Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

indexare google
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Oct 13, 2005 4:52 pm    Titlul subiectului: indexare google  

am un site pe net, exemplu nume.ro si vreau ca atunci cand caut nume, la rezultatele cautarii la link sa imi apara: nume, site tare recunoscut international, etc.
am incercat:
<meta name="description" content="Saeco Romania">
insa nu-mi merge..sau indexeaza google-ul greu..sau care e ideea?
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Joi Oct 13, 2005 5:30 pm    Titlul subiectului:  

tu crezi ca asa merge , pui un tag meta si gata , esti in google ? ar trebui sa stii
ca google nu indexeaza site-urile dupa meta tag-uri ci dupa continut !
Sus  
beginner18

Trimis: Joi Oct 13, 2005 5:42 pm    Titlul subiectului:  

e deja pe net si este indexat, insa la nume(care e si link) nu apare ce vreau eu. Am observat si la alte site-uri indexate ca citeste titlul site-ului si il pune ca link.am pus titlu..insa tot degeaba...probabil il ia din cookie, sau nu e indexat cu titlu cu tot??(sper sa intelegeti ce zic :D )
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Joi Oct 13, 2005 6:21 pm    Titlul subiectului:  

daca totul e ok , indexeaza ce e in meta description :)
Sus  
beginner18

Trimis: Joi Oct 13, 2005 6:26 pm    Titlul subiectului:  

tind sa te contrazic. Exemplu www.rmngroup.net - daca il cauti pe net, ii gasesti titlul cu ce contine prima pagina, intre tagurile: <title>RmnGroup.Net - > Portofoliu OnLine Mihai Nasaudean </title>
intrebarea este: am schimbat si eu titlu, insa la cautarea pe google nu e schimbat; de ce???
Sus  
beginner18

Trimis: Joi Oct 13, 2005 6:35 pm    Titlul subiectului:  

am aflat pentru cei care ii intereseaza ca indexarea dureaza 2 saptamani pe google. merci
Sus  
bombytza

Data înscrierii: 14/Mai/2005

Trimis: Vin Oct 14, 2005 12:22 am    Titlul subiectului:  

vezi ca uneori google nu reactualizeaza cum trebuie indexarea paginilor si continua sa iti afiseze la cautari rezultate di cache, in loc sa fie la zi (desi paginile au fost indexate, iti arata in rezultate titlul si descrierea din cache - eu am patit-o cu mai multe site-uri); poate te intereseaza sa inserezi
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOARCHIVE"> in paginile cu probleme, pentru o vreme (2 saptamani - o luna etc), ca sa isi curete google cache-ul. Dupa aia iti actualizeaza site-ul la fiecare trecere. :wink:
Sus  
eyecon

Data înscrierii: 05/Noi/2002

Trimis: Vin Oct 14, 2005 8:33 am    Titlul subiectului:  

iti sugerezi sa pui titlul in tagurile <title> pentru header si <h1> pentru body . Tagul h1 este foarte important
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1