Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cod Javascript
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
David

Data înscrierii: 28/Feb/2005
Locație: Suceava

Trimis: Mar Oct 11, 2005 3:19 pm    Titlul subiectului: Cod Javascript  

Cum as putea face cu javascript urmatorul lucru: Introduc date intr-un cimp care apoi prin javascript le baga intr-un array. Pina aici ok. Cum fac ca dupa fiecare introducere de date sa afisez ceea ce introduc dedesupt cimpului sau alt undeva in pagina.
Sus  
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Oct 11, 2005 3:42 pm    Titlul subiectului:  

Sper ca e ceea ce vrei, nu iti trebe array, ai functionalitatea de care ai spus.

Foloseste w3schools pentru reference de Javascript sau HTML sau DOM sau etc. :)

Cod: <!doctype html public "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>TEst</title>
<script language="Javascript" type="text/javascript">
   function add_text(){
      document.getElementById('entered_text').innerHTML += document.getElementById('input_text').value + "<br />";
      document.getElementById('input_text').value = "";
   }
</script>
</head>
<body>
<input type="text" id="input_text" size="30"><input type="button" value="Baga" onclick="javascript:add_text();">
<div id="entered_text"></div>
</body>
</html>
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Oct 11, 2005 3:50 pm    Titlul subiectului:  

cam asta am realizat eu....
an style="color: #000000"><?php <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <title>Test java script</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <script language="javascript" type="text/javascript">          var myItems = new Array();          function addValue()     {         var valueToAdd = document.getElementById('valueToAdd').value;         //daca e gol - notific eroare         if(valueToAdd=='')         {              alert('Va rugam sa completati valoarea!');         }         else         {             //adaug in array             myItems[myItems.length] = valueToAdd;             //afisez si aceasta valoare             document.getElementById('arrContent').innerHTML +=  valueToAdd+'<br />';             //golesc textul introdus             document.getElementById('valueToAdd').value='';         }     }          function resetArray()     {         document.getElementById('arrContent').innerHTML ='';         myItems = new Array();     } </script> <style type="text/css"> body{     padding:2px; } body, select, input {     font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;     font-size:11px; } #mainContent {     background-color:#FFFFCC;     color:#333333;     border:1px solid #999999;     width:600px;     min-height: 500px;     margin:0;     padding:2px; } #mainContent p {     text-align:justify; } </style> </head> <body> <div id="mainContent">          <input type="text" name="valueToAdd" id="valueToAdd" value="" />     <input type="button" name="btnAdd" onclick="addValue()" value="Adauga" />     <input type="button" name="btnClear" onclick="resetArray();" value="Goleste" />          <p id="arrContent">              </p> </div> </body> </html> 
Sus  
David

Trimis: Mar Oct 11, 2005 3:56 pm    Titlul subiectului:  

e ok. Se poate de ex. sa am 4 cimpuri sa fac verificari cu ele de pilda daca primul si al doilea sunt = cu... atunci afiseaza rezultatul. Apoi datele din array pot sa le introduc intr-o baza de date !
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Oct 11, 2005 4:14 pm    Titlul subiectului:  

raspuns gratis:
Da, se poate.

pentru un raspuns mai complet, eventual cod sursa complet, detaliezi problema si mentionezi ce buget ai...
Sus  
David

Trimis: Mar Oct 11, 2005 4:25 pm    Titlul subiectului:  

Sunt contabil si imi place info. si ma gindesc daca as putea face ceva programare cu php+javas+html in lagatura cu contabilitatea. Salarul este acceptabil pentru Romania.
Sus  
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Oct 12, 2005 6:53 am    Titlul subiectului:  

johnny a scris: raspuns gratis:
Da, se poate.

pentru un raspuns mai complet, eventual cod sursa complet, detaliezi problema si mentionezi ce buget ai...

:), hehe si eu ma gandeam sa postez ceva asemanator, dar am renuntat. Acuma nu pot sa nu aplaud :wink:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1