Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.easycomm.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Ground.Zero

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Sep 29, 2005 11:14 pm    Titlul subiectului: www.easycomm.ro  

pe scurt:

as aprecia parerile argumentate si/sau solutiile voastre (in cazul in care descoperiti vulnerabilitati) pentru

www.easycomm.ro

pe larg:

logo-ul, tipa din banner (i kno' ...), nuanta de galben si textele sunt elementele impuse (date) de client. stiu ce presupune o astfel de testare din partea voastra, motiv pentru care va multumesc anticipat si... sper sa nu faceti economie d.p.d.v. al criticilor (constructive) ce pot fi aduse :P

regards
Sus  
beeuser

Data înscrierii: 20/Mai/2004

Trimis: Joi Sep 29, 2005 11:26 pm    Titlul subiectului:  

E cam mare headerul. In 800x600 e mai mult de 2/3 din ecran.
cam atat.
brava.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Vin Sep 30, 2005 12:02 am    Titlul subiectului:  

dc nu ai folosit text oriunde s-a putut?

cateva imagini din linkurile din header nu se vad

contact.php nu exista
Sus  
Ground.Zero

Trimis: Vin Sep 30, 2005 12:16 am    Titlul subiectului:  

@beeuser:
stiu, s-a discutat si pana la urma asa a ramas, argumentul principal din partea lor fiind: cea mai utilizata rezolutie este in continuare 1024x768 iar pe 800x600 nu ies in evidenta destul de mult detaliile (telefonul, efectele, etc)

@klempa:
- s-a folosit text la maxim :wink: da-mi un exemplu si sustine-ti punctul de vedere (in afara de titlul categoriei selectate)
- nu stiu de ce nu ti se incarca tie (cel mai probabil e de vina conexiunea). a fost testat din mai multe locatii (cu cache-ul golit) si n-au fost probleme.
- contact.php exista :wink: . singura sectiune "in constructie" la limba romana e "despre noi" > "aprecieri" pentru ca inca nu au sosit textele sa le pot adauga in db
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Sep 30, 2005 6:19 am    Titlul subiectului:  

Pretty good! De fapt, chiar ii meserias. Site-ul isi atinge scopul si asta printr-un cod foarte curat si valid, bine structurat si cu folosire corecta a elementelor XHTML pentru diferite situatii. Continutul e acolo intr-o forma ok si cu CSS disabled.

E scris tot situl in ASP sau doar zona pt. clienti?
Folosesti un CMS open-source sau al vostru?

Felicitarile mele! :D
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Sep 30, 2005 6:20 am    Titlul subiectului:  

Ah, o chestie care totusi ma... deranjeaza oarecum... lipsa diacriticelor. De ce?
Sus  
Ground.Zero

Trimis: Vin Sep 30, 2005 6:54 am    Titlul subiectului:  

un om care chiar a evaluat site-ul :D mersi man :oops:

- la partea de administrare a conturilor clientilor nu am putut modifica nimic (strict confidential... politica partii canadiene din firma) si e singurul modul ASP, restul a fost implementat in PHP

- in privinta diacrtiticelor ... am mers pe ideea asta inca de la inceput ( charset=utf-8 ) insa majoritatea textelor (99%) au fost preluate de pe vechiul site unde erau fara diacritice, site-ul trebuia terminat relativ repede si la sugestia lor (pentru a castiga timp) au fost lasate asa.

- e un cms implementat "in za house" :D cu mici modificari in ceea ce priveste control panelul (adaugare functii de prelucrare/modificare a tarifelor prin .xls-uri, vizualizare si activare facturi, etc...)

regards
Sus  
Ground.Zero

Trimis: Vin Sep 30, 2005 8:04 am    Titlul subiectului:  

ups... acum am ajuns la scarbici si-am constatat ca nu s-au propagat noile dns-urile in intregime :oops: (nu va mai dura mult) . prin urmare... scuze klempa... s-ar putea ca tu sa fi intrat pe vechea versiune :D (noua versiune e cea care are, la initierea sesiunii, un flash in banner)
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Vin Sep 30, 2005 8:36 am    Titlul subiectului:  

probabil... unde am intrat eu nu era nici un flash
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Vin Sep 30, 2005 4:12 pm    Titlul subiectului:  

1. arata bine ca design , simplu , curat si la obiect
2. culorile bine alese , nu ma dor ochii :)
3. s-a folosit test unde se putea (kleampa , ziceai ceva ?)

nu imi place ca ai folosit flash cand puteai pune o imagine si gata ca
nu ai nimic spectaculos acolo ;)
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Vin Sep 30, 2005 6:53 pm    Titlul subiectului:  

in pagina "404"
an style="color: #000000"><?php <title>404 Error</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin redirTime = "3000"; redirURL = "http://www.countess.ro"; function redirTimer() { self.setTimeout("self.location.href = redirURL;",redirTime); } //  End --> </script> 
De ce-l redirectionezi pe user la countess.ro ?
O abordare domestica e sa pui link catre index... sub mesajul respectiv.

O alta chestie
an style="color: #000000"><?php <meta name="Revisit-After" content="30 days" /> 
nu ca l-ar interesa pe google, dar totusi 30 zile e o enormitate pentru zilele actuale.

In rest... imi place.

La partea care ziceai ca e a lor (ASP-ul) insa...
Citat:
Microsoft JET Database Engine error '80040e14'

Syntax error (missing operator) in query expression 'LoginId = '1'2''.

?

Ai putea preluaa in php valorile _POST, curata-le si da-le mai departe scriptului ASP.
Sus  
Ground.Zero

Trimis: Sâm Oct 01, 2005 4:39 pm    Titlul subiectului:  

@aolex:

10x :oops:

- in privinta flash-ului... nu s-a urmarit ceva "nemaivazut" ci fix ideea care este transmisa in momentul de fata (desigur sa putea face si prin imagini :P) si oricum nu e valabil decat la initierea sesiunii (sa atraga putin atentia); daca revii la prima pagina sau pur si simplu dai un refresh... ;)

@em@il:

- 404 tine de hosting .. ei se ocupa de server & stuff (de abia s-au lansat pe piata si... na...)

- in privinta asp-ului ... chiar n-am avut ce face... pur si simplu trimit prin _POST valorile introduse in partea de autentificare .. mai departe chiar nu stiu ce-au facut acolo (versiune veche are cativa ani buni vechime)

- cat despre google.. in afara de cateva modificari la relansarile de cartele si alte servicii .. nu se prea fac alte schimbari :D

va multumesc pentru freedback si interesul aratat :D si mai astept in continuare si alte pareri / sugesti... :)

regards
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1