| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Tudy
Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania
|
| Trimis: Sâm Oct 08, 2005 11:31 pm Titlul subiectului: Realizarea unui logo pt un liceu |
|
|
Buna.
Daca cineva este pricepu in acest domeniu si doreste sa ajute...
Doresc sa realizez un logo, pentru un liceu.
Nu prea am nici o idee, de aceea, poate imi dati voi o idee, un inceput, ceva de genul asta.
Culorile ar fii : 91C5FF, EEEEEE, BFDCFE, AFAFAF
Numele complet : Liceul de informatica "Tiberiu Popiviciu"
Multumesc mult |
|
| Sus |
|
kknaru
Data înscrierii: 10/Dec/2003
|
| Trimis: Dum Oct 09, 2005 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| te ajut io cu cea mai mare placere!o sa-ti dau si niste kestii facute de mine in photoshop dar asta maine k acu nu s la mine aks!io t ajut dar.....(sti tu ce vreau sa zic :D ) si ca sa vezi dak merita sau nu,o sa-ti arat cam ce pot sa-ti ofer;) |
|
| Sus |
|
Tudy
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci mult. 8)
Raman dator (dau o bere :D ) |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-ai inteles:D cand am scris "sti tu la ce ma refer" ma refeream tocmai la faptul k nu e moca :D uite aici un mic portofoliu http://www.seriac.3x.ro/portfolio/port.html si dak te-ai convins ca as putea face fata cererii tale fa-mi o oferta ;) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
:lol:
wow ... 6 poze ...
mi-a placut ala cu pomul ... in rest nimic original ...
e gazduit pe 3x.ro ...
asta zice multe ... :P
eu zic sa accepti berea :) |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :)) man i like you! am destul timp sa ma "intzep" cu tine asa k o sa accept berea aia cum mi-ai sfatuit, o sa-ti cumpar si tie una si poa' t scot in oras daca esti cuminte ;) oops am zis bere??? 8O scuze, nu vreau sa t certe parintii, vroiam sa zic brifcor! (cat despre partea de host doar n-oi fi tampit sa dau "p mana" unor oameni care se mai pricep si la hackereala,un site platit) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca ne-am inteles ...
un becks si un box de kent8 la piry ... :D
eu sincer sunt tampit si stau pe mana unor oameni care se pricep la "hackereala" ... parca ma simt mai bine decat sa stau pe mana unor oameni care sunt "hackeriti" ...
noah ... compara oferta ta cu oferta pustiului asta (a friend) :
http://ionut.sparetimegroup.net
(sper ca nu te superi dar asta seara am niste draci ...) |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
this is your best?:( uff n-am cu cine frate! vreau sa fi agresiv,incisiv,acid!fii rau,mushca din mine k un adevarat pirahna :D pai u ma iei cu cocol asa d park as putea sa-ti fac vre-un rau!foloseste tehnologia la maxim si ascunde-te la capatul unui utp sau maxim ftp (k nu t banuiesc d fibra optica) si da-te sef la turma ta:)) si pune-ma la respect?
de situ tau nici prin gand nu-mi trece sa ma iau pt k asa cum e e munk ta si nu tre sa ti-o apreciez sau sa ti-o "depreciez" io!
si apropo, n atacam la jugulara cat vrei u da nu aici k nu e locu,intram p un messenger ceva si acolo putem sa dam drumu la toata "golania" din noi!locu asta ink e dedicat unor oameni care ar trebui sa se respecte cat de cat(kair dak nu se kunosc personal) si sa se ajute cat d putin cu un sfat cat d mic!de-asta m-am si "agatzat" d u pt k u pur si simplunu aveai numai raspunsuri inutile care park dau impresia k esti un copil p care nu-l baga nimeni in seama si raspundea si el in zeflemea(DEX) numai asa sa nu uite lumea k mai existi(recunosc k nu de fiecare data)!raspunde frate numai dak vrei sa-l ajuti p om sau ai si u un punct de vedere legat d intrebare!
acestea fiind spuse nu mai am de gand sa continui cu astea din respect pentru ceilalti utilizatori ai forumului!
so..sa folosim forumul in scopul in care a fost creeat! |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| :)) si acu am vazut c ai scris! ti-a trecut vre-o clipa prin minte k ala ar putea fi situ meu d p 3x?? :))) nu stiu dak u folosesti,da io ma folosesc din plin d spatiul oferit moka p net si tot ce conta acolo erau niste poze! dak aveam pretentia k ala sa fie situ meu de prezentare ma sinucideam a doua zi! pfiu ... am scapat cu viatza:)) |
|
| Sus |
|
Tudy
|
| Trimis: Mie Oct 12, 2005 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Wow, fain topic a ajuns asta :lol: (kidding).
Ma rog...
In legatura cu logo, kknaru am inteles ce vrei sa zici. Am sa ma uit peste el si apoi vorbim. 8) |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Oct 13, 2005 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
1 pagina
o imagini personalizata
9-10 randuri de text
piri .. intreaba-ti prietenu, cum vine asta?
da asta ca io unu nu as lucra cu el |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Joi Oct 13, 2005 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
kknaru, nu`mi spune ca acele jpg sunt facute de tine ca.. nu te cred.
Ori ai luat vre`un psd de pe undeva ori .. stiu eu ce.
Username`ul tau .. cam lasa de dorit, limbajul tau.. same .. pai daca iei lumea cu "man uite.." pai lol.. that`s too lame.. duce mai mult a conversatie de mirc.... adica badaranisme.
Waw.. cata faima sa ai pe asemenea "poze" .. scris KKNARU ..
Mi`as dori si eu jos in pagina: Design by un kkanar... :) |
|
| Sus |
|
kknaru
|
| Trimis: Joi Oct 13, 2005 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
oriceon ma simt flatat k zici k nu-s facute d mine!(o iau ca si cum ti-au placut) cateva dintre ele sunt kiar premiate ,iar aceea cu pomul a luat kiar premiul intai la concursul webdesign festudis!
2. faza cu limbaju si c spuneam io acolo nu stiu ce legatura are cu mircul dar stiu sigur k nu e ceea c tre sa apara p un forum d acest gen fapt pt care am si spus in ultimul meu post(cel mai recent ;) ) k ar trebui sa incetam din respect pt toti cei d aici!
3. kknaru este si va ramane asa!nu fac nik doar in scopul d a face bani ci doar din pura placere(dak ai afla domeniul meu d activitate,din viata d zi cu zi, ti-ai da seama k nu e nici macar p aproape) si pt "distractie"! p siturile c l fac ini nici un caz nu va aparea ceva gen "created by kknaru" :))) sau ceva d genu ci k-design (subtil nu? :)) )
merci inca o data pt aprecieri legate d smekeriile din PS(scuze pt limbaju d mirc)
PS: urasc expresia "man" dar eu am folosit-o in mod ironic ;),si apropo m-am uitat prin manualul facut d tine si imi pare rau k nu era cand imi rupeam io capu sa inteleg cu c se mank PHP |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|