis :P )

incearca sa lasi intre partea de sus,cea din stanga cu linkurile si cea din dreapta unde se afiseaza continutul cat mai putin spatiu gol(cat mai putin alb) pagina nu tre sa fie dintr-un capat la celalalt,fa-l mai putin lat si da-i un "center"
astea in legatura cu partea de asezare,k despre partea de grafica e muuult d vb :P
Sus  
kknaru

Trimis: Mie Oct 26, 2005 3:11 pm    Titlul subiectului:  

alta problema!! nici asta nu e legata de design :lol:
am dat si io la aoha "lost password" si nu am introdus nici un id si am dat submit!nu ai facut script sa vezi dak nu se introduce nik sa-l avertizeze si sa nu trimita nik! nu m-am mai uitat si la "lost pass" da banuiesc k e lafel 8)
Sus  
Mascka

Trimis: Mie Oct 26, 2005 3:12 pm    Titlul subiectului: :)  

1ox man...desera le pun in aplicare..
Sus  
Pro-Design

Data înscrierii: 15/Iul/2005
Locație: I`m here

Trimis: Mie Oct 26, 2005 3:14 pm    Titlul subiectului:  

Testeaza site-ul si in alte browsere (in opera vezi marginile la tabel).
Meniul ti-as sugera sa il faci orizontal sub header (sa ii pui si ceva culoare), si cum ti-a spus si Pirahna scoate spatiu ala alb de deasupra headerului sau eventual sa pui acolo meniul.
Sus  
kknaru

Trimis: Mie Oct 26, 2005 3:26 pm    Titlul subiectului:  

:) acu am vazut k defapt alea d sus sunt doua poze! uneste-le!daia imi arata mie k draq k il deskisesem in opera!asta nu k ar arata mai frumos in ff :lol: daia ziceam sa dai un "left" la links dar se pare k in ff s p left! m-am uitat la sursa si am vazut minunea infaptuita:)) ai facut cate un tabel pt fiecare link :lol: faci doar un tabel pt toate linkurile si dupaia doar <td>-uri pt fiecare link
Cod:
<table>
  <tr>
 <td>link1</td>
 <td>.......</td>
  </tr>
</table>
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Oct 26, 2005 8:08 pm    Titlul subiectului:  

Mascka, singuru' sfat care ti-l pot da: cauta pe cineva ce stie html si are putin bun gust... Site-ul ala se vede pe trei browsere in 5 moduri (in IE nu se mai vede meniul...). La tine nu-i vorba numai de design ci si de HTML (oare ce-o fi in PHP?).
Despre design ce sa zic... eu credeam ca-s varza insa acum imi dau seama ca se poate si mai rau :)
Sus  
Mascka

Trimis: Mie Oct 26, 2005 8:14 pm    Titlul subiectului:  

:cry: cred ca am sa caut de fapt un template si gata... em@il poate ai nimerit cand lucram la el..in fine..
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Oct 26, 2005 8:16 pm    Titlul subiectului:  

pai inspira-te si tu... du-te pe template monster si fura idei

Mascka a scris: em@il poate ai nimerit cand lucram la el..in fine..
cred ca da, vad ca acum a disparut meniul de peste tot
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1