| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
depends
Data înscrierii: 19/Oct/2005
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 1:35 pm Titlul subiectului: www.learnromanian.ro |
|
|
ce parere aveti despre site-ul asta: learn Romanain ?
multam de comentarii, critici, sugestii, etc.
cristi radulescu |
|
| Sus |
|
AdyNOV
Data înscrierii: 02/Oct/2005
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din punct de vedere al designului este destul de simplut! Nu e de prost gust deci...sa zicem ca merge. Dar ma e mult de lucrat la el. Presupun ca formatarea nu e cu css, pozele sunt cam mari. Sunt frumoase, recunosc dar.. totusi.. nu se pun poze asa mari in site.. chiar daca sunt convertite la o calitate mai slabuta si se incarca relativ usor. Si ar mai fi de zis! Sper sa.. fie de bun augur comentariile mele. :wink: Bafta!! |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place site-ul :) . e chiar frumos . si faptul ca specifici ca romania e unica
in lume pentru reliful ei e de apreciat ! peste tot numai partea urata a romaniei ... :( |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si validat inca : ) |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| intr-adevar!mi se pare un site destul d practic!nu e sofisticat.Simplu k asa si trebuie ;) |
|
| Sus |
|
depends
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
multam de opinii, dar as prefera mai mult critici decat aprecieri.
Ce ati modifica voi la el, ce ati face altfel, etc...
multam again,
cr |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai ai putea incepe cu designu! ceva care poti sa cuprinzi cu privirea!cum e asezat acu in pagina park t ameteste olecutz :)) un scris mai mic,mai asezat,poze mai mici!mai p scurti sa poti cuprinde toata pagina la o privire! |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/theecho/public_html/learnromanian/f.php on line 15
I cannot connect to the database because: Too many connections |
|
| Sus |
|
depends
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
merge acum...
nu stiu cum se face ca de fiecare data cand pun un site ptr review, in ziua aia crapa ceva pe serverul hosterilor :( |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Oct 19, 2005 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| host de 2 bani ala care limiteaza conexiunile mysql ... :lol: :lol: |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Oct 20, 2005 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Nota 10 pentru fotograf ! Dar daca tot sunt la capitolul fotografii, poate ca ar fi bine daca s-ar schimba conceptul in care sunt prezentate. Nu ar fi mai bine daca imaginile s-ar potrivi cu contextul in care sunt prezentate ? Eventual creata o sectiune speciala pentru prezentarea lor ?
Nu are rost sa ma repet in rest, in mare parte au zis ceilalti ce era de zis... |
|
| Sus |
|
AdyNOV
Data înscrierii: 02/Oct/2005
|
| Trimis: Joi Oct 20, 2005 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei critici la sange si sfaturi iata:
Unul la mana, pentru un astfel de site, cu un astfel de continut eu, personal as incerca o noua abordare a designului, mai ales ca ai niste poze reusite. Toata lumea a observat asta. Dar... daca insisti sa pastrezi designul initial si vrei imbunatatiri.. iata:
Dupa cum am mai spus, incearca sa formatezi textul cu css, un pic mai mic, eventual justified si poti incerca o culoare mai indrazneata. Nu o culoare greu de citit pentru ca e un site "cu continut". Apoi... borderul paginii e pre strident, incearca ceva cu brodercolorlight si bordercolordark, niste nuante apropiate, dar destul de sterse amandoua. Exemplu un albastru mai inchis si un ton mai deschis. Apoi.. si de background m-as lega putin..degade-ul acela..l-as schimba.. nu stiu cum..dar poti incerca si altceva..
Esti sigur ca vrei sa iti mai spun? Si la liniile alea pe acolo poti sa le faci mai 3D, cu putina umbra, in degrade (deschis, inchis si iar deschis), etc.
Acum ai de lucru.. :wink: |
|
| Sus |
|
depends
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
am citit ce mi-ati scris, am bagat la cap, m-am dat pe net si iata ce a iesit:
learn Romanian
cum vi se pare fata de versiunea anterioara?
ps1: stiu ca probabil mai sunt pagini care nu se valideaza, l-am lucrat acasa unde nu am net, dar validarea se va rezolva...
ps2: nu merge momentan decat versiunea in engleza, cand va fi gata designul le fac si pe restul... |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| :(( sunt trist!:P asezarea in pagina e mai buna si e si cum am zis io,poate di cuprins mai usor!DAR...macar un banner d bun simt,mai viu trebuie!unde e designu? :D e o culoare care t baga direct la balamuc movu ala :))! deci e buna asezarea da da-i viatza si skimba-i culoarea aia de nevroza ;) |
|
| Sus |
|
depends
|
| Trimis: Lun Oct 24, 2005 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| movul ala era un albastru pe laptopul meu care numai calibrat nu e... |
|
| Sus |