Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Problema Firewoks HTML si Dreamweaver
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nightm

Data înscrierii: 16/Dec/2003
Locație: Iasi

Trimis: Sâm Oct 15, 2005 11:12 am    Titlul subiectului: Problema Firewoks HTML si Dreamweaver  

Am si eu o mica problema. De paft o am de mult dar pana acum nu mi-a facut probleme.

Am creat o bara de meniu in Fireworks. Am dat export in Dreamweaver, mi-a creat fisierele, apoi am introdus Fireworks HTML-ul in pagina cu Draemweaver si a aparut problema : codul lasa in partea de sus si indreapta liber un pixel. Adica pratic decaleaza totul cu un pixel. Asta imi facea si pana acum, dar inaninte era de ajuns sa dau o culoare tabelului sau celulei si nu se vedea nimik. Dar de data aceasta grafica e ceva mai complicata, formand cu o alta imagine din partea de sus o imagine completa, imagine care acum este separata de un pixel alb.

Nu stiu ce sa mai fac ? Stie cineva ?
Sus  
Pro-Design

Data înscrierii: 15/Iul/2005
Locație: I`m here

Trimis: Sâm Oct 15, 2005 12:35 pm    Titlul subiectului:  

Cand dai export HTML and Images ai acolo OPTIONS. Dai acolo si te duci la table si acolo pui culoare care o vrei, ori pui Single table, no spacer.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1