Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Senior java developer - firma de prestigiu din Cluj-Napoca
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Oana Marcu

Data înscrierii: 03/Oct/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Lun Oct 03, 2005 4:34 pm    Titlul subiectului: Senior java developer - firma de prestigiu din Cluj-Napoca  

Pentru programatori cu peste 3 ani experienta in java - o oferta foaaarte buna de job full time in cluj-napoca.
Si daca sunteti interesati va sun eu! :D

oanamarcu@gmail.com
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Oct 03, 2005 5:19 pm    Titlul subiectului:  

un site ceva sa ne aratati "experienta" dvs in java ?

:D
Sus  
Oana Marcu

Trimis: Lun Oct 03, 2005 5:47 pm    Titlul subiectului: Experienta...  

Experienta mea??? Sunt psiholog... :lol:
www.pic-oil.ro
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Oct 03, 2005 6:12 pm    Titlul subiectului:  

wow ... flash ...

where's the java ?
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Lun Oct 03, 2005 7:39 pm    Titlul subiectului:  

pirahna , poate dude-ul avea intentii serioase . acuma serios , ii strici topicul .
doar ca pentru vreau sa angajez un programator perl experimentat nu inseamna
ca stiu perl la perfectie si ca site-ul meu e facut in perl .
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 03, 2005 8:46 pm    Titlul subiectului:  

Eu inteleg ca inca sunteti minori, dar incercati si voi sa grow up. E totusi forum de programare, se impune o anumita conduita, nu credeti?
Sus  
Oana Marcu

Trimis: Mar Oct 04, 2005 8:05 am    Titlul subiectului: Multumesc  

Multumesc frumos de ajutor...
Da, vreau sa angajez un programator Java, e foarte serioasa treaba si m-am gandit ca forum-urile de genul asta ar putea fi utile...why not.
Firma la care lucrez nu are nici o legatura cu Java, nici eu de altfel, angajarea este pentru o alta firma, un client, pe care prefer sa nu il pomenesc din motive de confidentialitate. Am dat link-ul la site ca sa vedeti cu ce ma ocup.
Multumit?

Oana
Sus  
Oana Marcu

Trimis: Mar Oct 04, 2005 9:20 am    Titlul subiectului: Am mai citit...  

Am citit topic-urile anterioare si m-am mai luminat...
Da, aveti mare dreptate ca un anunt nu are foarte mare credibilitate in momentul in care pui o adresa de yahoo sau gmail. Dar va rog sa priviti si din punctul nostru de vedere..am postat o data un anunt si am pimit vreo 100 de mailuri cu virusi pe adresa de firma, asa ca prefer sa fiu mai...retinuta..in a-mi da adresa de firma.
In al doilea rand...pentru cine a citit topic-ul legat de programatori .NET in Belgia...Chiar nu primim 1000 de cv-uri pe zi indiferent de cat de atractiva este oferta.
Se pare ca asa cum avem noi "mituri" despre programatori aveti si voi "mituri" despre psihologi.
Nu e in interesul nimanui sa scaneze superficial CV-urile si sa faca sau sa nu faca diferenta intre javascript si java sau jscript. Interesul meu este sa-i gasesc pe cei mai buni si nu pe cei mai norocosi.
Pe de alta parte...cred ca nu este nici o problema daca nu ai cunostinte intr-un domeniu si recunosti lucrul asta...problema e cand iti dai aere de cunoscator si nu esti.
Eu de exemplu am ales "outsourcing-ul" pentru selectiile de programatori, adica de fiecare data colaborez cu un senior in domeniu care da testele de cunostinte si probele practice si le corecteaza.

Legat de stilul de scriere si de conduita care s-ar impune...mie imi place provocarea criticilor pe care le lansati...cu conditia sa nu fie referitoare la faptul ca as fi fata sau blonda sau majora :oops:
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Mar Oct 04, 2005 10:47 am    Titlul subiectului:  

Pirahna, din nou arati cat de copil esti..

Vorba celui ce a spus mai sus, ca sa angajezi pe cineva.. nu trebuie sa ai si tu experienta..

Eu vreau sa angajez un sugrav.. ce .. si eu tre sa stiu sa zugravesc?

Si la urma urmei.. termino cu raspunsuri din astea idioate pentru a`ti strange posturi in +.

Am sa discut foarte serios cu Cristi problema afisarii posturilor in dreptul fiecarui user si sper sa o scoatem.

Va rog sa nu mai luati la misto NICI MACAR un newbie... e vorba de respect.. cum puteti sa veniti voi si sa spuneti de fata ca`i blonda.. chiar asa ciobani sunteti? Bleah.. si`am spus de 1000 ori ca mi se face scarba sa mai stau pe forum aici... cand vad astfel de raspunsuri.. de asta nici nu prea mai postez....
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Oct 04, 2005 11:22 am    Titlul subiectului: Re: Am mai citit...  

[offtopic]
Oana Marcu a scris: Da, aveti mare dreptate ca un anunt nu are foarte mare credibilitate in momentul in care pui o adresa de yahoo sau gmail. Dar va rog sa priviti si din punctul nostru de vedere..am postat o data un anunt si am pimit vreo 100 de mailuri cu virusi pe adresa de firma, asa ca prefer sa fiu mai...retinuta..in a-mi da adresa de firma.

Incercati sa nu mai scrieti adresa de mail intr-o forma pe care spiderii o pot descoperi. Folositi ceva de genul
oanamarcu[A-ROND]gmail[PUNCT]com

Oamenii vor fi in stare sa citeasca acea adresa... pe cand un robot nu prea.
[/offtopic]
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Mie Oct 05, 2005 11:15 pm    Titlul subiectului: Re: Senior java developer - firma de prestigiu din Cluj-Napo  

Oana Marcu a scris: Pentru programatori cu peste 3 ani experienta in java - o oferta foaaarte buna de job full time in cluj-napoca.
Si daca sunteti interesati va sun eu! :D

oanamarcu@gmail.com
@Oana - you have jeemail.

@Piranha - ce relevanta au intrebarile tale in acest thread ? In primul rand de ce vrei detalii daca nu esti interesat de job? In al 2-lea -> Grow UP, pe langa faptul ca esti offtopic mai si aberezi (a.k.a. faci exces de tine :mrgreen: ). :!: Io inteleg ca vrei sa bati recordul la numarul de post-uri, dar ia-o mai moale, vremea ti-e in fata. Al 3-lea : Asa te comporti cu o doamna/domnisoara? :P Al 4-lea nu-i asa ca primul lucru la care te-ai gandit cand ai zis "Experienta" a fost ceva naughty? Hormonii astia :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1