| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ghpop
Data înscrierii: 06/Iul/2004
Locație: Paris
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 10:43 am Titlul subiectului: Angajam programatori Php Mysql salarii incepind de la 500 E |
|
|
Firma Franco romana , cu sediul central la Paris , cauta pentru biroul din Cluj Napoca programatori php Mysql cu minim 2 ani experienta pentru angajare full time .
Cerinte : -limba engleza minim nivel mediu
- responsabilitate si creativitate
Constituie un plus:- limba franceza si aptitudiniile manageriale
salarizarile incep de le 500 de euro pe luna fara limita in sus , bineinteles este in functie de valoarea dumneavoastra .
Cei interesati rugam sa ne contacteze la adresa ghpop@res-novae.com unde pot sa ne trimita Cv-ul si eventual citeva cuvinte din care sa intelegem motivatia dumneavoastra.
Va multumim |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Buna oferta, pcat ca e doar pentru Cluj :arrow: |
|
| Sus |
|
ghpop
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| In planurile noastre de dezvoltare exista si Timsoara pentru un viitor apropiat :) |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de cand zic ca ma mut la cluj... :( |
|
| Sus |
|
ghpop
|
| Trimis: Vin Oct 28, 2005 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Este adevarat oare ca nu mai exista programatori la Cluj sau poate in Romania ... ? am primit o singura candidatura , si va asigur ca oferta este foarte reala .. . sau pe nimeni nu mai intereseaza bani, cariera ? ... daca nu este adevarat v-as ruga sa'mi confirmati prin candidatura dumneavoastra ... inainte de a apela la indieni :)
Multumim |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Oct 28, 2005 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
well ... as trimite si eu dar e in cluj :x
nu poate sa fie online toata treaba ? :) |
|
| Sus |
|
ghpop
|
| Trimis: Vin Oct 28, 2005 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ar putea fi online dar doar dupa o experienta de lucru de minim 6 luni in cadrul echipei de la Cluj, clientii nostrii fiind cu un standard foarte ridicat, exemplu Audi franta sau SFR franta, de aceea trebuie o adaptare in prealabil pentru stilul de lucru si calitatea ceruta la nivelul respectiv . |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asteptam Timisoara atunci ... |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mar Noi 01, 2005 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| io nu inteleg aia cu experienta d doi ani 8) (toata lumea care cauta programator are aceeasi kestie, de park e un standard) de unde stiti d cand am inceput io cu programarea? :D k mai rar sa gasesti unu care sa-ti arate cartea d munca,cu 2 ani experineta!park si vad cum scrie frumos brodat p cartea d munca PHP si MySQL :lol: |
|
| Sus |
|
ghpop
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Intre noi fie vorba , despre experienta am putea spune ca nu trebuie demonstrata cu ajutorul cartii de munca , aia se vede la interviu in primele 10 minute , si ca sa lamurim la ce trebuie experienta , de exemplu ca sa inveti sa umbli dureaza de la 1 an pina la 2 , sa folosesti tacimurile dureaza aproximativ 2 ani , sa folosesti eficient un limbaj de programare dureaza cam minimum 2 ani, cam asta ar fi cu experienta . Firmele care primesc programatori cu experienta de sub 2 ani defapt fac scolarizare , in Franta de exemplu asta se numeste stagiu , adica cel care termina facultatea face stagiu 1, 2 sau 3 ani ,bineinteles poate sa inceapa din studentie , si in 95 % din cazuri stagiile nu sunt platite deoarece se considera scolarizare ,exista 5 % care sunt genii si sunt platite stagiile , bineinteles la noi sunt invitati si geniile .
Va asteptam |
|
| Sus |
|
bombytza
Data înscrierii: 14/Mai/2005
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Programatori buni sunt sigur ca exista o gramada in Romania. Cred ca si in Cluj exista, dar probabil nu intra pe forumul asta. In ceea ce ma priveste pe mine, as candida cu draga inima, iar PHP-ul si MySql-ul nu cred ca mi-ar pune probleme. Problema e ca sunt din Bucuresti si sincer, nici asta nu ar fi o problema, ca m-as muta cu mare placere la Cluj (din cate imi aduc aminte, de acum vreo 8 ani, cand am fost pe acolo, chair e un oras frumos), dar ce fac cu toate cele care le am aici? relatii, clienti, lucrari? Cum spunea Pirahna, daca am putea lucra la distanta... eu unul sunt clar interesat. Ca si exemple de lucrari realizate: www.arhimag.ro - design si programare si www.anvelope.ro - design (impreuna cu o alta echipa) si programare. Daca sunteti interesati la un moment dat si de aceasta varianta de lucru, va rog sa ma contactati.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
[joke]
pai du-te tu la Cluj si da-mi mie clientii/relatiile de aici :)
[/joke] |
|
| Sus |
|
bombytza
Data înscrierii: 14/Mai/2005
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ar fi o idee :lol: |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mie Noi 02, 2005 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: de exemplu ca sa inveti sa umbli dureaza de la 1 an pina la 2 , sa folosesti tacimurile dureaza aproximativ 2 ani , sa folosesti eficient un limbaj de programare dureaza cam minimum 2 ani
da! dar toate alea le faci d la 0 la 7 ani ;) si tot in perioada aia se dezvolta si reflexu de invatare!dupa c reflexul a fost activat "cursul" de folosire al tacamurilor dureaza 10 minute :D si alte activitati mai "pretentioase" dureaza infinit mai putin! ;)
ma rog dak cineva considera k postul meu o kam ia spre spam sa-mi spuna (k io asta tind sa cred :lol: desi am dreptate in c spun 8) ) |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Sâm Noi 05, 2005 7:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca veniti la TM cu salarul acesta aveti sansa sa va realizati o echipa 5-10 oameni in timp scurt, cam 1-2 luni,
Trebuie insa investit in promovare prin ziare locale etc.
deci... daca.... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|